rob11111 09.06.05, 14:12 Na zakończenie rozmowy Pan Redaktor Jacek Żakowski życzył właścicielowi restauracji Panu Kokoszce powodzenia, a ten nie raczył podziękować. SKANDAL! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Felka Wstydz sie, Panie Jacku! Zalosne, wredne. IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.06.05, 14:21 Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Wstydz sie, Panie Jacku! Zalosne, wredne. 09.06.05, 15:14 Jakieś argumenty, poproszę łaskawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiolekporfirion Red.Zakowski pewnie dumny z przesłuchania IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.05, 09:25 Obrzydliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo śledź puszcza śmietanę, a goście pawia :-O== IP: 83.175.158.* 10.06.05, 16:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira A z kim będzie Jarosław K.? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 15:04 Prezydencie Kaczyński! Gej Twoim bratem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi kim jest Pan Olejniczka hmm??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sting Re: A Jaroslaw Kaczynski z mezem sa zaproszeni ? IP: *.aster.pl 10.06.05, 11:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: A Jaroslaw Kaczynski z mezem sa zaproszeni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:17 U mnie na urodzinach będzie Zenek Kacprzycki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woocashu Re: A Jaroslaw Kaczynski z mezem sa zaproszeni ? IP: *.aster.pl 10.06.05, 12:59 Ciekawe, w jakiej kreacji przyjdzie Jarosław K. (znany/a też jako "Kaczuszka") Garsonka czy zwiewna sukienka na letnie upały? Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking Re: A Jaroslaw Kaczynski z mezem sa zaproszeni ? 10.06.05, 13:01 Przy tej pogodzie szczerze odradzalbym Jaroslawowi Kaczynskiej sukienke zbyt przewiewna. No chyba, ze zalozy na ten wieczor grube ponczochy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgoś Re: Pojednanie na poziomie śledzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:25 Za Lechem Wałęsą i jego działaniami nie przepadałam nigdy. Ale ten wywiad uważam za kpiny na szczeniackim, żenującym poziomie. Tanie dziennikarstwo pod tanią publiczkę. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Pojednanie na poziomie śledzi IP: *.mclink.it 10.06.05, 12:32 Ale bzdury. Godne plotkarskich gazet. A co o kreacjach zon politykow. Jak sie ubierze Kwasniewska a jak Walesowa. Jakimi podjada samochodami? A fryzury? U jakich fryzjerow sie czesza panie a u jakich panowie? A jakie beda wina, a koniaki, a likiery? Jakie prezenty otrzyma Walesa? Prosze koniecznie o nastepne odcinki i wyczerpujace wiadomosci!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Prosimy o więcej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:40 Czy krawat Kwacha w groszki? Jak Gierek? Czy moze z logo Solidarności? Jakie buty będą miały Pierwsze Damy? czekamy na zdjęcia!!! To temat na pierwszą stronę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: Prosimy o więcej!!! IP: *.res.east.verizon.net 10.06.05, 12:48 Co beda zrec? Konkretnie a szczegolnie w nawiazaniu do stwierdzenia Bolka ze "wszyscy mamy takie same zoladki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee ten wywiad to manipulacja IP: *.gw.ip.pl 10.06.05, 12:50 i do tego wredna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikame Re: Pojednanie na poziomie śledzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:20 tak... gw chyba co roku musi cos glupiego napisac na ten temat... biedactwa. no ale dzieki temu tacy lotni dziennikarze jak zakowski czy grzebalkowska moga w pelni rozwinac i pokazac swe talenty i moze w koncu jakas gala, czy viva rzuci im propozycje pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Moje urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:44 A ja obchodzę urodziny i mam ich wszystkich w d...e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jop Re: Moje urodziny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.05, 15:04 wstyd, takich gości zapraszać na swoje imieniny:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: Pojednanie na poziomie śledzi IP: *.tomaszow.mm.pl 10.06.05, 14:56 Już "temat" określa poziom p. Żakowskiego. Zaskoczył mnie. Może to żart (no to ja mam inne poczucie humoru)? Pan Kokoszka zachował się natomiast na poziomie - zwięźle i rzeczowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowiak A kto zapłaci podatek IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 10.06.05, 15:03 od darowizny na biednego Lecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonardo1960 Re: Pojednanie na poziomie śledzi IP: 80.55.195.* 10.06.05, 15:03 Jakie warunki trzeba spełniać aby być na tym przyjęciu. Czy trzeba mieć jakąś wysoką funkcyjkę i o czymś decydować czy tylko być po prostu kolegą pana Wałęsy? W Polsce zazwyczaj zaprasz się znajomych. Ja też bym zaprosił wszystkich prezydentów i innych pampersów tylko kto mi zrobi przyjęcie. Cienki bolek jestem. Acha czy będzie pan Michnik? Bo pan Rywin chyba nie?! Oj panie Leszku jak pan daleko upadł od jabłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Pojednanie na poziomie śledzi 10.06.05, 15:25 To rzeczywiście jest temat na czasie: przyjęcie urodzinowe u Lecha Wałesy. Skrętów kiszek zyczę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rado Re: Żakowski zagięty przez króla gastronomii z Gda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:47 Żakowski nie popisałeś się tym wywiadem.Szacuneczek dla Pana Rysia Kokoszki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giotto Dlaczego mowa tylko o zakąskach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:05 Dużo gadania o zakąskach, a co z alkoholami? Co lubi wypić Bolek, a co Olek? Czy wypiją brudzia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abnegat ludzie, ta knajpa jest BEZNADZIEJNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:30 w srodku jest totalne bezguscie, jedzenie drogie i malo smaczne. Nie pisze tego zlosliwie - ale mowiac obrazowo, ta knajpa jest taka jak garnitury Lecha. bez gustu. A te lody jadlem - makabra ! Calipsiaki z galaretka, smietana ze sprayu i owocami z puszki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuuj [...] IP: *.npsp.com 10.06.05, 19:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Re: Pojednanie na poziomie śledzi 10.06.05, 21:20 Co się dziwicie? Żakowski to zwykły dziennikarz do wynajęcia. Dostał zlecenie, zapłacili mu, to zrobił wywiadzik;-( Tylko idioci zawsze dopatrywali się w Takich jak Żakowski myślicieli i mędrców;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Lecha. Re: Pojednanie na poziomie śledzi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 21:26 A sałatka ala-Bolek będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrantka z USA Re: Pojednanie na poziomie śledzi IP: *.dialup.sprint-canada.net 10.06.05, 22:29 Dokładnie chyba jest tak, jak w tytule. Zapraszanie na imprezę Kwaśniewskiego uważam za absolutny skandal. Ale potwierdza się jeszcze raz teza, że cały ten przewrót "solidarnościowy" był po prostu wyreżysowanym dla nas głupków przedstawieniem. Wałęsa był tylko kukiełką, która jak widac do dzisiaj, nie bardzo wie, co robi a jak już robi, to nie ma nic przeciwko temu żeby bratać się z czerwonymi. Bardzo, bardzo smutne jak łatwo kupić Polaków i ich poglądy. A w kwestii jedzenia. Obaj, Kwaśniewski jak i Wałęsa przypominają dobrze wypasione świniaczki i zamiast robić kolejny spęd na którym będą tylko żarli obaj powinni pojść na gimnastykę i do siłowni, może podczas wysiłku zrozumieją dlaczego obu ich tak nienawidzi naród( a każdego z innego powodu!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przypadkowy Re: Pojednanie na poziomie śledzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 00:10 Emigrantka z USA zabrała głos: Nie powinna zabierać głosu osoba nie znająca sytuacji w Polsce. To zbliżenie dwóch Prezydentów nastąpiło w wyniku pewnego znanego wszystkim wydarzenia, chociaż każdy z nich pozostał przy swoich poglądach. I to trzeba uszanować, a każdego z nich i tak historia oceni. Osobie podającej się za emigrantkę z USA, wytykanie komuś otyłości jest nie poważne. Przecież w USA żyją najbardziej otyli ludzie na świecie i nikt ich za to nie krytykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrantka z USA Re: Pojednanie na poziomie śledzi IP: *.dialup.sprint-canada.net 11.06.05, 04:52 A co jestes rzecznikiem prasowym prezydentow??? Bo na pewno przydupcem jedego z nich a do silowni powinni dawno juz pojsc, bo ich wyglad ubliza krajowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrantka z USA Re: Pojednanie na poziomie śledzi IP: *.dialup.sprint-canada.net 11.06.05, 05:12 Acha, Przypadkowy (za przypadkowego Cie nie uwazam ale za kompletnego abnegata politycznego i do tego nieprzypadkowego). W USA jest wielu opaslych ludzi ale nikt na stanowisku wyksztalcony i ceniacy sobie zycie. Tylko matoly i glupki. W tym 300 milionowym prawie kraju mozna spotkac rozny rodzaj ludzi. Polska natomist jest krajem gdzie opasly Tomasz Mann bez zenady pokazuje sie w tv, prezydent ma przynajmniej 50 kilo nadwagi, upija sie publicznie obraza swoim zachowaniem najwyzsze wladze koscielne. (Patrz: satyryczne nasladowanie Jana Pawla II). Byly prezydent takze nie grzeszy ani wyksztalceniem ani wychowaniem. Obu nie zaszkodzilaby dobra ostra dieta, regularny tryb zycia(pobudka o 6 rano), ciezka praca. Zgadnij co mam na mysli. Zreszta to o czym pisze, to bylbyby wyjatkowo lagodne wakacje. "Odchudzanie " przymusowe moze przybrac duzo gwaltowniejsza forme. W kazdym razie Przypadkowy, dobrze zdales widze egzamin z propagandy marksistowskiej. Moze dostaniesz awans. A tak nawiasem ja dobrze wiem co dzieje sie w kraju, powiem ci nawet, ze z daleka widac duzo lepiej i ostrzej caly ten burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Pojednanie na poziomie śledzi IP: *.aster.pl 11.06.05, 12:01 O kurcze, Tomasz Mann w TVP, a ja nie mam nawet telewizora.chyba mimo to zaczne placic abonament.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... TECZKOWI JESZCZE SIE...BAWIA ))) IP: *.avenel01.nj.comcast.net 10.06.05, 22:41 ...a dwadziescia osiem milionow...mazy o bulce z maslem i szynka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... STO MILIONOW Z MAGISTREM...I PASTUSIAKIEM ))) IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.06.05, 00:05 ...lechu to juz nie podlaczanie lewj nogi w obieg...RZECZPOSPOLITEJ...to twa pomrocznosc jasna...calkiem jak bolek za dobrych starych lat ...))) ...Z dokumentów wynika, że Lech Wałęsa został zwerbowany jako agent SB 29 grudnia 1970 roku przez starszego inspektora Wydziału II KWMO w Olsztynie kpt. E. Graczyka. Otrzymał pseudonim "Bolek" i numer rejestracyjny GD 12535. 8 lat później młody inspektor SB M. Aftyka dokonując analizy akt Lecha Wałęsy potwierdza w notatce służbowej fakt pozyskania agenta "Bolka" - na zasadzie dobrowolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brost Re: STO MILIONOW Z MAGISTREM...I PASTUSIAKIEM ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 00:22 Wierzę w to co Sąd Lustracyjny orzekł w sprawie Pana Wałęsy, a ty tą swoją "ściągę" wpisujesz wszędzie przy każdej okazji. Widocznie nie stać Ciebie na nic innego. Przestał byś zatruwać atmosferę. Spadaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: STO MILIONOW Z MAGISTREM...I PASTUSIAKIEM ))) IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.06.05, 00:25 ...ok...synek...niczym jaruzelski ...nieswiadomy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Śledzi Lechu życie roboli.Gdyby im się pogorszyło 11.06.05, 01:08 zarządi strajk. I wtedy im się polepszy. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mnietek Re: Pojednanie na poziomie śledzi IP: *.rochester.res.rr.com 11.06.05, 07:18 Dwoch przyglupow na imieninach a mnie nie zaprosili! Granda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heutent Re: Pojednanie na poziomie śledzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 08:37 DETKO BAND, a nie Disco Band !! - słyszałem tę rozmowę w TOK FM Odpowiedz Link Zgłoś