Gość: mqs IP: *.punkt.pl 31.08.05, 20:33 Ktoś wie, czy Piotr Metz pozostaje w Trójce po wakacjach? Miło by było... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirwit Re: Co z Metzem? 31.08.05, 20:40 Zostaje. Ale co i jak jak niewiadomo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapiszon Re: Co z Metzem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 02:18 nie byłoby miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Forum Re: Co z Metzem? IP: 83.238.168.* 01.09.05, 21:43 Było by miło, tylko, że zamiast 2 godzin raz na tydzień, powinien mieć więcej czasu. Proponowałbym oddać Metzowi cały tydzień od 22 do 24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuszka Re: Co z Metzem? IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 01.09.05, 22:49 Co za bzdura!!! Ten smęt zajął wszystkie Powtórki z Rozrywki!!! Precz z nim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: Co z Metzem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:52 tak, niech nadają powtórkę z rozrywki przez 25 lat powtórkom mówimy nie, od radia wymagam zmian, a nie ciągle tych samych panów, którzy już nie zaskakują Odpowiedz Link Zgłoś
yacy Re: Co z Metzem? 02.09.05, 00:10 Do usłyszenia za tydzień o 23-ciej... Tak powiedział, czyli pewnie po Powtórce. Dla mnie to dobra wiadomość. Bo Niedźwieź żegnał się do chillioutu. Raz na tydzień to mogę posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczbos18 Re: Co z Metzem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:43 a właśnie, że nie dla wszystkich byłoby miło, bo jak dla mnie, to najchętniej bym go wywaliła i niech wraca do swojegop rmf-u, tam jego miejsce. jest do niczego, ale to tylko moje odczucie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Co z Metzem? IP: 81.210.17.* 02.09.05, 12:31 Jesli chodzi o muzykę jest ok,ale sposob prezentacji jej nie nalepszy /predkosć wypowiadanych słów i lakońicznosc/nie podaba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radiofan Re: Co z Metzem? IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 16:59 Prawdopodobnie Piotr Metz zostanie w Trójce. Poprowadzi program w czwartek od 23.00 do północy oraz coś w soboty.Podkreślam że jest to informacja nieoficjalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redbull Re: Co z Metzem? IP: *.gizycko.mm.pl 04.09.05, 14:14 Metz poza Moim Miastem Noca pojawi sie w nowym programie Osobista Lista - w soboty od 16 do 20 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mqsx Re: Co z Metzem? 02.09.05, 18:01 W obecnym RMF-ie Metz nie miałby dzisiaj czego szukać... Nie pozwoliliby mu prowadzić programu takiego jak "Moje miasto nocą", musiałby grać "Muzykę z plajlisty najlepszej pod słońcem". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Co z Metzem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:52 A mi sie całkiem podoba. Może rzeczywiście za dużo nie mówi- ale nie jest zły- taki ma pomysł na prowadzenie audycji i nie wszystkim się musi podobać. A to, że jest inny od Kaczkowskiego czy Niedźwiedzia nie znaczy, że jest zły. Jeżeli potrzebne są zmiany w Trujce, to chyba właśnie takie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zp Re: Co z Metzem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 17:32 potrzebne zmiany takie żeby Rokosa i Szydłowską,Kamela i Łodeja wygonic z tej rozgłośni? natychmiast!!! a bedzie napewno lepiej!!! gwarantuję? dyrecje tez na bruk? Odpowiedz Link Zgłoś