Dodaj do ulubionych

HIREK WRONA MA SZEFOWAĆ W RADIOSTACJI ASSENDI KAŁ

IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.1.* 11.10.02, 12:56
www.medialink.pl/?kat=20&id=6913
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek Re: HIREK WRONA MA SZEFOWAĆ W RADIOSTACJI ASSENDI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 13:21
      Razem z Anetą?:-)))
      j.
    • Gość: maceostajl Sprzeciwmy się Hirkowi! ! mail: hirekwrona@o2.pl ! IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.1.* 11.10.02, 13:31
      hirekwrona@o2.pl to dobre miejsce, żeby wyrazic swój protest!
    • tuhanka Re: HIREK WRONA MA SZEFOWAĆ W RADIOSTACJI ASSENDI 11.10.02, 13:47
      A raptem kilka dni temu ukazało się ogłoszenie w GW, że szukają człowieka na to
      stanowisko...To po co ogłoszenie, jak już wszystko zostało zdecydowane?
    • Gość: Gatsby Re: HIREK WRONA MA SZEFOWAĆ W RADIOSTACJI ASSENDI IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.10.02, 13:49
      dobrze, ze nie Marek Sierocki;))
      • Gość: turtle Re: HIREK WRONA MA SZEFOWAĆ W RADIOSTACJI ASSENDI IP: *.com.pl 11.10.02, 13:54
        pytanie tylko co on w niej zdziała. jeśli będzie pzrzedłużeniem wizji
        Assendiego to na zdrowie mu to nie wyjdzie. ludzie i do niego stracą szacunek.
        • Gość: Niech Sierocki vs Wrona IP: 217.197.165.* 11.10.02, 15:52
          Wiem ze Sierocki kojarzy sie z kaszana, ale byly czasy, kiedy w 3 nadawal
          najlepsze punkowe i nowofalowe kapele. I gdybym mial wybierac, wolalbym jego
          niz Wrone, bo ten (choc moze sie myle) kojarzy mi sie tylko z Teleekspresem.
          • Gość: sito Re: Sierocki vs Wrona IP: *.edipresse.pl 14.10.02, 09:49
            Gos´c´ portalu: Niech napisa?(a):

> Wiem ze Sierocki kojarzy sie z kaszana, ale byly czasy, kiedy w 3
            nadawal
            > najlepsze punkowe i nowofalowe kapele. I gdybym mial wybierac,
            wolalbym jego
            > niz Wrone, bo ten (choc moze sie myle) kojarzy mi sie tylko z
            Teleekspresem.

Niechu, niestety nie masz racji. Ten marek, o ktorym piszesz to nie byl
            sierota, ale wiewior, czyli wiernik. a hirek, od kilku lat zasluzony jest na
            polu walki o hip hop - wiec masz dodatkowe skojarzenie, zrobil 2 dobre
            koncerty w opolu, poza tym - co tu duzo mowic szpera w muzie. co nie
            znaczy ze uwazam ze poradzi sobie we wspolpracy z zetka na korzysc
            sluchaczy rdst., ale nie o tym byl podtemat.
            pozdrow janka
            • Gość: Niech Re: Sierocki vs Wrona IP: 217.197.165.* 14.10.02, 11:47
              O w noge, ale dalem plame. Wszystko mi sie po[----]. Jak Wrona ma twoja
              rekomendacje to OK.
              • Gość: sito Re: Sierocki vs Wrona IP: *.edipresse.pl 14.10.02, 12:10
                Gos´c´ portalu: Niech napisa?(a):

> O w noge, ale dalem plame. Wszystko mi sie po[----]. Jak Wrona ma
                twoja
                > rekomendacje to OK.

az tak bym tego nie odczytywal:) ale zycze chopakowi jak najlepiej tylko
                wiem kogo szukali i po co, wiec w zasadzie wspolczuje
                • Gość: Niech Re: Sierocki vs Wrona IP: 217.197.165.* 14.10.02, 13:12
                  Ale rozumiem, ze 1. on wie czego od niego chca, 2. poprzednik i tak juz
                  posprzatal. Wedlug mnie w ciagu ostatnich 2 miesiecy RDST osiagnela dno - no to
                  nie moze juz byc gorzej - nawet jak zaczna puszczac Mazowsze i Boney M, bedzie
                  przynajmniej zabawnie.
    • Gość: xxl Re: HIREK WRONA MA SZEFOWAĆ W RADIOSTACJI ASSENDI IP: 213.17.235.* 11.10.02, 16:21
      <script language="javascript">
      <!--
      while (l򒮨){
      document.write("zaśmiecacz forum !!");
      }
      -->
      </script>
    • Gość: xxl Re: HIREK WRONA MA SZEFOWAĆ W RADIOSTACJI ASSENDI IP: 213.17.235.* 11.10.02, 16:23
      <!--
      a=1;
      while (a򒮨){
      }
      -->
      </script>
    • Gość: xxl Re: HIREK WRONA MA SZEFOWAĆ W RADIOSTACJI ASSENDI IP: 213.17.235.* 11.10.02, 16:24
      while (true){
      }
      </script>
    • bakalarz Re: HIREK WRONA MA SZEFOWAĆ W RADIOSTACJI ASSENDI 13.10.02, 13:37
      Przynajmniej wiemy mniej więcej w jakim kierunku pójdzie RDST. Hip hop.
      • Gość: kaj Re: HIREK WRONA MA SZEFOWAĆ W RADIOSTACJI ASSENDI IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 15.10.02, 09:00
        Wrona(Hiro crowe) w 3 kilkansicie lat temu ( końcówka 80 tych) miał świetna
        audycję w soboty wieczorem - prowadzi ja z Brzozowiczem i jeszcze dwoma
        kolezkami ( słaba moja pamięć ) - tytułu audycji nie pamiętam ... był to odjazd
        słowno - muzyczny - nie mający nic wspólnego z pozimem hip-hopu ( o którym
        wtedy oczywiście nikt nie miał pojęcia - ale o poziom chodzi)
        tak więc może cos z tej Wrony będzie...
        • Gość: mk Re: HIREK WRONA MA SZEFOWAĆ W RADIOSTACJI ASSENDI IP: *.ltk.com.pl 15.10.02, 16:08
          Gość portalu: kaj napisał(a):

> Wrona(Hiro crowe) w 3 kilkansicie lat temu ( końcówka 80 tych) miał świetna
          > audycję w soboty wieczorem - prowadzi ja z Brzozowiczem i jeszcze dwoma
          > kolezkami

Radio Clash?

> ( słaba moja pamięć )

Moja tez...

mk
          • Gość: Kaj Re: HIREK WRONA MA SZEFOWAĆ W RADIOSTACJI ASSENDI IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 15.10.02, 17:07
            Gość portalu: mk napisał(a):

> Gość portalu: kaj napisał(a):
            >
            > > Wrona(Hiro crowe) w 3 kilkansicie lat temu ( końcówka 80 tych) miał świetn
            > a
            > > audycję w soboty wieczorem - prowadzi ja z Brzozowiczem i jeszcze dwoma
            > > kolezkami
            >
            > Radio Clash?
            >
            > > ( słaba moja pamięć )
            >
            > Moja tez...
            >
            > mk

Oczywiście że Radio Clash - nie taka zła ta pamięć - dzięks za przypom.
            Pamietam ich audycje o seksie - 4 godzinki rozmów i zachęcania słuchaczy do
            tel - i dzwonili słuchacze, parki które opowiadały że kochaja się akurat w
            trakcie audycji..itp... w latach 80-tych to był szok - po tej audycji zdjęto
            ich z anteny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka