IP: 193.0.110.* 18.02.02, 19:11
Sensem istnienia tego forum jest jego używanie. Toteż czyńcie to!
Obserwuj wątek
    • malopolanin Re: Apel 18.02.02, 20:31
      Trzeba go jakoś rozreklamować, tylko jak ?
      • Gość: Baloo Re: jak rozreklamowac ? IP: *.ne.ch 19.02.02, 16:07
        No, dobrze jest, gdy w danej miejscowosci jest wiecej niz 2 uzytkownikow
        Internetu, i gdy maja sobie cos ciekawego do powiedzenia :o)))

Wtedy posty same sie cisna na ekran, czego z calego serca zyczy

Zyczliwy Goral Nizinny

Baloo
        • Gość: Moore,MP Re: jak rozreklamowac ? IP: 193.0.110.* 19.02.02, 18:25
          Góral nizinny z Neuchatel? No, no! :-)
          • Gość: Baloo Re: jak rozreklamowac ? IP: *.ne.ch 20.02.02, 08:31
            Sila by opowiadac ... chwilowo (od 4 lat) tutaj, potem gdzies indziej,

Goral nizinny , bo przez przypadek i calkiem nie ze swojej winy urodzony i
            chwilowo kiedys zamieszkaly w Wawie, ale z prawie cala rodzinka w "Trojkacie
            Bermudzkim" Sucha-Makow-Jordanow ...

Ciao

baloo

PS : napisz cos o sobie (nie musi byc to od razu spowiedz :o) )
            • Gość: lucynda Re: jak rozreklamowac ? IP: *.acn.waw.pl 27.06.02, 21:36
              to ciekawe. Ja wlasnie ze suchej poszlam za chlebem do wawy. A co cie sklonilo
              do przyjazdu w gory?
              • baloo1 do lucyndy. 28.06.02, 12:24
                Fajna konwersacja - 1 post na 4 miesiace ;oD
                gdybym przez przypadek tu nie wlazl, to bys czekal(a) na odpowiedz tyle samo ...

O ktore gory Ci chodzi ? mamy do wyboru :
                1) podnoze Jury Szwajcarskiej, gdzie jestem obecnie : kasa i spokoj
                2) "brakujace ogniwo" w lancuchu Beskidow (czyli okolice Sucha-Makow-Jordanow),
                gdzie bywam raz na 1-2 lata (kiedys czesciej): liczna rodzina i niczym
                nieuzasadniony patriotyzm lokalny (na granicy szowinizmu) ;oD oraz nieprzeparta
                chec posluchania ludzi mowiacych gwara
                3) Alpy : wycieczki (teraz)
                4) Tatry, reszta Karpat i Sudety : wycieczki (kiedys)
                5) Gory Jako Takie : milosc do Gor Jako Takich (i do ich przedgorzy) ;oD

Pozdrawiam

Goral Nizinny
                Baloo
                • malopolanin Re: do lucyndy. 28.06.02, 13:57
                  baloo1 napisał(a):

> Fajna konwersacja - 1 post na 4 miesiace ;oD
                  > gdybym przez przypadek tu nie wlazl, to bys czekal(a) na odpowiedz tyle samo ..
                  > .
                  Ja tutaj często zaglądam. Niestety z powodu braku wpisów nie często coś skrobię.
                  • baloo1 Re: do malopolanina 29.06.02, 01:18
                    To fajnie ;oD
                    zagladalem przez chyba miesiac lub dwa po pierwszej "fali" lutowych postow i
                    nie doczekawszy sie niczego odpuscilem. Wyglada na to , ze zagladalismy stojac
                    obok siebie i nie widzac sie wzajamnie. Musi co z powodu ciemnosci ;oD

Pozdr.

Baloo

PS : najsmieszniejsze, ze ktos musial wynukac zalozenie tego Forum u Admina.
                    A teraz wyglada na to, ze prawie nikt tu z Suchej i okolic nie zaglada , a
                    gaworza sobie od czasu do czasu osoby nie mieszkajace tam ;o)
                    • malopolanin Baloo 29.06.02, 15:54
                      baloo1 napisał(a):

> To fajnie ;oD
                      > zagladalem przez chyba miesiac lub dwa po pierwszej "fali" lutowych postow i
                      > nie doczekawszy sie niczego odpuscilem. Wyglada na to , ze zagladalismy stojac
                      > obok siebie i nie widzac sie wzajamnie. Musi co z powodu ciemnosci ;oD
                      >
                      > Pozdr.
                      >
                      > Baloo

Po prostu Ty nic nie pisałeś, ja nie miałem na co odpowiadać i odwrotnie :)
                      Czyli błędne koło. Dobrze, że się skończyło.
                      >
                      > PS : najsmieszniejsze, ze ktos musial wynukac zalozenie tego Forum u Admina.
                      > A teraz wyglada na to, ze prawie nikt tu z Suchej i okolic nie zaglada , a
                      > gaworza sobie od czasu do czasu osoby nie mieszkajace tam ;o)

Zaproponowaliśmy założenie tego forum razem z Moore, MP. Poparło nas trochę osób,
                      ale po powstaniu forum pisać już nie chcieli.
                      • baloo1 Re: malopolaninie 30.06.02, 22:57
                        No to juz chyba wszystko sobie wyjasnilismy ;o)
                        Ja, bedac obecnie raczej luzno zwiazany z ta okolica , zagladalem tu po prostu
                        z nadzieja, ze dowiem sie czegos na temat pra-rodzinnych stron , ze poczytam
                        o rzeczach, ktore tu ludzi interesuja ... wbrew pozorom, to jes tbardzo wazne
                        dla kogos, kogo wywialo za granice ... prasa to nie wszystko.

Pozdrawiam

baloo
      • Gość: lucynda Re: Apel IP: *.acn.waw.pl 27.06.02, 21:38
        po prostu mowic o nim kzdemu, kto ma dostep do komputera. ja tu trafilam
        przypadkiem, ale chetnie bede zagladac, w koncu sucha to tez moje miasto!
        • baloo1 Reklamowac .... przede wszystkim uzywac ! 28.06.02, 12:28
          Czy zauwazyliscie , ze im wiecej postow na liczniku, tym chetniej ludzie tam
          zagladaja w poszukiwaniu "tego czegos" , co przyciagnelo innych ?
          No a gadac chyba mozna o wszystkim.

Pozdrawiam
    • Gość: lucynda Re: Apel IP: *.acn.waw.pl 03.08.02, 11:30
      A czy w ogóle ktoś ze Suchej zagląda na to forum? Suszanie, gdzie jesteście???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka