Gość: Moore,MP IP: 193.0.110.* 18.02.02, 19:11 Sensem istnienia tego forum jest jego używanie. Toteż czyńcie to! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baloo Re: jak rozreklamowac ? IP: *.ne.ch 19.02.02, 16:07 No, dobrze jest, gdy w danej miejscowosci jest wiecej niz 2 uzytkownikow Internetu, i gdy maja sobie cos ciekawego do powiedzenia :o))) Wtedy posty same sie cisna na ekran, czego z calego serca zyczy Zyczliwy Goral Nizinny Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moore,MP Re: jak rozreklamowac ? IP: 193.0.110.* 19.02.02, 18:25 Góral nizinny z Neuchatel? No, no! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: jak rozreklamowac ? IP: *.ne.ch 20.02.02, 08:31 Sila by opowiadac ... chwilowo (od 4 lat) tutaj, potem gdzies indziej, Goral nizinny , bo przez przypadek i calkiem nie ze swojej winy urodzony i chwilowo kiedys zamieszkaly w Wawie, ale z prawie cala rodzinka w "Trojkacie Bermudzkim" Sucha-Makow-Jordanow ... Ciao baloo PS : napisz cos o sobie (nie musi byc to od razu spowiedz :o) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucynda Re: jak rozreklamowac ? IP: *.acn.waw.pl 27.06.02, 21:36 to ciekawe. Ja wlasnie ze suchej poszlam za chlebem do wawy. A co cie sklonilo do przyjazdu w gory? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 do lucyndy. 28.06.02, 12:24 Fajna konwersacja - 1 post na 4 miesiace ;oD gdybym przez przypadek tu nie wlazl, to bys czekal(a) na odpowiedz tyle samo ... O ktore gory Ci chodzi ? mamy do wyboru : 1) podnoze Jury Szwajcarskiej, gdzie jestem obecnie : kasa i spokoj 2) "brakujace ogniwo" w lancuchu Beskidow (czyli okolice Sucha-Makow-Jordanow), gdzie bywam raz na 1-2 lata (kiedys czesciej): liczna rodzina i niczym nieuzasadniony patriotyzm lokalny (na granicy szowinizmu) ;oD oraz nieprzeparta chec posluchania ludzi mowiacych gwara 3) Alpy : wycieczki (teraz) 4) Tatry, reszta Karpat i Sudety : wycieczki (kiedys) 5) Gory Jako Takie : milosc do Gor Jako Takich (i do ich przedgorzy) ;oD Pozdrawiam Goral Nizinny Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: do lucyndy. 28.06.02, 13:57 baloo1 napisał(a): > Fajna konwersacja - 1 post na 4 miesiace ;oD > gdybym przez przypadek tu nie wlazl, to bys czekal(a) na odpowiedz tyle samo .. > . Ja tutaj często zaglądam. Niestety z powodu braku wpisów nie często coś skrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: do malopolanina 29.06.02, 01:18 To fajnie ;oD zagladalem przez chyba miesiac lub dwa po pierwszej "fali" lutowych postow i nie doczekawszy sie niczego odpuscilem. Wyglada na to , ze zagladalismy stojac obok siebie i nie widzac sie wzajamnie. Musi co z powodu ciemnosci ;oD Pozdr. Baloo PS : najsmieszniejsze, ze ktos musial wynukac zalozenie tego Forum u Admina. A teraz wyglada na to, ze prawie nikt tu z Suchej i okolic nie zaglada , a gaworza sobie od czasu do czasu osoby nie mieszkajace tam ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Baloo 29.06.02, 15:54 baloo1 napisał(a): > To fajnie ;oD > zagladalem przez chyba miesiac lub dwa po pierwszej "fali" lutowych postow i > nie doczekawszy sie niczego odpuscilem. Wyglada na to , ze zagladalismy stojac > obok siebie i nie widzac sie wzajamnie. Musi co z powodu ciemnosci ;oD > > Pozdr. > > Baloo Po prostu Ty nic nie pisałeś, ja nie miałem na co odpowiadać i odwrotnie :) Czyli błędne koło. Dobrze, że się skończyło. > > PS : najsmieszniejsze, ze ktos musial wynukac zalozenie tego Forum u Admina. > A teraz wyglada na to, ze prawie nikt tu z Suchej i okolic nie zaglada , a > gaworza sobie od czasu do czasu osoby nie mieszkajace tam ;o) Zaproponowaliśmy założenie tego forum razem z Moore, MP. Poparło nas trochę osób, ale po powstaniu forum pisać już nie chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: malopolaninie 30.06.02, 22:57 No to juz chyba wszystko sobie wyjasnilismy ;o) Ja, bedac obecnie raczej luzno zwiazany z ta okolica , zagladalem tu po prostu z nadzieja, ze dowiem sie czegos na temat pra-rodzinnych stron , ze poczytam o rzeczach, ktore tu ludzi interesuja ... wbrew pozorom, to jes tbardzo wazne dla kogos, kogo wywialo za granice ... prasa to nie wszystko. Pozdrawiam baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucynda Re: Apel IP: *.acn.waw.pl 27.06.02, 21:38 po prostu mowic o nim kzdemu, kto ma dostep do komputera. ja tu trafilam przypadkiem, ale chetnie bede zagladac, w koncu sucha to tez moje miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Reklamowac .... przede wszystkim uzywac ! 28.06.02, 12:28 Czy zauwazyliscie , ze im wiecej postow na liczniku, tym chetniej ludzie tam zagladaja w poszukiwaniu "tego czegos" , co przyciagnelo innych ? No a gadac chyba mozna o wszystkim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucynda Re: Apel IP: *.acn.waw.pl 03.08.02, 11:30 A czy w ogóle ktoś ze Suchej zagląda na to forum? Suszanie, gdzie jesteście??? Odpowiedz Link Zgłoś