ballest 10.04.04, 21:20 Teraz jak w Iraku Bush terroryzm zwalczou(choc go tam przed tem nigdy nie bylo)to zycze Wam BEZPIECZNYCH i pogodnych Swiat! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: Bezpieczne Swieta 10.04.04, 22:29 Wzajemnie. Sądzisz, a może chciałbyś abyśmy krzyczeli zamiast Halelujo "ale jaja?!" Nie kracz! I uważaj , abyś swoich przy okazji nie potłukł przy " bezpiecznych" świętach. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Bezpieczne Swieta 10.04.04, 23:05 Ciupazka a skond Ty wiysz, ze jou mom jaja, przeca zachowujam sie jak kurzik, a te som bez jaj, wszystkim ustempujam i se z nikim nie wadzam ! Nazywaja mnie "Pokojem w jednej osobie" Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Bezpieczne Swieta 10.04.04, 23:12 Skąd wiem, to wiem, a kieś "pokój w jednyj osobie", to dziwie sie, ze jesce nie zrobiyłeś porządku na calutkim świecie. Spróguj! Dobrze Ci sie z nos śmieje, a nom nie do śmiychu... Hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Bezpieczne Swieta 11.04.04, 09:08 Jou se z Wos nigdy nie smiou, jou walczam caly czas o pokoj, teraz przeciwnikiem jest Bush, ale jutro moze byc nim ktos inny, bo dla mnie jest zawsze ten przeciwnikiem, ktory swoja moc wykorzystuje, zeby innych upokorzyc, a to z Islamem nic wspolnego nie mou. Terroryzm jest dla mnie zabijanie niewinnych ludzi, dla uzyskania politycznych celow ! W tym kontekscie jest takze Bush terrorysta!? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Bezpieczne Swieta 11.04.04, 22:45 A nie wydaje Ci sie, ze terroryzm to jedna z metod , którą posługuje się system demokracji? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Bezpieczne Swięta - Wielkanoc - 2005 28.03.05, 15:29 269 wypadków, 20 ofiar i 412 rannych to bilans trzech dni świątecznych na polskich drogach. Według policji tegoroczne Święta Wielkanocne w porównaniu z ubiegłorocznymi mijają jednak znacznie spokojniej. Zatyrzymano 1239 pijanych kierowców! Polywacka - 1 ofiara śmiertelna ! Odpowiedz Link Zgłoś