iit2 01.05.12, 18:28 Poszukuję apartamentu w Zakopanem, który ma łazienkę z prawdziwym jacuzzi/ sauną. Czy możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: apartament z jacuzzi 01.05.12, 18:32 apartament z jacuzzi widziałem u jadzi... ale popytoj na krupówkach jesce Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: apartament z jacuzzi 02.05.12, 07:59 cóś siem w dupach tem turystom poprzewracało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: apartament z jacuzzi IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.12, 08:07 Panocku, to juz wom sławojka i wodzicka w potoku mało? Japartamenta i jakuzy jakieś wymyślata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malss Re: apartament z jacuzzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 09:27 Nie jestem pewien, czy w którymś z apartamentów jest jacuzzi ale warto zadzwonić i zapytać. Ja byłem w apartamencie z dwoma kominkami więc standard jest naprawdę wysoki. Apartamentów jest chyba 6 czy 7 i któryś może mieć jacuzzi. Polecam i pozdrawiam! www.apartamenty-zakopane.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Midas Re: apartament z jacuzzi IP: *.dynamic.mm.pl 27.02.13, 17:11 Prawdziwe jacuzzi w pokoju na całą noc ze stałą temperatura jak basen - na prywatną wyłaczność hotelikstrzyzow.pl/spa/ koło rzeszowa polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i co? Re: apartament z jacuzzi IP: *.146.56.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.05.13, 10:07 Dlaczego 3 osoby zawsze na tym forum pieprzą od rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: apartament z jacuzzi 13.05.13, 20:29 Gość portalu: i co? napisał(a): > Dlaczego 3 osoby zawsze na tym forum pieprzą od rzeczy? Jak ci źle to se popraw , he he he Odpowiedz Link Zgłoś
rafi_neti Re: apartament z jacuzzi 10.05.13, 08:27 Ja w Tatrach nie znam takiego miejsca, ale byłem pod Kopą Biskupią - pięknie tam jest, góry wprawdzie niższe niż Tatry, ale urocze, a apartament z jacuzzi lepszy niż w niejednym hotelu, choć to gospodarstwo agroturystyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: apartament z jacuzzi 10.05.13, 21:06 Ejze panocku jesce sukas jakuzy ? to ja ci doradzem , weź ty se zjedz wiadro grochówki wejdź do stawiku i bedzies puscoł takie bomble jak gejzer wulkanicny - ino siem nie utop Odpowiedz Link Zgłoś
poraj55 Re: apartament z jacuzzi 11.05.13, 06:50 To sie nazywo ekologicne jakuzy na biogazy;) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: apartament z jacuzzi 12.05.13, 07:55 można nawet ognie BENGALSKIE nad wodą zapalać. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: apartament z jacuzzi 12.05.13, 22:08 obacyć ciupazkę w takiej jakuzie ... bezcenne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: apartament z jacuzzi IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.13, 16:22 prosze link: zakopaneapartment.com/Moje_miejsce_na_Ziemi/Apartamenty/Apartamenty.html co prawda nie w pokoju ale w budynku ale i tak fajnie. mi sie w kazdym razie podobalo Odpowiedz Link Zgłoś