ciupazka 16.07.04, 15:11 Cy fcecie , cy nie fcecie Zokopiany i nie ino, inksi Forumowice tyz, beecie mieć niedługo gościa ( za jakie dwa tyźnie i to na cały siyrpiyń). I co Wy na to? Ryktujcie se i Wy cas na spotkanie! Hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrb4 Re: A Roomtsays przyjyzdzo! 16.07.04, 16:51 Tylko do Zakopanego czy do Nowego Targu też? Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: A Roomtsays przyjyzdzo! 17.07.04, 10:01 mrb4 napisał: > Tylko do Zakopanego czy do Nowego Targu też? Przez... Nowy Targ - jak większość ;-) Pozdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: A Roomtsays przyjyzdzo! 18.07.04, 13:25 A zajrzy On na Długą Polanę, hej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: A Roomtsays przyjyzdzo! 18.07.04, 22:17 Co to?! Ani jednego zaprosynio ni ma??? Nei, co Wom Powiem, to Wom powiym, hale Wom powiym... toście dali plame, haj. Nieładnie, barz nieładnie. Roomtsays , jo Cie piyknie pytom przyjyzdzoj do mnie, u mnie chałupa otwarto i pytom piyknie, przyjyzdzoj a ka , przecie wiys! Hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Przyjyzdzom! Przyjzdzom!!! 20.07.04, 03:01 Z Ciupazka będziemy równać świat. Może jeszcze kto się przyłączy? Heeeeeej! Spodobały sie mi u zająca usy, Heeeeej! U jelenia rogi, u Ciupazki nogi! ;o))) Pozdrawiam cale forum Zakopane! R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Przyjyzdzom! Przyjzdzom!!! IP: *.celinternet.pl 20.07.04, 12:10 Hehe... Jo juz tutok i góry równom z dolinami. Pogoda do cudu piykno, wytrzymuje do popołednia, a pote trza sie wartko znosić na dół.Nozki juz mnie bolom, nie wiym jako to beemy tyn świat równać dalyj...Dość pedzieć, ze za poe dni sie wracom i cekom... Ludzi w Zokopcu moc! Hej!!! Telo.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Przyjyzdzom! Przyjzdzom!!! 21.07.04, 20:07 A ja w Zakopanem będę dopiero od 4 września:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Przyjyzdzom! Przyjzdzom!!! IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 22:28 Licom sie dobre chęci. Pozdr.Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: A Roomtsays przyjyzdzo! 25.07.04, 20:01 ciupazka napisała: > Co to?! Ani jednego zaprosynio ni ma??? Jakże nie ma jak pytałam na Długą Polanę, hej!! Bosz, ja chcę w góry, a nie za biurkiem siedzieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: A Roomtsays przyjyzdzo! 26.07.04, 20:05 TO.YA!!! Czy chodzi Ci o Długą Polanę w Chocholowskiej??? Jak będe wiedzieć kiedy tam będziesz to postaram się zjawić. Napijemy się zyntycki, hej! Pozdr. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: A Roomtsays przyjyzdzo! 27.07.04, 00:47 A zyntycy ni ma nawet na lykarstwo, syćkom turyści powypijajom, hehe, a pote dziwiom sie ze dalyj dżystajom jako widzom... Hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Roomtsays !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Ciebie 01.08.04, 16:49 roomtsays napisał: > TO.YA!!! Czy chodzi Ci o Długą Polanę w Chocholowskiej??? Nie, w Gorcach :))) Ale mnie tam za jedno, bo CHCĘ W GÓRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak będe wiedzieć > kiedy tam będziesz to postaram się zjawić. Napijemy się zyntycki, hej! Pozdr. > ;o))) Daj jakowyś namiar na siebie, bo jak się w Tatrach nwaoływać będziemy, to jeszcze jakąś lawinę (nie daj Boże!!!) wywołamy:) Hej?! Pozdrav!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupaga2 Re: A Roomtsays przyjyzdzo! 30.07.04, 19:48 Jestem w Zakopanem od wczoraj. Czekam Roomy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Do Ciupagi 2 31.07.04, 04:45 Słońce Ty moje! Czekaj na mnie. Pójdzemy w nasze ulubione miejsce, kwiatki będą pachniały i pszczółki bzykały. Położę głowę na Twym łonie, a nad nami tylko góry... Twój Rommy ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Do Ciupagi 2 IP: *.it-net.pl 31.07.04, 10:49 Hehe, co za ulga jo juz wolno... hehe...Łóno w górak? Cy góry na łonie, a moze óna na łonie he??? Co to Ci sie śni i marzy, pewniy juz w podróży? Wreście sie wyłónacycie, hehe. Aaaa, zabocyłak przekozać, ze pogoda lepso i słonecko przyświyco, fce godnie Gościowi witacke jakom takom zrobić. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupaga2 Re: Do Roomy'iego 31.07.04, 18:32 roomtsays napisał: >kwiatki będą pachniały i pszczółki bzykały. Z tym bzykaniem to uważaj, co żona powie ;) >Położę głowę na Twym łonie, a nad nami tylko > góry... No tak, ale nad łonem Twa głowa, jak więc na góry patrzeć zamierzasz...a Ty świntuchu ;-))) > Twój Rommy > ;o))) Twoja na wieki Ciupaga :-))))) Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Do Roomy'iego 01.08.04, 14:56 ciupaga2 napisał: No tak, ale nad łonem Twa głowa, jak więc na góry patrzeć zamierzasz...a Ty > świntuchu ;-))) Wokół będą góry, a ja będę patrzył na pagórki... Też mają swój nieprzeparty urok, nie uważasz? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
laband ciekawosc 02.08.04, 21:17 No to je juz nasz Rumcajs we tych Tatrach abo niy? A jak ja to wzion aby Hanka mit?? Pozdrowiom wsyckich Gorali!!! Pyrsk Szwager ze Laband Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ciekawosc 02.08.04, 22:06 Witoj naski labandzie! Juz po urlopie? Roomtsays dzisiok wyjechoł w nasym kierunku, to sie znacy Polski... Za dwa dni bee pewnie w Krakowie a pote? Uwidzimy ka? Moze mu sie co odmiyni, ftoz wie, niek ze scęśliwie dojedzie, a ckowke to juz mo! Dejcie mu pokój! Hehe. Dzięki za pozdrowionka! A po co mu Hanka, hehe, Hanek tu dość i piyknyk, hehe... A Ty byś broł? He? Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ciekawosc 02.08.04, 22:14 a dyc co bych brou, czamu niy - ale ino te kere poradzom piyknie rozprowiac a i popszoc chopu lubiom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ciekawosc IP: *.it-net.pl 02.08.04, 22:30 Przecie wiys , ze jo nie bede miała , hehe... A cemu ? Bok za staro dlo Roomtsaysa, a inkse baby??? Hehe... nic nie godom a śpas musi być . Przydołbyś sie i Ty z babom, hanys z babom, wtej dopiyro byłaby uciecha. Jo juz napatrzyła sie na Hanyska babe, kielo zozdrosnym okiym patrzała z kim to on sie spotkać musi pod Taterkami, hehe... Obie my sie pośmioły do ozpuku. Nie opowiadoł Ci? Kieby jo była młodso od niyj, to chyba dostoł by po kufie, hehe... I nie dziwota, kie by tak było, haj. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ciekawosc 02.08.04, 22:33 a jo myslou ize Hanys Cie podrywou kajsik na halach(?) a kej sie ze Rumcajsym trefisz to niy zapomnij o tym szpasie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ciekawosc 02.08.04, 22:51 Jo juz śpiywom: Nie chodź Roomtsays do nos, wysokie piórko mos, do nos niskie dźwiyrka, połomies se piórka. A on odśpiywo: Otwiyroj, otwiyroj Ciupago 2 dźwiyrka, Jo sie nie rod zgibom, i złomie se piórko! A w moim kierunku juz słysem, jako śpiywo, hehe: Hej ze ino hop, hop - nie rod widze staryk bob Młode chyce za kolano - jo se młodym bardzo rod. Tak samo byś i Ty labandzie śpiywoł, hehe... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ciekawosc 03.08.04, 09:42 Doczkej no, doczkej, dyc piorko do huta(kapelusza) to ino kawalyry mojom recht se wrazic??? A jo i inaczyj bych se pospiywywou, mozno cosik o zolu, a mozno i o Marynie, pieron wiy ... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ciekawosc 03.08.04, 09:52 Hehe... To śpiywoj, chętnie posłuchom, hale muse piyrse gościa ze Lwowa odtransportować na PKS. Hej! Jak mie ta robota rada widzi, o Jezusicku drogi. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Moi drodzy Parafianie! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 04.08.04, 02:59 Pozdrawiam z Krakowa, a co bee dalyj - to sie dopiero okaze. Ciupazko! Piorka sobie nie dam zlamac, bo mi bedzie bardzo potrzebne, hehehehe! A Ty Labandziku pakuj manele i przyjezdzaj do... wiesz gdzie. Hanys - Ty tez! Jutro bede gdzie indziej, ale Wam nie powiem, a jakby co to sie odezwe z Lublina ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Witoj w Polsce Roomtsaysie!!! 04.08.04, 09:37 Piyknie Cie witomy i na Cie cekomy! Ino sie nie zatrać ze scęścio w Krakowie. Nei jakie piyrse wrażynia, he? Załóz se osobny wątek ś nimi, hehe, bo bee co krytykować, haj. Na scęście troske pogoda sie poprawiyła, w Taterkak tyz i na Cie pewnie w górak janioły tyz juz wyziyrajom, hehe.... Hej! Telo.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Witoj w Polsce Roomtsaysie!!! 04.08.04, 11:35 Rumcajs a pamiyntej o piwnicy ze PIGWOWKOM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Moi drodzy Parafianie! 04.08.04, 15:06 Gość portalu: Rumcajs napisał(a): > Pozdrawiam z Krakowa, a co bee dalyj - to sie dopiero okaze. Witaj w grodzie Kraka zatem!!! Pozdrav! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Moi drodzy Parafianie! 06.08.04, 09:37 Z Krakowa do Dysa, pote do Lublina , pote do W-wy, pote na Śląsk to bisnessman...a pote w TaTERKI DOPIYRO, JAK MU SIE JESCE NIE ODMIYNI. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Moi drodzy Parafianie! IP: *.it-net.pl 06.08.04, 10:47 Podobno Gliwice... Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Moi drodzy Parafianie! 06.08.04, 10:59 o Pierona! A mike tam niyma!! No to przinajmiyj czekom na opis wrazyn. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: A Roomtsays wyjyzdzo... 08.08.04, 20:40 ...jutro Warsiawa.... dzisok go tu u mnie zegnomy , hale mom nadzieje , ze sie jesce stretniemy... w górach... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: A Roomtsays wyjyzdzo... 08.08.04, 21:06 zegnomy ? wiela tam wos je??? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: A Roomtsays wyjyzdzo... 08.08.04, 22:54 Wystarcy do grzychu...hehe... Choć mie łomie w krzyzu i łupiom mie kości, Jescek sie nie wyzuła ze syćkik radości... Kie przysiedne se na na zydlu do slonka pod strzechom, Jesce mi sie do janiołów nie strasnie uśmiycho... Rób Roomtsaysie co mos robić, syćko w Twoik rękak Nie dej ze sie Ponbóckowi długo nukać... Hej! Wase zdrówka!!!I pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: A Roomtsays wyjyzdzo... 09.08.04, 09:10 Częstować , podstawiać pod nos coby zjod, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: A Roomtsays wyjyzdzo... 09.08.04, 09:17 cosik zy mie to by bou chyba marny Goral - niywia ani co to je nukac Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ps 09.08.04, 12:09 , Tyś lepsy sto razy od niego, mało tysiąc razy i jesce nie wiym, cy nie za małe porównanie. Zrestom, nie w głowicce mu godka, proza zywobycio na piyrsym planie. Jak on tu odpocnie, to jo królem chińskim. Ech, zycie nie na net... Narazie ujechoł. Hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ps 09.08.04, 16:58 no to domy mu tera mozno konsek se oddychnonc co(?) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ps 09.08.04, 17:36 padosz ize taki zawziynty tyn rojber a to musi byc biydno ta odniego kobiyta! Odpowiedz Link Zgłoś