asia-m 24.08.05, 16:33 Witam :D Szukam osob ktore chcialyby zalozyc sobie tipsy zelowe :D Cena PROMOCYJNA:-) Wiecej szczegolow na emaila asia-m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupekzoledny Re: Precz z promocjami na Forum 24.08.05, 17:23 co to takiego te chipsy.to takie te z kartofli/ziemniaków, pyrów,gruli/ niepotrzebne skreslić?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Precz z promocjami na Forum IP: *.it-net.pl 24.08.05, 19:05 nie chipsy czyżuniu a tipsy i nie dlo panocków , no moze jak som jest gejami... hehe. hale Cie nie podejrzewom... Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Precz z promocjami na Forum 24.08.05, 19:09 rozumiem że nie dla mnie ale dalej nie wiem co to jest. co mi tam, wszystkiego wiedziec nie musze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Precz z promocjami na Forum IP: *.it-net.pl 24.08.05, 19:17 Koniecznie chcesz promować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: TIPSY ZELOWE- promocja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 17:42 Witam Chciałabym zapytać sie jaka byłaby cena tipsów w jednym kolorze i z małymi zdobieniami? Odpowiedz Link Zgłoś