Dodaj do ulubionych

Facet z gestem ................................. ..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:36
www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=Kaczy%C5%84ski%20Pis
Obserwuj wątek
    • Gość: goscgosc Re: Facet z gestem .............................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:50
      i z uśmiechem
      www.gamefactor.pl/kismeth/kaczka.jpg

Polska: jedyny kraj na świecie posiadający kopię zapasową prezydenta i rząd
      sterowany radiem
      • Gość: nnn Re: Facet z gestem .............................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:38
        www.monitorpolski.com/kino/NocnaZmiana.html
        • Gość: Ciupazka Re: Facet z gestem .............................. IP: *.it-net.pl 02.06.06, 00:45
          Co za bełkot... Powiadacie z gestem?! Tylko Lepper:

www.lepper.com.pl/pages/00.Start/
          • Gość: goscgosc Re: Facet z gestem .............................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 02:27
            a kuku..ja też mam gest
            upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/3/39/Oscar_the_grouch_at_smithsonian.jpg/250px-Oscar_the_grouch_at_smithsonian.jpg
            • Gość: . Facet z usmiechem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 09:09
              Ten usmiech juz u kogos widzialem tylko nie wiem u kogo.

• Gość: Ciupazka Re: Facet z usmiechem..... IP: *.it-net.pl 02.06.06, 09:19
                Napewno, nie u mnie...Nic spólnego z żabami ni mom.
                • Gość: gosc Re: Facet z usmiechem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 09:25
                  Gość portalu: Ciupazka napisał(a):

> Napewno, nie u mnie...Nic spólnego z żabami ni mom.

No przeciez masz kieckę, wiadomo że nie Ty. Trza szukać dalej. A góry pięknie
                  zakwitły śniegiem na wiosnę. Też się uśmiecham, ale to nie to!
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=38097744&a=42903901
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka