Gość: Basisty IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 18:53 hodziyłek syćko i bierym sie dzisiok do Zokopanego, jadzie któsi sy mnom? nie bój sie uiuiuiu- mie ratować nie bees musioł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rumcajs Re: Świnica IP: 80.72.65.* 01.08.03, 19:15 Tylko nie narozrabiajcie za bardzo, zebysmy nie musieli sie za was wstydzic! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Świnica 01.08.03, 19:46 Basisty, ftory to juz roz tam idziys? Nie pozrucoj panocków, ftorzy gaciami trzęsom, bo tam takich nie brakuje, jesce przy sobocie i niedzieli, ba haj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Świnica IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 20:17 którysi z kolei :-) nale jescek se inksom dróge wymaniył, tak myślym ze troske po ćmie póde, bo troske za wartko dojade, a nie bee sie mi kcioło nika lezeć, prawie kie bem seł pod góre to reśta be sła na wiyrch, moze sie jako minymy :- ), zaś takik syroki nie jes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Świnica IP: *.it-net.pl 01.08.03, 21:04 Filarkiem zek sła, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Świnica IP: 80.72.65.* 01.08.03, 22:10 Basisty! Czy to nowy wariant direttisimy S.? Zycze abys nie mial w scianie takiej sytuacji, ze osiusiales - za przeproszeniem - partnera, mimo ze stal kilka metrow w bok i 10 m nad toba... Bo jak drugim na linie jest uiuiu, to mozesz miec przechlapane! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Świnica IP: 80.72.65.* 01.08.03, 22:11 Przepraszam - miala byc "diretissima"! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Świnica IP: *.xdoom.net 01.08.03, 22:15 Racja Swidnica pikne miasto. Tak ze trzy razy wieksze od waszej pipidówy. Ale nie wierze, że się tam wybieracie - górale w mieście to troche jak Tarzan. Ale spoko możecie iść tam jest kultura .... warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Świnica IP: *.it-net.pl 01.08.03, 22:22 Kazik, tyś krzyźwy? Jako Świdnica? Moze ty siedzis tam i tam sie wspinos, he? Po blokach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Świnica IP: 80.72.65.* 01.08.03, 22:30 Nie! Predzej na dzwonnice, bo tam sa same pagorki, a dzwonnica goruje nad okolica. Kazicku! Jaka Swidnice masz na mysli? Ta w Walbrzyskiem, czy w Zielonogorskim? ... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Świnica IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 04.08.03, 07:40 moze kazik mysloł o Świdniku? Nale dy tam helikoptery robiom :-) A na Świnice wlozek ta jako zwykły turysta. Z Brzezin do Murowańca (jesce bufet zawarty mieli i musiołek pockać 15 min. coby zamówić jajecnice na kiełbasie), Z Murowańca na Zawrat (piyrsy roz'ek seł hańtyndy do góry), no i ze Zawratu na Świnice nie chytajonc sie ani pół łańcucha. Jo tose tak wiycie lubiym zycie utrudniać, wzionek se ciupage coby mi wadziyła, nie wzionek plecoka, bo na có, ino przewionzołek pałatke linom tak ze sie mi dzierzała na plecak. Korzystajonc z tego ze przisła mgła puściyłek sie ze scytu takim malućkim źlebem i sukołek jako by tu ślyź na dół. Po poru metrak ciupaga posła na plecy bo juz sie nie dało iś ba trza sie było dzierzeć kozdego wystympu. Tak'ek zeseł kasi do połowy i musiołek sie kawołecek wrócić bo dali sie nie doło, spróbowołek z inksej stróny i tyz'ek doseł do takiego mierzca zek sie musioł zaś wrócić. Telo cók popiył wody ze Świnickik rosisk to sie mi jesce w Tatrak nie trefiyło :-) Przisiodek se na odpocynek pod nawisem, a tu jak nie furknie kamiyń z góry, godom wom, tak wartko lecioł, ze kieby kogo w głowe trefiył to by sie na wylot przebiył. I tak to sie mi nie dała Świnica- za duzok był domyncony coby sie jesce ś niom próbować, poconek iś furt w lewo i trefiyłek w kóńcu na takom starom taternickom ściyzke, która mie juz doprowadziyła do szlaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Świnica IP: 80.72.65.* 04.08.03, 07:53 Potemu som s`laki, coby po nik chodzic, Basisty! Kto drogi prostuje - doma nie nocuje, wies? Twoj Janiol Stroz byl kajsi bliziucko... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Świnica IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 04.08.03, 07:55 zebyś wiedzioł... dwa razy sie mi rynka omskła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Świnica IP: 80.72.65.* 04.08.03, 08:05 Teroz se dospiywoj co fciolek pedziec: .. ...... ........., .. ...., ..... .. ..... . ........ .. .... d..., ..... ..... ... ....! Haj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Świnica IP: 80.72.65.* 04.08.03, 08:29 Cos Ty Basisty? Obraziles sie? Nalezalo Ci sie! Dziecka mos i babe, chalupe stawios, cale zycie przed Tobom. A jakbys skielznon na ty Swinicy? Jak bym byl Twojom baba, byk ci naklod i po gebie i po rzyci! A my, forumowice? Bes spiewek, bes wiersow, co tak piyknie zdajas? Eeeeeeeech..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Świnica IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 04.08.03, 09:09 zaroz tam obraziyłeś sie :-), nie beło mie kwile przi kompie. Wiys jako to, cłek sie kce spróbować roz na cas kielo jesce worce, cy jesce het nie zdziadzioł, cy zdole jesce ta jako kiejsi. A zaś Norwid po kiela zył sławy nie zaznoł :-)) (corny humor). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Świnica IP: 80.72.65.* 04.08.03, 09:15 Nastepnym razem wez line... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Świnica IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 04.08.03, 09:34 coz mi z liny kie bem som? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Świnica IP: 80.72.65.* 04.08.03, 09:38 Jest takie cos jak autoasekuracja. Fakt, ze hakow nie powybijasz, albo znajdz sobie towarzysza. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Świnica IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 04.08.03, 10:13 wiys có, namyślyłek sie- wiyncy bezpiecyństwa= wiyncy ogranicyń, co sie zaś ze swobodnościom kłóci. To juz wolym kajsi nie iś jako mo mie lina do zadku sarpać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Świnica IP: *.it-net.pl 04.08.03, 10:28 Wies co Basisty...ta cytom to i trace sacunek dlo cie.... Puknij sie w coło, zakiela wyndzies z chałupy, a jak ni mos przygotowanio taternickiego, to sie dropoj tam, ka cie nie świyrbi, a nolepiyj po rzyci... No wiycie, wiycie, śpasy som ze sobom robi i to fto? Odzałuj dutki i idź na kurs taternicki, moze fte zmądrzejes, a jak nie, to trzymoj sie za gorącom głowicke i ślaków, a w schronisku w ksiązce wyjść napis ka tyn głupi Basisty posed o wtoryj, coby rodzina wiedziała , ka cie sukać.Raty, raty!Telo. Pozdr.Bees wiedzioł przynojmniyj, cemu sie nazywo Świnica, ba jako! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Świnica IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 04.08.03, 11:14 tak'ek myśloł ze mie nie oscyńdzis, i dobrze bo sie mi nolezy, za cyny swoje odpowiedzialność trza brać, jedno ino boc- głupi wdy mo scynście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Świnica IP: *.it-net.pl 04.08.03, 11:22 Nie rób sie głuptokiym, kie cie Pon Bóg nim nie stworzył. To dlo takik wyryktowane som Robinsony R 44 i śmigłowce" Sokoły". A nie dlo takich, jak ty.. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Świnica IP: 80.72.65.* 04.08.03, 11:29 Niezle "zainkasowales" z samego rana Basisty - najpierw ja, teraz Ciupazka... Ale Ci sie nalezalo! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Świnica IP: *.it-net.pl 04.08.03, 11:44 On wie, ze go radzi widzimy i nie wyobrozomy se F.Z bez niego, ba haj! Pomalućku nabiere olyju do głowicki, dobrze byłoby , coby trosecke warcyj , ba haj! Pewniy fcioł odreagować....nei dobrze, ze uwidzioł, ze zycie piekne do cudu... takie jakie ono jest...nawet casami choćjakie... Coby mi to ostatni roz było Basisty, pytom piyknie... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Świnica IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 04.08.03, 11:45 no dy wiecnie sie grzecnym być nie do! Coz zrobić kie skóra n grzbiycie świyrzbi :-), roz na cas trza rózki ukozać, chłoćby po te trza beło po nik oberwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Świnica IP: 80.72.65.* 04.08.03, 11:58 Uwazuj, bo jok cie dorwe, to ci jom podrapie - kijaskiem! Haj! Podzcie "Pod Capiorka" - wedrowiec2 uzdajal piecen` z wielblada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcaj Re: Świnica IP: 80.72.65.* 04.08.03, 12:40 A nie mowilem, ze z Basistym byl jego Aniol Stroz? www.topr.com.pl/msw/obrazki/04.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu i własnie dlatego.... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 12:45 od czasu do czasu trzeba spenetrować - co sie dzieje pod ziemią.... Witam pięknie wszystkich. Żegnam pięknie wszystkich - ide spać. Tylko jedno mnie zastanawia... hmmmmm...... no nie bede mógł zasnąć..... hmmm........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: i własnie dlatego.... IP: 80.72.65.* 04.08.03, 12:49 ... nie mecz pan ptaka, pusc pan pawia - chcialem powiedziec: wydus te swoje watpliwosci, bo nie moge patrzec na ten twoj autostress! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu O co chodzi z tym lizaniem d***? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 12:52 Do kogo Ciupazka pisze tak wielce wulgarnie?!?!?!!? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=7143945&a=7284875 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu I co? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 13:04 Rucyku, powaliło Cie? Mnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: I co? IP: 80.72.65.* 04.08.03, 13:09 Sasiad na piwo przyszedl! Nie wiem, ale na FZ spotykalem o ile bardziej chamskie odzywki... Zacytowac? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: I co? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 13:18 Gość portalu: Rumcajs napisał: > Sasiad na piwo przyszedl! ======== I tak się wita ludzie?!?!?!?! >Nie wiem, ale na FZ spotykalem o ile bardziej > chamskie odzywki... Zacytowac? ;o))) ========= Coś sugerujesz, kompanie? A propo's. W trakcie odpoczynku /pod ziemią/ jeden gostek zaczął nagle takim zdyszanym, urywanym głosem opowiadać dowcip. Najlepsze było to, że kawał wymagał na końcu gestykulacji. Jak zaczął nieporadnie machać łapami - puścił linkę asekuracyjną i grzmotnąłem z wysokości 2-3 metrów w wodę. Przykre było tylko to, że lecąc w dół rechotałem jak wariat i napiłem się wody. Niestety nie przytoczę kawału, bo faktycznie trzeba "pokazywać". A - opowiadał po słowacku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: I co? IP: 80.72.65.* 04.08.03, 13:35 Gość portalu: uiuiuiu napisał(a): > Gość portalu: Rumcajs napisał: > > > Sasiad na piwo przyszedl! > ======== > I tak się wita ludzie?!?!?!?! Troche mi zeszlo powitanie, trzeba bylo wrzucic na stol jakas przystawkie. Tobie nie proponowalem, bos chcial isc spac. Pewnies nadwerezony... > > >Nie wiem, ale na FZ spotykalem o ile bardziej > > chamskie odzywki... Zacytowac? ;o))) > ========= > Coś sugerujesz, kompanie? > Nic nie sugeruje, wszystko jest czarno na bialym. Mysle, ze niektorzy za bardzo puszczaja cugle jezykowi... > A propo's. W trakcie odpoczynku /pod ziemią/ jeden gostek zaczął nagle takim > zdyszanym, urywanym głosem opowiadać dowcip. Najlepsze było to, że kawał > wymagał na końcu gestykulacji. Jak zaczął nieporadnie machać łapami - puścił > linkę asekuracyjną i grzmotnąłem z wysokości 2-3 metrów w wodę. Przykre było > tylko to, że lecąc w dół rechotałem jak wariat i napiłem się wody. Niestety nie > > przytoczę kawału, bo faktycznie trzeba "pokazywać". > > A - opowiadał po słowacku.... Chcialbym to widziec! Chyba nie upadles na glowe? ;-) Wtedy ewentualnie moglbys byc usprawiedliwiony przez forumowiczow... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Basistemu! n/tx IP: 80.72.65.* 04.08.03, 15:06 kartki.elf.com.pl/odbierz_simple.asp?id=170861&STK=489324 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Basistemu! n/tx IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 04.08.03, 15:49 eh, skurcybyku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Basistemu! n/tx IP: *.it-net.pl 04.08.03, 15:57 Jo tyz ino inacyj, mailem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Basisty! Zyjes? IP: 80.72.65.* 04.08.03, 19:06 Dopioklek chlopu i teroz sie nie obzywa... ;o((( Ciupazka pytala na logorecki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Basisty! Zyjes? Zyje :-) IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 18.08.03, 15:25 hej Świnickie turnie cy tu syścy durnie cy ino jedyn jo idym ka sie nie do Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Basisty! Zyjes? Zyje :-) IP: *.it-net.pl 18.08.03, 15:51 Wiiiidzis, kielo docynio teroz, ze jesce zyje, hehe, hale ci siadło w głowie, nie powiym... o nie. Wiersycki piykne ci fyrcom...A cemuś co nie napisoł na Konkurs Poezji Religinej im. J.Tischnera w Ludźmiyrzu? Ka sie wybiyros teroz? Piykno pogoda, trza jom było wykorzystać i w Tatry Słowackie na pore dni pojechać. Nasiedziałak jo sie tam i nachodziyła... I dobrze, ze tyn cas cłek wykorzystoł. Syćko o casie. Przez 15 roków jeździylimy tam w ramak urlopu latem, a zimom na narty w nase Tatry. Jesce stare schronisko PTTK było drewniane, a u Bukowskiyj tyz my nocowali z dzieciami. To była nasa baza, nie Zokopane, nie rodzina, ino hań, bliziutko.... Pote schronisko ozebrali, U Zosi Bukowskiej zrobiyli szkółkę taternickom, jesce sie tam pore razy nocowało, a pote ino w Murowańcu. A teroz siedzi sie na rzyci...jee, jak to uciec, niek sie przewali w Zokopanym, nie rada widze, kie telo ludzi....Hej I z kim by cłek poukwalowoł, kieby cie Basisty brakło? He? Na sermater! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Turysto! ! Zyjes? Zyje :-) 13.08.04, 09:15 Tyn wąek to dlo nieftoryk turystów ( mom na myśli Roomtsaysa tym razym, covera i śledzika 4) moze sie przydo, hehe...UWAZUJCIE !!! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Turysto! ! Zyjes? Zyje :-) 29.04.05, 23:19 Nieftorym ku przestrodze...bo ruch turystyczny sie zacyno. Odpowiedz Link Zgłoś