ktotokto 23.08.10, 09:11 Podobno w Kobyłce mają się odbywać takie zajęcia. Wiecie coś może na ten temat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosc_13 Re: AIKIDO w Kobyłce 23.08.10, 10:57 hi.słyszałem,że zajęcia ruszają 6 września w szkole podstawowej nr.1 w kobyłce. Odpowiedz Link
ktotokto Re: AIKIDO w Kobyłce 23.08.10, 12:25 A gdzie to można potwierdzić ? W tej szkole będą coś więcej wiedzieli ? Moje dziecko jest bardzo zainteresowane :) Odpowiedz Link
mariusz.102 Re: AIKIDO w Kobyłce 24.08.10, 07:56 www.aikido.warszawa.pl/index.php?site=treningi Wszystkie informacje są dostępne na powyższej stronie. Odpowiedz Link
gosc_13 Re: AIKIDO w Kobyłce 25.08.10, 10:03 no właśnie na stronie internetowej.tam są telefony, można zadzwonić i sie o wszystko spytać , ale jest tam dużo informacji na temat aikido i treningów.z tego co słyszałem to jedna z najlepiej rozwijających sie szkół aikido w polsce. kadra instruktorska podobno świetna i współpracują z wieloma klubami po za warszawą oraz organizują coroczne obozy letnie zimowe i staże miedzy narodowe z jakimś Francuzem , podobno super gość. Odpowiedz Link
ktotokto Re: AIKIDO w Kobyłce 22.09.10, 20:57 Moje dziecko zadowolone :) Z każdą lekcją coraz więcej dzieci. Odpowiedz Link
gosc_13 Re: AIKIDO w Kobyłce 04.01.11, 10:25 myśle ze jak będzie coraz wiecej ćwiczących to same treningi nabiorą zupełnie innego klimatu. ja chodzę i mnie sie bardzo podoba . to mój poczatek z aikido... Odpowiedz Link
gosc_13 Re: AIKIDO w Kobyłce 21.02.14, 11:28 Witam, Czy ktoś zdecydował się na treningi Aikido w Kobyłce?? Jestem ciekaw, chcę dołączyć do grupy dorosłych. Jak myślicie jest szansa? Odpowiedz Link