tu-brzoza 08.01.14, 15:24 Poszukuję dobrego i w miarę przystępnego cenowo dentysty w Kobyłce i okolicach. Takiego, który niekoniecznie będzie zdzierał kasę na czymś, na czym nie musi. Kogo polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melcik0511 Re: Dobry dentysta poszukiwany 21.01.14, 12:47 mogę polecić doktora Telżyńskiego w Markach, ostatnio naprawiłam i poprawiałam (po innych dentystach) tam swoje uzębienie. Efekt super, cenowo ok. Odpowiedz Link
melcik0511 Re: Dobry dentysta poszukiwany 21.01.14, 12:49 ps.link do strony www.telzynscy-stomatologia.pl/ Odpowiedz Link
ikonopis01 Re: Dobry dentysta poszukiwany 21.01.14, 14:58 Przy stacji Kobyłka wejście nad Apteką p.Witkowska - 16 alarmowo rekonstruowała mi 1 prawie od zera cena 400 to chybanie wygórowane. Plomba 120. Czynne od 15 Odpowiedz Link
annag.asior Re: Dobry dentysta poszukiwany 22.01.14, 12:01 Ja tez polecam dr. Witkowską, przy stacji Kobyłka - nad apteką. Jednyny lekarz dentysta, który robi wywiad z pacjenten. Czy chorował na choroby zakaźne, czy jest uczullony i na co, czy miał znieczulenie. Prowadzi całą historię leczenia i nie trzeba za każdym razem opowiadac co sie ostatnio robiło. Wszystko jest zapisane również to na co trzeba zwrócić uwagę przy następnej wizycie. Odpowiedz Link
lady_1 Re: Dobry dentysta poszukiwany 19.02.14, 11:05 ja z kolei nie polecam stomatologi przy nadarzynskiej. Poczatkowo bylam bardzo zadowolona a przy nast leczeniu juz nie. Juz dwa tyg borykam sie po leczeniu... Odpowiedz Link