mocherowakobylka 20.07.09, 16:09 drodzy Kobyłczanie ciekaw jestem Waszych opinii na temat naszego nowego "supermarketu" API. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
topol71 Re: API- opinie 25.07.09, 08:11 robiłem zakupy i jest nawet oki, ale zapomnijcie o warzywach i owocach; zwiędłe, zdechłe, nadgniłe lub "zamrożone" w chłodni i ociekajace wodą. Mam nadzieję że coś z tym zrobią lub ja miałem pecha i już problem nie występuje, wpadne i zobaczę przy okazji Odpowiedz Link
topol71 Re: API- opinie 25.07.09, 08:16 a zapomniałem dodac.....piwa niepasteryzowanego nie mają...a to juz poważna:-) sprawa - już więcej nie mam się do czego przyczepic, a pochwalę na koniec - pracuje tam (zauważyłem to tylko podczas 2 wizyt) bardzo zaangażowany ochroniarz (ale w dobrym tego słowa znaczeniu) po prostu pomaga klientom i to w grzeczny i niewymuszony sposób (szpakowaty gośc w okularach - super cenny pracownik nawet jeśli z firmy zewnetrznej) Odpowiedz Link
wrezz Re: API- opinie 10.10.09, 21:25 > a zapomniałem dodac.....piwa niepasteryzowanego nie mają...a to juz > poważna:-) sprawa No i to juz się zmieniło - popijam właśnie zakupionego w API czeskiego niepasteryzowanego Bernarda. Fantastyczna długa, późna goryczka. Polecam :-). Odpowiedz Link
topol71 Re: API- opinie 29.10.09, 04:54 > a zapomniałem dodac.....piwa niepasteryzowanego nie mają...a to > juz > > poważna:-) sprawa > > No i to juz się zmieniło - popijam właśnie zakupionego w API > czeskiego niepasteryzowanego Bernarda. Fantastyczna długa, późna > goryczka. Polecam :-). ...namówiłeś mnie :-) Odpowiedz Link
aaspoleczna Re: API- opinie 03.09.09, 09:09 Jest tam dobrze zaopatrzona półka z jedzeniem wegetariańskim. Jak dla mnie jest okazja, by czasem zastapić szynkę na kanapce jakąś smaczną i zdrową roślinną mieszanką. Odpowiedz Link
promocjanin Re: API- opinie 24.09.09, 15:31 API w Zielonce jest fatalne!! Straszne ceny za towary które kosztują znacznie taniej na bazarku czy w mniejszym sklepiku. Jest jeszcze kilka mankamentów ale to odnośnie zielonkowskiego "micro marketu". W kobyłce cen nie znam ale na pierwszy rzut oka wygląda ok. Trzeba by było porobić zakupy przez pewien czas aby sprawdzić. Ale generalnie słyszałem komentarze że API to drogie sklepy... i w Zielonce się potwierdza ta reguła. Pozdrawiam Odpowiedz Link
zmindazuza12 Re: API- opinie 10.10.13, 11:17 W sklepie Api żle się dzieje! mamy coraz więcej pracy, ale za to szef żle płaci. Kierownictwo Nas dołuje, na baranów wciąż kreuje. nadgodziny nie płacone, do odbioru przeznaczone.Szef przychodzi, kontroluje, interesu tak pilnuje. półki pełne, posprzątane, lecz słyszymy wciąż naganę. NIE MA CO! W TAKIEJ PRACY WCIĄŻ BIEDUJĄ DZIŚ POLACY.Za to w domu pełny luz, flaszkę obalimy: NO I JUŻ! Odpowiedz Link
mariusz.102 Re: API- opinie 29.10.09, 15:57 I mają najlepsze lody na świecie: Hafen-Dash (czy jak to się tam pisze, taniej niż w Carrefour. Odpowiedz Link
graja7 Re: API- opinie 11.11.09, 19:45 Najlepsze lody na świecie to lody na patyku Galatea z Lidla. Kiedyś omijałam ten sklep z daleka, ale dziś jestem jego fanką. Odpowiedz Link
madeleine28 Re: API- opinie 03.03.10, 11:20 Bardzo dobry sklep. Co ciekawe dosyć tani. Wedlina, mięso, sery. Mam porównanie bo do niedawna mieszkałam w Warszawie. Nawet daleko nie szukając Panorama w Kobyłce jest droższa. Minusem są rzeczywiście warzywa i owoce, choć banany i gruszki są ok. A co do przeterminowanych rzeczy. Znajda się takie wszędzie, w każdym sklepie. Może po prostu należy spojrzeć na datę produktu, który się bierze. m. Odpowiedz Link
kociak2416 Re: API- opinie 27.01.10, 13:04 witam.Nie wiem dlaczego wszyscy tak oczerniają Api Market w Kobyłce pisząc takie bzdury.Moim zdaniem jest tam wszystko czego potrzebuje każdy przeciętny Polak.Widocznie ten kto wypisuje takie głupoty jest cholernie zazdrosną konkurencja która boi się że straci klientów.Ludzie nie czytajcie tych głupot co wypisują inni bo to w ogóle nie prawda.Jestem stałą klientką i jeszcze nigdy nie trafiłam na nic zmarzniętego,popsutego i przeterminowanego.Więc niech ten ktoś się najpierw zastanowi co pisze. Odpowiedz Link