deoand 27.02.10, 23:02 JeeeeeeeeeeeeeST Złoto Justyna - i dopingowiczka dostała w skóre BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.u.r.a.t.i.n.o Re: 28.02.10, 08:11 Co by nie powiedzieć to jednak donosicielstwo na koleżanki z pracy jest sprzeczne z naszą polską tradycją. Co innego w Niemczech. Tam pojęcie "Denunziation" to nieodłączna część kultury narodowej. A tak nawiasem mówiąc, to co ten wątek ma wspólnego tematem "Uzależnienia"? Nic. A dlaczego mimo tu nadal jest? Bo nikt z czytających to forumowiczów nie doniósł w tej sprawie do moderatorów? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Gratulacje...! 28.02.10, 09:10 b.u.r.a.t.i.n.o napisał: > Co by nie powiedzieć to jednak donosicielstwo na koleżanki z pracy > jest sprzeczne z naszą polską tradycją. > Co innego w Niemczech. > Tam pojęcie "Denunziation" to nieodłączna część kultury narodowej. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Moze ona juz Frau Kowalczyk...!? (Ordnung muß sein...!). ______________________________________. b.u.r.a.t.i.n.o napisał dalej: > A tak nawiasem mówiąc, to co ten wątek ma wspólnego > tematem "Uzależnienia"? > Nic. > A dlaczego mimo tu nadal jest? > Bo nikt z czytających to forumowiczów nie doniósł w tej sprawie do > moderatorów? - - - - - - - - - - - - - - - - - - Moze doniosl, ale szowinizm nie pozwala tego zlota, na wage zlota skasowac...(!?) A... ;-) Ps. Niemcy wyprzedzily USA...! ;-) Polska wyprzedzila Japonie...! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 nie chciał przyjąć tematu automat 28.02.10, 11:31 Tak się złożyło, że oglądałam ten bieg :-)))))) Dostarczył mi masę emocji zakończonych łzami szczęścia z wygranej Justyny :-))))) Niemniej jednak zrozumiałam dlaczego nie chcę być kibicem. Bardzo się chce aby wygrała nasza a przy okazji złym okiem patrzy się na przeciwniczkę, chociaż ona taki sam mistrz przecież jak nie większy :-( p.s coś jak szukanie haków? Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: nie chciał przyjąć tematu automat 28.02.10, 12:31 Bardzo się > chce aby wygrała nasza a przy okazji złym okiem patrzy się na przeciwniczkę, > chociaż ona taki sam mistrz przecież jak nie większy :-( I o to właśnie chodzi - Odpowiedz Link Zgłoś
beka.smiechu-w.sali.obok Re: nie chciał przyjąć tematu automat 28.02.10, 13:13 dobrze, ze w koncu prawdziwy sport wygral. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: nie chciał przyjąć tematu automat 01.03.10, 05:49 beka.smiechu-w.sali.obok napisała: > dobrze, ze w koncu prawdziwy sport wygral. Tak gwoli prawdy...Justyna Kowalczyk jakis czas temu była zdyskwalifikowana na dwa lata po wykryciu u niej subtancji zabronionych a po jej tłumaczeniach skrócono jej karę do pół roku. Astamatykami są(byli) nasi złoci medaliści -Jedrzejczak i Korzeniowski. Tak wiec,wystarczy ,że Kowalczyk szybko biega a szybkie mówienie niech zostawi Tomaszowi Zimochowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: ZŁOTO 03.03.10, 08:00 pierzchnia przytoczył: > www.youtube.com/watch?v=XVDSEhzwmDw ____________________________________. Sam nam cos tutaj zaspiewaj - pierzchnia A... Odpowiedz Link Zgłoś