charl75 29.06.06, 11:46 albo portali lub stron z wymiana doswiadczen osob bioracych dlugo amfe - potrzebuje porad, rozmow, spostrzezen itd. Dlugi okres brania, ok 7 lat, jesli ktos z Was wie jak mi pomoc to dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charl75 Re: szukam forum 30.06.06, 11:32 dzieki bardzo za link, ale szukam jakiegos forum ktore zyje, gdzie mozna porozmawiac, spytac, tutaj wiekszosc problemow dotyczy pappierosow i alkoholu, pod linkiem ktory mi podales tez ostatnie wypowiedzi byly dawno temu i chyba nikt tam nie zaglada :(( Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: szukam forum 30.06.06, 12:09 Wiesz, forum raczej rzadko bywa "aktualne". Od tego jest czat. Tam ten czat chyba istnieje, osobiście nie korzystałam, ale na pewno jest. A co z realem? Masz jakąś, jak to się mówi, grupę wsparcia? I wiesz co, jeżeli napisałbyś i tutaj coś konkretnego, to pewnie dostałbyś odpowiedź, bywa na naszym forum parę miłych i doświadczonych osób, które mają czy lepiej: miały problem podobny do Twojego. Weź pod uwagę, że są wakacje, urlopy, jest ciepło, ludzie nie siedzą przy kompach. To chyba dobrze:) Ze swej strony przesyłam pozdrowienia, właściwie każdy nałóg jest podobny, bazuje na samotności albo ją, co najgorsze, wzmaga... Lepiej być wśród ludzi, ale trudno nieraz o człowieka:) Odpowiedz Link Zgłoś
jot_ka Re: szukam forum 30.06.06, 17:21 www.anonimowinarkomani.org/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś