Dodaj do ulubionych

Termin zjazdu - weekend 26-28 stycznia?

07.11.06, 19:02
29 stycznia (w poniedziałek) Janu obchodzi 4-tą rocznicę trzeźwosci, a ja mam
35-te urodziny :)

Komu pasuje?
Miejsce ustalimy chyba, jak zbierze się lista chętnych, bo jak będą trzy
osoby nas krzyż, to się wszyscy prześpią u Janu (albo u mnie) na kanapie :)
Obserwuj wątek
    • yuraathor Re: Termin zjazdu - weekend 26-28 stycznia? 07.11.06, 19:05
      YES, YES, YES
      • myszabrum Re: Termin zjazdu - weekend 26-28 stycznia? 07.11.06, 19:05
        To na razie trzy osoby :)
        • janulodz Re: Termin zjazdu - weekend 26-28 stycznia? 07.11.06, 19:19
          Może być, tylko ja nie mam takiej dużej kanapy. :(((
          • myszabrum Re: Termin zjazdu - weekend 26-28 stycznia? 07.11.06, 19:22
            No dobrze - kanapa była metaforyczna, może być hamak albo karimata na
            podłodze :)
            • janulodz Re: Termin zjazdu - weekend 26-28 stycznia? 07.11.06, 19:29
              ok
              • sarkoid -pasuje 07.11.06, 23:48
                -jestem za....

wyciszony obserwator-IGOR
                • myszabrum Re: -pasuje 07.11.06, 23:52
                  Cztery osoby. Na razie wszyscy mieścimy się w kącie między kanapą a stołem :)
                  • tranzyt80 Re: ??? 08.11.06, 10:12
                    pisalas,ze Twoj Mezczyzna to byc moze czynny alkocholik,
                    gdzie bedzie popijal jak trzech na krzyz siadzie na kanapie ;)
                    • myszabrum Re: ??? 08.11.06, 10:20
                      Mój się ostatnio "odczynnił", ale myślę, że ta kanapa to i tak w końcu będzie w
                      Łodzi :)
                      • tranzyt80 Re: ??? 08.11.06, 10:41
                        Jan nie ma kanapy.
                        przyjedziesz do Lodzi z kanapa ;)
                        • janulodz W kwestii formalnej. 08.11.06, 11:11
                          Nie mam TRZYOSOBOWEJ kanapy.
                          Tylko, że zwykle na kanapie się kończy, a myśmy jeszcze nie zaczęli.
                          • myszabrum Re: W kwestii formalnej. 08.11.06, 11:18
                            Tak, jak mówię - poczekajmy jeszcze z tydzień, zobaczmy, kto się wpisze i wtedy
                            zaczniemy zastanawiać się nad miejscem.
                          • tranzyt80 Re: W kwestii formalnej. 08.11.06, 11:27
                            Warszawa pasuje.
                            Uwazam,ze duzo posunelismy sie do przodu,
                            po pierwsze znamy,od 3 miesiecy,lepiej...

Zabawa po boku musi byc !
                            jak np. z ta "kanapa";)

A rozdziawione galy nad zmarszczonymi brwiami tez sa przyjemne :))
                            • janulodz Re: W kwestii formalnej. 08.11.06, 12:05
                              Teraz na poważnie.
                              Z całym szacunkiem dla szanownej jubilatki uważam, że koniec stycznia nie jest najszczęśliwszym terminem dla organizowania ogólnoświatowego zlotu forumowiczów. Mróz i śnieg mogą być przeszkodą(czyt. wymówka)dla wielu uczestników. Proponuję na serio wyznaczyć przybliżony termin takiego spotkania w okolicach pierwszego dnia wiosny. Np. ostatni weekend marca. Mogę już poczynić starania w rezerwacji miejsca. Najpierw ustalmy konkretnie:
                              1. Kiedy
                              2. Gdzie
                              3. Kto
                              Nad formą zjazdu będziemy ze sobą rozmawiać i ustalimy ją mam nadzieję w bezkrwawej i owocnej dyskusji.
                              Zobowiązuję się do logistycznej obsługi zjazdu, jezeli wybierzemy na jego miejsce punkt w promieniu do 50 km od Łodzi.
                              Proszę o poważne oferty i zgłoszenia.
                              Żarty się skończyły. Zaczynają się schody. :)))
                              • tranzyt80 Re: W kwestii formalnej. 08.11.06, 13:34
                                1.niech ma Myszabrum podwojna radosc w zyciu;)
                                1.Preferuje Warszawe
                                2.wsje malcziki i diewoczki,katoryje nie pijut
                                • janulodz Re: W kwestii formalnej. 08.11.06, 13:39
                                  Eh Ty Tranzyt . Ciebie najbardziej rajcuje ta Myszkowa kanapa.
                                  • tranzyt80 Re: W kwestii formalnej. 08.11.06, 13:46
                                    a mowiles ,ze na powaznie ;)
                                    osobiscie z gory wykluczam wszelkie kanapy,
                                    czy prywatne mieszkanka,wiec szukaj salki i podawaj godzine :))

PS.
                                    za lekko nie miala,
                                    chcialem byc tylko mily
                              • myszabrum Re: W kwestii formalnej. 08.11.06, 14:12
                                To byłby weekend 23-25 marca. W tej sytuacji jest chyba za wcześnie, żeby
                                tworzyć listę chętnych, poczekajmy z tym do Nowego Roku.
                                • xs3 Re: W kwestii formalnej. 08.11.06, 14:25
                                  Czy ja też się mogę załapać na to spotkanko, jeśli jest w Łodzi ? Plisss,
                                  plisss :)
                                  P.S. Ciasto upiekę przepyszne :)
                                  • myszabrum Re: W kwestii formalnej. 08.11.06, 14:28
                                    Ależ proszę bardzo - tylko, jak widzisz, wszystko przesuwa się w stronę marca,
                                    czyli jeszcze cztery kilo czasu.
                                    • xs3 Moja rocznica ! :) 08.11.06, 14:42
                                      Jest bliżej, bo 17 listopada.
                                      14 lat abstynencji. To może najpierw uczcimy moją ? :)
                                      • janulodz Re: Moja rocznica ! :) 08.11.06, 15:20
                                        Rewelacja. Gratuluję. A jakie ciasta pieczesz?
                                        Janu
                                        • xs3 janu 09.11.06, 14:36
                                          janulodz napisał:

> Rewelacja. Gratuluję. A jakie ciasta pieczesz?
                                          > Janu
                                          Dla Ciebie każde :)
                                          Życzysz sobie jakieś specjalne ?
                                      • e4ska Re: Moja rocznica ! :) 08.11.06, 22:49

Czternastak... piękny wiek:) Początek listopadowy... ale wiosenny:)
                                        Gratulacje... kanapa coraz liczniejsza.
                                        Ja się zastanawiam... może w mniejszym gronie, na początek?
                                        • tranzyt80 Zjazd=pierwsze spotkanie alternatywnej grupy ? 08.11.06, 23:11
                                          Moze pierwsze spotkanie Alternatywnej Grupy Trzezwych Alkoholikow do AA
                                          AAugustw ?
                                          Na Zjezdzie zainicjowanie i utworzenie pierwszej grupy
                                          "Trzezwiej z nami :)",
                                          w koncu zjada sie ludzie z roznych stron i mozna cos wstepnie ustalic...
                                          • tranzyt80 Re: Zjazd=pierwsze spotkanie alternatywnej grupy 08.11.06, 23:29
                                            Mam na mysli tworzenie sie wolnych grupek niepijacych alkoholikow
                                            na zupelnie przecistawnych zasadach do AA AAugustw.
                                            Raczej "Spotkan towarzysko-informacyjnych",gdzie z ustalonym ludzkim
                                            regulaminem mozna bedzie swobodnie dyskutowac,wymieniac informacje na wszelakie
                                            tematy,nie tylko alkoholizmu.Ludzie nie czuli by sie tak odosobnieni w swoim
                                            poczatkowym zmaganiu z choroba,moze i zawiazywalyby sie nowe glebsze znajomosci
                                            i przyjaznie.Byly by to cos w rodzaju Klubow_grup dla niepijacych alkoholikow...

To tylko robocze zagajenia w tym kierunku...
                                            Na razie,ide spac,bo padam ze zmeczenia :)
                                            • aaugustw Re: Zjazd=pierwsze spotkanie alternatywnej grupy 09.11.06, 11:22
                                              tranzyt80 napisał:
                                              > Mam na mysli tworzenie sie wolnych grupek niepijacych alkoholikow
                                              > na zupelnie przecistawnych zasadach do AA AAugustw.
                                              > Raczej "Spotkan towarzysko-informacyjnych",gdzie z ustalonym ludzkim
                                              > regulaminem mozna bedzie swobodnie dyskutowac,wymieniac informacje na
                                              wszelakie...
                                              > To tylko robocze zagajenia w tym kierunku...
                                              > Na razie,ide spac,bo padam ze zmeczenia :)
                                              ___________________________________________.
                                              Po takim pisaniu - raz madrze zrobiles...!
                                              A... ;-))
                                          • aaugustw Re: Zjazd=pierwsze spotkanie alternatywnej grupy 09.11.06, 11:25
                                            tranzyt80 napisał:

> Moze pierwsze spotkanie Alternatywnej Grupy Trzezwych Alkoholikow do AA
                                            > AAugustw ?
                                            > "Trzezwiej z nami :)",
                                            ________________________________________________________.
                                            Ten skrot przypomina mi "Dzihad"! i Ali Agcze...! ;-))
                                            Oni tez namawiaja do trzezwosci...
                                            A... ;-))

• xs3 Re: Moja rocznica ! :) 09.11.06, 14:37
                                          e4ska napisała:

>
                                          > Czternastak... piękny wiek:) Początek listopadowy... ale wiosenny:)
                                          > Gratulacje... kanapa coraz liczniejsza.
                                          > Ja się zastanawiam... może w mniejszym gronie, na początek?
                                          Ja jestem zawsze chętna spotkać się z trzeźwymi ludźmi. Dajcie tylko znać kiedy.
                                          • tranzyt80 Re: Moja rocznica ! :) 09.11.06, 14:54
                                            z takim stazem masz zapewne stopien "marszalka" AA,z orderem i legitymacja,
                                            cos jak w randze oficera politycznego ;)
                                            MOw,jak oceniasz swego przelozonego AAugustw ?
                                            • xs3 Re: Moja rocznica ! :) 09.11.06, 15:00
                                              tranzyt80 napisał:

> z takim stazem masz zapewne stopien "marszalka" AA,z orderem i legitymacja,
                                              > cos jak w randze oficera politycznego ;)
                                              Nie mam żadnego stopnia. Jestem neofitką :)Ja brałam heroinę to niewiem czy
                                              mnie chcecie do swojego grona :(
                                              > MOw,jak oceniasz swego przelozonego AAugustw ?
                                              Niewiem co to znaczy.

• aaugustw Re: Moja rocznica ! :) 09.11.06, 15:15
                                                xs3 napisała:
                                                > tranzyt80 napisał:
                                                >
                                                > > z takim stazem masz zapewne stopien "marszalka" AA,z orderem i legitymac
                                                > ja,
                                                > > cos jak w randze oficera politycznego ;)
                                                > Nie mam żadnego stopnia. Jestem neofitką :)Ja brałam heroinę to niewiem czy
                                                > mnie chcecie do swojego grona :(
                                                > > MOw,jak oceniasz swego przelozonego AAugustw ?
                                                - - - -
                                                > Niewiem co to znaczy.
                                                __________________________________________________.
                                                Xs3 nie przejmuj sie slowami Tranzyta80, musial cos
                                                chlapnac, bo znowu balaka. Ja tez nie rozumiem tego...!
                                                A... ;-))

• tranzyt80 Re: Moja rocznica ! :) 09.11.06, 18:23
                                                Przepraszam !
                                                nie wiedzialem,ze Ty Dziecko Kwiatow :),
                                                skad mialabys Ty,dziecko szczesliwosci,znac element nadajacy sie na dozor
                                                ewentualnych przymusowych obozow przymusowego "uszczesliwiania"
                                                nietrzezwego elementu;)))

PS.
                                                Nietrzezwy Element = ludzie,ktorzy nie doznali od SW najpierw Laski Alkoholizmu
                                                a potem Laski Oswiecenia
                                                Trzezwy Element = jak narazie objawil sie nam na forum tylko AAugustw;)
                                                ............... = "ukazal" sie nam na fotce tylko na moment(mialem to
                                                ...................szczescie w nieszczesciu Go ujrzec),
                                                AniolParys zbiera(czyt.notuje mowy AAu)co wykorzysta do przyszlej Ksiegi.Wglad
                                                na jego postach.Milej zabawy :) i Lubie Ciasta:)

• aaugustw Re: Moja rocznica ! :) 09.11.06, 18:27
                                                  tranzyt80 napisał:

> Przepraszam !
                                                  > nie wiedzialem,ze Ty Dziecko Kwiatow :),
                                                  > skad mialabys Ty,dziecko szczesliwosci,znac element nadajacy sie na dozor
                                                  > ewentualnych przymusowych obozow przymusowego "uszczesliwiania"
                                                  > nietrzezwego elementu;)))
                                                  >
                                                  > PS.
                                                  > Nietrzezwy Element = ludzie,ktorzy nie doznali od SW najpierw Laski
                                                  Alkoholizmu
                                                  > a potem Laski Oswiecenia
                                                  > Trzezwy Element = jak narazie objawil sie nam na forum tylko AAugustw;)
                                                  > ............... = "ukazal" sie nam na fotce tylko na moment(mialem to
                                                  > ...................szczescie w nieszczesciu Go ujrzec),
                                                  > AniolParys zbiera(czyt.notuje mowy AAu)co wykorzysta do przyszlej Ksiegi.Wglad
                                                  > na jego postach.Milej zabawy :) i Lubie Ciasta:)
                                                  _________________________________________________.
                                                  A nie mowilem, ze sie nawalil...!
                                                  A... ;-))
                                                • xs3 Re: Moja rocznica ! :) 10.11.06, 12:55
                                                  tranzyt80 napisał:

> Przepraszam !
                                                  > nie wiedzialem,ze Ty Dziecko Kwiatow :),
                                                  Nigdy tak o sobie nie myślałam.
                                                  > skad mialabys Ty,dziecko szczesliwosci,
                                                  Nigdy też nie miałam szczęśliwego dzieciństwa i nigdy nie byłam szczęśliwa jak
                                                  ćpałam.
                                                  znac element nadajacy sie na dozor ewentualnych przymusowych obozow
                                                  przymusowego "uszczesliwiania"
                                                  > nietrzezwego elementu;)))
                                                  Dwa lata Monaru się liczy ?
                                                  Milej zabawy :) i Lubie Ciasta:)
                                                  To znaczy, że nie będziesz się bawił z nami ? Ja też lubie ciasta :)
                • e4ska Re: -pasuje 08.11.06, 22:45
                  Skąd ja wiedziałam, że jesteś Igor... Sarko? Skąd? Nazwisko na S?:))) Znałam
                  jednego dzielnego i narwanego uzależnionego I.S z Łodzi... Bardzo... nierówny
                  gościu, ale bardzo fajny:) Ciężko go było wyciszyć:)

Miejsce... byle nie na tej przelotce do Poznania:)))
                  • sarkoid Re: -pasuje 10.11.06, 23:09
                    e4ska napisała:

> Skąd ja wiedziałam, że jesteś Igor... Sarko? Skąd? Nazwisko na S?:))) Znałam
                    > jednego dzielnego i narwanego uzależnionego I.S z Łodzi... Bardzo... nierówny
                    > gościu, ale bardzo fajny:) Ciężko go było wyciszyć:)
                    >
                    > Miejsce... byle nie na tej przelotce do Poznania:)))

no niestety, ja nie jestem tym chłopakiem/mężczyzną;-)
                    wylotówka z POznania jak wiesz, jest zarezerwowana dla "wybranych" (jak
                    pamietny internauta sprzed paru tygodni)
                    • e4ska Re: -pasuje 11.11.06, 00:05
                      Stety, Sarko... tamten to szczególny przypadek:) Ciężko chłopakowi -
                      "charakterny", ale strasznie głupi. Zresztą my wszyscy - też jesteśmy
                      "charakterni" i głupi. Pijaków cecha zawodowa. Przyjemnie być głupim - od czasu
                      do czasu, ale już na trzeźwo:)

Ciekawe, gdzie my - z łódzkiego zagłębia - teraz jesteśmy... Janu gdzieś
                      niedaleko ode mnie, w rejonie Manufaktury, ja też - niedaleko... może się mijamy
                      czasami... z daleka od przelotki, bo to bliżej na Pabianice:))) Sarko, nie
                      mieszkasz chyba w tamtej stronie;)

Bardzo serdeczne dobranocki ziomalskie, hej:)))
                      • sarkoid Re: -pasuje 11.11.06, 00:29
                        w strone Aleksandrowa blizej;-)....
                        tez dobrej nocy zycze.....

ps. a na noc ...
                        www.kononowicz.org/
                        • janulodz Re: -pasuje 11.11.06, 08:41
                          Gwoli ścisłości przy Zachodniej Można powiedzieć, że wylotka na Szwecję ( przez Gdansk)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka