Dodaj do ulubionych

fanklub anciax

30.06.07, 23:06
chciałbym zwrocic panstwa uwage na mała osobke
co ma bardzo ładna buzie oraz madrą głowke
gdy przychodzi tu na forum w swej krotkiej sukience
poce sie okrutnie z nerwow oraz mam rumience
mi tak bardzo sie podoba ta mała dziewczynka
ze specjalnie tylko dla niej tworze tego linka
kto podziela moje zdanie niech do klubu wstapi
lecz zakladam ze w urode jej nikt tu nie watpi
i ze fanklub lada chwila zacznie pekac w szwach
ja sie pierwszy pozachwycam - boska och i ach!
Obserwuj wątek
    • anciax Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:08
      Ty bajkopisarzu ;P
      • szacki Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:09
        mam swoja muze to tworze ;-)
        • anciax Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:12
          muzę ...yhmy ;)
          Wiesz, z jednej strony to db, ze masz muzę - główka zajęta i o duperellach
          człowiek nie myśli :))
          • anciax Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:13
            anciax napisała:

> Wiesz, z jednej strony*

Poprawka: *w ogóle to dobrze, a nie tylko z jednej strony ;)
            • szacki Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:18
              powiedziałbym ze z dwoch stron bo jeszcze august ;- )
            • szacki Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:19
              czy teraz jak juz spełniłem Twoje zyczenie dasz sie poderwać?
              • anciax Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:21
                Ooooo, Ty chyba jesteś jak złota rybka, skoro spełniasz życzenia...
                ...a skoro tak, to chyba ;] jeszcze ;] dwa zostały do spełnienia ;PPP
        • anciax Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:18
          Uważaj, zeby ta muza nie poszła spać ;P
          • szacki Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:20
            muza moze spac spokojnie a ja bede czuwał zeby nic nie zmaciło jej spokoju

rycerz szacki ( tak mi dopomoz BOG)
            • anciax Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:22
              szacki napisał:

> muza moze spac spokojnie a ja bede czuwał zeby nic nie zmaciło jej spokoju
              >
              > rycerz szacki ( tak mi dopomoz BOG)

Ojjj z tym spaniem byłabym ostrożna, bo niestety ostanio mąci mi coś sen, a
              szczególnie dzis rano cos mi zmąciło dzionek ://

ehhh, life................. o_0
              • szacki Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:27
                o boska! dla Ciebie moge byc nawet ryba ( wolabym np smokiem bo ryba to jakas
                taka bezpłciowa pozatym nie znam zadne meskiej ryby ktora by sie wslawila
                jakims hwalebnym czynem) powiedz jescze jakie masz zyczenia ( te dwa mnie
                intryguja)

pasujemy do siebie pod wzgledem sennym ale spoko august sie wyspi za nas
                • anciax Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:44
                  Hmmmmm, a to smoki speniają życzenia?

Aaaale ja nie jestem z Kraka, a tylko tam mieszka jeden jedyny smok :)
                  • szacki Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:58
                    w bielsku kiedys dawno temu mieszkał sobie smok bielik ktory dostał bialej
                    goraczki po zjedzeniu dziewicy w bialym welonie ów zły smok zgarnał ja
                    rycerzowi prosto zprzed ołtarza i zjadł zywcem pech chiał ze ta dziewica to
                    była krolewna corka krola jakby nie było wiec sie zrobił dym ale krol nawet nie
                    musiał podniesc swego berla do gory w gescie rozkazu zeby jego przydupasy
                    rycerze zrobili cos z ta ludzkozerną gadzina bo dziewica byla tak zdolowana ze
                    musi wyjsc za takiego wsioka ksiecia ze łykneła całe pudełko aspiryny
                    tabletki sie zaczely rozkladac we wnetrznosciach potwora co bylo powodem jego
                    szybkiego zgonu. ta dziewica to glupia byla bo nie wiedziala ze bielik spelniał
                    zyczenia wiec jakby go poprosila to by sie obylo bez afery ale tez nie
                    wiedziala ze on spelniajac zachcianki innych sam mial tylko jedno zyczenie-
                    zeżreć sobie kiedys dziewico- ksiezniczke a ze przypominam ze był to smok
                    spelniajacy zyczenai wiec swoje tez spelnił.
                    no i tak powstało maisto bielsko - biała
                    • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:15
                      Coś lekko zakręcona ta bajeczka ;P
                      Może jak się prześpię (żaden August ani nikt inny spać za mnie nie będzie:P ),
                      to zakumam o so chosiii ;]

Swoją drogą, dlaczego ta dziewico-księżniczka była głupia? To kto w tej bajce w
                      ogóle był mądry, skoro jedyną kobietę uczyniłeś niemądrą :// ??
                      • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:16
                        tak madry był ( jest) narrator
                        • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:21
                          Nooo jasne, tak sądziłam....

...egoista ;] (jak w reklamie okularów)
                      • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:22
                        hmmm fajnie Ty pijesz kawe ja jem obiad ( znalzlem lekko zaplesniale buraczki
                        ale poza maką i majerankiem niczego nie znalazlem coby sie nadawalo do
                        zjedzenia) ale spoko loko mam tu ksiazke kucharska zobaczmy...
                        o! strona 364 buraczki w sosie majerankowym w dziale ostatnai wieczerza
                        50 gramow buraczkow wsyp do garnka zalej woda dodaj 3 lyzki maki i posyp
                        majerankiem gotuj na wolnym ogniu przez pol dnia pozostaw do ostygniecia
                        nie wachaj, mozna podawac z chlebem

wlasnie wyrzycilem dwie osttanie kromki bo chodz je moczylem w woedzie przez
                        pol godziny nie chcialy zmiekknac ( ale kanał)
                        • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:25
                          Obiad? To już nie mozesz zaczekać do śniadania ?? :)

Zawsze mozesz pizze zamówić. Od czego masz w końcu tego neta ?

A to dzieci karmisz mąka czy zapleśniałymi burakami ? bleeeeeee, no tego to się
                          po nikim nie spodziewałam :/ afujjjjj
                          • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:32
                            na sniadanie zjadlem jajko ;- 0

nie chce zeby mi sie jakis palancina z telepizzy szwendał po budynku

dzieci mamusia karmi - nie chcialo sie lyknac tabletki to teraz ma

buraki sa w deche otworz buzke! szacki da pysznej paciajki bedziesz duza i silna
                            • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:36
                              No tak, wina mamusi. jaaaasne, zawsze co złego, to na nas.
                              ojjj grabisz sobie, grabisz ;]

To ja juz wolę poszukać jakichś smakołyków w mojej lodówce :P ...ale dziekuję za
                              dobre chęci :]

<szuka smakołyków w lodówce>
                              • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:41
                                hehehehe co solidarnosc jajnikow?

gardzisz moja potrawka z buraczkow ?( smutny) grab grab grab
                                • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:43
                                  > hehehehe co solidarnosc jajnikow?

nie wiem...., nie widze co piszesz... mówiłam Ci, ze ide poszperac w lodówie :DD

nie ma mnie w pokoju :P
                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:44
                                    szkoda w takim razie ide na Legacy of pliskin...albo na anamare ech to kobiety
                                    zawroca w glowie i ida do kuchni typowe!
                                    • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:50
                                      Qrde, wszystko Twoja wina, gdybyś mnie nie zatrzymywał, tobym teraz sie nie
                                      spotkała z ojcem w kuchni. Ech szkoda słów... :/
                                      • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:54
                                        ale chyba nie zrobił Ci krzywdy? ;-/
                                        • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:57
                                          eeee i tak nikt by nie płakał.
                                          • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:58
                                            wiesz.. fajne piosenki .... my bysmy plakali z augustema ja bym przycpał z
                                            rozpaczy wiec nie mow tak
                                            • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:03
                                              Wróc, chyab nie chcesz być czysty dla mnie ?
                                              Bądź czysty dla siebie, ... zrób to dla mnie ;)

...a która fajna, 'Aleja nr 6 grób nr 4' ?
                                              • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:08
                                                nie cpam anciax spoko a Ty? co Ty robisz na tym forum?
                                                • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:09
                                                  Gadam z Toba, już chcesz sie mnie pozbyć ??
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:11
                                                    heheheh mały złosliwiec .... a jakbym powiedzial ze tak??? ( oj szacki nigdy
                                                    tak nie mow bo byla by afera na 20 fajerek)

jasne ze nie chce tylko ciekawi mnie co taki dzieciak jak Ty tutaj robi chyba
                                                    nie zdazylazs juz wpasc w nalog? ( w tak mlodym wieku)
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:12
                                                    byś poczytał, to byś wiedział :PPPP
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:13
                                                    noe nie....dziewczyna mnie zabila moja wlasna bronia ( oj chlopie chlopie
                                                    Mikołaj co Ty ze soba dajesz wyprawiac ech szkoda gadac)
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:14
                                                    zdarza się ;)
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:30
                                                    hahahahaah wiesz o czym pomyslalem? o minie augusta ktory dzis rano wejdzie i
                                                    zobaczy calkiem nowy watek ktorego jak opuszcal wieczorem forum jescze nie bylo
                                                    a tu nagle jest i okolo setka wpisaow na nim hahaha pewnie zanim otworzy
                                                    pomysli ze masz tylu wielbicieli i ze on jest na przegranej pozycji bo zamiast
                                                    zabiegac w nocy o twe wzgledy to sobie smacznie spał ale jaja jak berety
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:39
                                                    Jaja, to ja właśnie jem, ale nie jak berety, bo moheru mój żołądek nie trawi ;PP
                                                    Pyszna ta jajecznica <mniam>

Wiem, lubisz pobijać rekordy wpisów, ale ja Ci dzis w tym nie pomogę ;)
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:44
                                                    no nieeeeeeee mam wieksze ambicje w rekordach chce jescze chwile pozyc moze
                                                    jescze pare dni i dociagnac do tego wymarzonego wyniku hop hop
                                                    jak mozesz jesc o tej porze? co sie dziwisz szacki anorektyku! dziewczyna ma
                                                    apetyt to dobrze ;/ no ok ok nic nie mowie ....smacznego
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:52
                                                    Ja jem o dziwnych porach, najcześciej ostatnio miedzy 1 a 2 :/
                                                    Wiem, ze nigdy nie będę wyglądałą jak anoretkyczka :))
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:55
                                                    no chyba szkielet to nie jest Twoj ideał sylwetki u dziewczyny? jedz jedz
                                                    sobie spokojnie mozna zrobic jajecznice na oleju?
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:56
                                                    szacki napisał:

> no chyba szkielet to nie jest Twoj ideał sylwetki u dziewczyny?
                                                    Wolę męskie ideały :P

jedz jedz
                                                    > sobie spokojnie mozna zrobic jajecznice na oleju?
                                                    Mozna, ale mi osobiście niet :)
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 02:00
                                                    złośnica ile wazysz? ty moj ideale kobiety
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 02:02
                                                    jeszcze czego :P

moze wymiary?
                                                    nr konta?
                                                    preferowane pozycje?

????
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 02:03
                                                    i jeszcze numer buta...

nie dzieki to mnie nie interesuje zupelnie
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 02:04
                                                    hehehe, wiedziałąm, z ena ten post odpowiesz w 1-szej kolejności :PPPPP
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 02:06
                                                    no widzisz jaki jestem przewidywalny ;- ?
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 02:08
                                                    CZyli przeciwnie do mnie ;))
              • szacki Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:29
                co Ci maci sen niespiaca krolewno? pokaz mi co a przybede i zabije
                • anciax Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:42
                  szacki napisał:

> co Ci maci sen niespiaca krolewno? pokaz mi co a przybede i zabije

Jakbym Ci pokazała to 'coś' to mógłbyś spaść z krzesła, więc moze Cie zaoszczędzę ;)

Co do zabijania, to hmmmm moze lepiej nie zabijaj, bo zawsze mogę gorzej trafić,
                  a tego chcę uniknąć :)
                  • szacki Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:52
                    jak to mowi august " mnie juz nic nie jest w stanie zdziwic"
                    dlugo tak wytrzymasz z otwartymi oczetami? bedziesz miec brzydkie wory ktorych
                    najlepszy podklad z korektorem nie zatuszuje
                    moze to jej urok moze to ....meybeline w Twoim wypadku to urok
                    loreal- jestes tego warta - oj jestes
                    • anciax Re: fanklub anciax 30.06.07, 23:56
                      Ale słodzisz ;)
                      A widzisz, ja nie piję ani kawy ani herbaty z cukrem :P po prostu mi nie smakuje.

Oooo, good idea: kawa!
                      Idę sobie zrobić kawę. Postawić wody na 2 ?
                      • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:00
                        tak ja nawet lodowki nie mam nie mowiac o kawie mleku i innych bajerach wiec z
                        przyemnoscia Cie obsepie yyyyyyyyy to znaczy chcialem powiedziec z najwyzsza
                        przyjemnoscia napisje sie z Toba kawy moja droga ;/
                        • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:08
                          Coś mi sie zdo (to gwara ;P ), żeś kawaler dobrze trefioł :))

<espresso>
                          <mleczko>

PS: na lodówkę nie stać, ale stałe łącze obowiązkowo - nałogowcu :P

PS2: Co to za krzywiąca się mordka? hę? ;]
                          • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:15
                            kawa sie nadawa - lecz gorzała szybciej działa ;- ) ( zart stosowny do czasu i
                            miejca po fiksie)

tak kawaler po rozwodzie, ojciec 2letnich blizniakow - hajtniesz sie ?

stałe łacze to podstawa - niech sie chowa milk i kawa!

napisalem dla Ciebie bajke na dobranoc
                            • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:26
                              Ja się niecierpliwie: gdzie ta bajka????
                              • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:28
                                no wlasnie o niej romzwailismy bajka o smoku bieliku ech kobiety dac palec chca
                                cala reke
                                • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:31
                                  Ach ta, no OK. Jeszcze niewiele mi dałeś, ja dałam Ci
                                  1. towarzystwo (pewnie błąd ortogr. ?)
                                  2. kawke
                                  3. swój czas

...

wymieniać dalej ? ;]

Wiec nie narzekaj.
                                  Albo narzekaj: a ja sobie utnę drzemkę w czasie jak Ty będziesz narzekał.
                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:33
                                    to jest nic najdrozsza

ja Ci dalem.....serce
                                    • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:39
                                      Widzę, pulsuje na dłoni.......... brrr a ja sie boję krwi ://
                                      • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:43
                                        ostroznie wbiłas mi paznokiec w prawy przedsionek to nie krew to tylko posoka
                                        wyciekla z aorty
                                        • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:43
                                          O fujjjj, czuję sie jak w horrorze :(
                                          • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:45
                                            a co Ty myslalas? ze to romantyczna komedia? babo to nie te czasy
                                            • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:47
                                              Chcesz, zebym z głodu umarła?? Prosze bardzo, udało Ci sie prawie - ledwo 3mam
                                              się na nogach :((

Po 2-gie, taka ze mnie baba, jak z Ciebie Bob Marley :P

Idź na to tivu popatrzeć, moze zmadrzejesz...
                                              • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:53
                                                hehehe to nie tv słonko tylko gry komputerowe

nie rob ze mnie potwora przeciez chcailem Cie pokarmic buraczkami to
                                                wybrzydzalas piszesz na stojaca? hmmmm klamczuszka

mialem kiedys dredy palilem ziolo sluchalem reggae - prawie jak bobi ;- )
                                                • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 00:56
                                                  ehehe, a teraz masz glacę, palisz w piecu i słuchasz radia ;DDD prawie jak
                                                  ojciec ;))

Ja prawie zawsze wybrzydzam, bo jakos takich 'smakołyków' wolę nie testować :)))
                                                  Jakbyś zamówił pizze, to cooo innegoooo :))
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:04
                                                    teraz masz glace hehehe bingo maleńka mam glace i juz nie daje na tace
                                                    słyszalac hapyysow piosenke o ospie?

a pojdziesz ze mna na ta pizze?
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:05
                                                    Nie, bo znam i lubię tylko jedną, tę z sygnaturki poniżej :P
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:09
                                                    www.youtube.com/watch?v=z9OGfBGOCpk skopiuj wklej i posluchaj
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:10
                                                    eheheheheheeheheeh
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:11
                                                    anciax napisała:

> eheheheheheeheheeh

Ale mi sie dzis te syganturki przednio losują xDDDD
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:11
                                                    ;/
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:13
                                                    linki się panu szanownemu pochrzaniły :P

moze idź lepiej spac ???? ;]
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:14
                                                    o tej porze? oszalalas nie sypiam popoludniami
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:17
                                                    wampir ?
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:25
                                                    gorzej....ćpun
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:30
                                                    a mówiłeś, ze nie ćpasz .....
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:33
                                                    tak jestem czysty od....poniedziałku

akurat - hahahaczyk - posłuchaj
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:40
                                                    Jak mam słuchać ? tak bez linki ? bez sensu.....
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:46
                                                    wpisz to sobie w ywszukiwarke dokladnie na tej samej stronie skad Ty masz swoje
                                                    wrzutki no nie rob problemu posluchaj i powiedz czy Ci sie podoba
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:47
                                                    Hehh, a ja sobie włąśnie fajną nutkę z mp3 podpięłam na uszy, a Ty mi tu
                                                    wyskakujesz z jakims szukaniem ://
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:49
                                                    nie to nie pocałuj sie w nos
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:51
                                                    Mam problem: nie dosięgnę do nosa :/
                                                  • szacki Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:56
                                                    nie trzeba bylo tyle klamac moj mały pinokio
                                                  • anciax Re: fanklub anciax 01.07.07, 01:57
                                                    Hehhh, co ja z Tobą mam :/ Nawet, gdybyś miał rację z tym kłamaniem, to i tak
                                                    język mam zbyt krótki, wiec lipton.
    • anciax Uwaga !!! 01.07.07, 01:07
      Zaleca się osobom trzecim nieczytanie całego powyższego (i poniższego) wątku,
      gdyż moze on wprowadzać w błąd lub wywołać zbędne emocje.

Dziękuję za uwagę.
      • szacki Re: Uwaga !!! 01.07.07, 01:14
        dlaczego zabraniasz im czytac?
        • anciax Re: Uwaga !!! 01.07.07, 01:16
          Hehh, tu mnie nie znają... nie wiedzą kim jestem. Tu chyba August ma respect ?!
          Wiec i tak poczytają, moje zakazy znarnuja sie i tyle...
          • szacki Re: Uwaga !!! 01.07.07, 01:20
            z tym respektem augusta to przegielas pałe hahahaha
            a tak a propos nieznania tez jestem tu od niedawna zdazylem naprodukowac ponad
            200 wpisow w sumien nic madrego nie wnaczac na to forum tu podejzewam nikt
            nikogo nie zna
            zmarnuje sie zgadzam sie bo nikomu sie nie bedzie nawet chcialo tego czytac
            mała to masz jak w banku wiec tylko my bedziemy wiedzieli co tu jest napisane
            • anciax Re: Uwaga !!! 01.07.07, 01:23
              Motyla noga!
              zapomniałam, ze my nie jesteśmy na prywatnym, tylko na publicznym :///
              • szacki Re: Uwaga !!! 01.07.07, 01:26
                a to by cos zmieniło?
                • anciax Re: Uwaga !!! 01.07.07, 01:34
                  No raczej

Kto mi tu wybaczy offopic ?

Za bardzo przywykłam do prywatnych :)
                  • szacki Re: Uwaga !!! 01.07.07, 01:37
                    a mi to rybka niech wszyscy widza i zazdroszcza jaka mam kumpele
            • anciax Re: Uwaga !!! 01.07.07, 01:50
              > z tym respektem augusta to przegielas pałe hahahaha

Zapomniałam, ze jesteś zazdrosny ;P

> a tak a propos nieznania tez jestem tu od niedawna

Weim, bo ajk ja tu pryszłam, to Ciebie nie było :P

> mała to masz jak w banku wiec tylko my bedziemy wiedzieli co tu jest napisane

Wątpię, bo przecież są uzależnieni od sieci, wiec w ramach rozrywki poczytają
              sobie :/
              • szacki Re: Uwaga !!! 01.07.07, 02:00
                anciax napisała:

> > z tym respektem augusta to przegielas pałe hahahaha
                >
                > Zapomniałam, ze jesteś zazdrosny ;P

o agusta? nie rozsmieszaj mnie . on mnie zaadoptuje niedlugo
                >
                > a tak a propos nieznania tez jestem tu od niedawna
                >
                > Weim, bo ajk ja tu pryszłam, to Ciebie nie było :P
                >
                jak tu przyszedlem nie bylem wstanie podrywac bardzo zle sie czulem

> > mała to masz jak w banku wiec tylko my bedziemy wiedzieli co tu jest napi
                > sane
                >
                > Wątpię, bo przecież są uzależnieni od sieci, wiec w ramach rozrywki poczytają
                > sobie :/

a Ty sie tego obawiasz ze przeczytaja? a nawet jesli to co? chyba sie nie
                wstydzisz tego co napisalas?
                • anciax Re: Uwaga !!! 01.07.07, 02:00
                  Ostatnio nie mam powodów do wstydu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  • szacki Re: Uwaga !!! 01.07.07, 02:05
                    ide sprzatac chate bo to było moje postanowienie na dzisiaj a od 15 godzin
                    siedze na kompie i nawet nie tknalem a TY idz spac po jajeczciny Ci sie
                    przysnia kurczaki ;- )
                    • anciax Re: Uwaga !!! 01.07.07, 02:07
                      No co Ty. teraz to ja musze 2h odczekać od tej piiiiiiiiiiiiip kolacji. w zadnym
                      wypadku nie idę spać :)))))
                      • szacki Re: Uwaga !!! 01.07.07, 02:10
                        ale ja nie moge juz z Toba siedziec bo mam mnostwo roboty a nie chce Cie
                        zostawiac samej bo strach ....ma wielkie oczy ale napewno jako nowoczesna
                        kobieta chodzilas na karate i masz przy spbie gaz lzawiacy wiec luz pozatym
                        jestes wygadana krzykniesz wrzasniej i juz pozatym bedac bandyta w zyciu jeza
                        nie napadłbym na taka zlosnice
                        • anciax Uwaga 100 01.07.07, 02:11
                          No jak to mówią: bez kija nie podchodź
                    • anciax Re: Uwaga !!! 01.07.07, 02:09
                      Jak niby mam zasnąć po kawie???
                      • szacki Re: Uwaga !!! 01.07.07, 02:11
                        licz barany ide mała do jutra ciumak w dłoń damo
                        • anciax Re: Uwaga !!! 01.07.07, 02:13
                          No jak kcesz.

Ja założe tylko drugirgo .... nicka i pobuszuje po Gó..an.m forum ;))
                      • szacki Re: Uwaga !!! 01.07.07, 03:01
                        hehe no problem
                        • anciax Re: Uwaga !!! 01.07.07, 03:07
                          Z czym???

qr...cze, zgubiłam wątek :/
    • anciax Szacki 01.07.07, 12:07
      Kawa dla Ciebie <kawa>
      żebyś się obudził i wreszcie odpowiedział mi o czym tu

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=65146457&a=65152434 bredziłes ;]

Dalej nie wiem, nie będę mogła spac spokojnie. [Co ja bredzę: jak spać, jak nie
      mam czasu na sen :/ ]
      • szacki Re: Szacki 01.07.07, 12:31
        ja juz nic nie wiem anciax
        • anciax Re: Szacki 01.07.07, 12:56
          Ha! to jestem lepsza od Ciebie, Szacki :P
          Bierz ze mnie przykład (poza 1 U. jestem b.grzeczną dziewczynką) ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka