addicted11 29.07.07, 22:58 Czy paliles kiedys kiepa z ziemii? Czy pokonales swoja falszywa dume i schyliles sie po nieopalek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariel48 Re: pokora 29.07.07, 23:00 >Czy paliles kiedys kiepa z ziemii? >Czy pokonales swoja falszywa dume i schyliles sie po nieopalek? Nie . Nie miałam takiej potrzeby. Jestem palaczką . Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: pokora 29.07.07, 23:04 ariel48 napisała: > > >Czy paliles kiedys kiepa z ziemii? > >Czy pokonales swoja falszywa dume i schyliles sie po nieopalek? > > > Nie . Nie miałam takiej potrzeby. > Jestem palaczką . > > Dobrej nocy. Ale falszywa duma! Nie miala potrzeby, jaka gosciowa! A ja palilem kiepy z ziemii, prosilem o pojary, umialem poonac te pyche alkoholika, och jaki jestem pokorny, niemal jak ciele to 2 matki ssie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariel48 Re: pokora 29.07.07, 23:20 >Ale falszywa duma! >Nie miala potrzeby, jaka gosciowa! Pogięło Cię ? Jaka fałszywa duma ? Jaka gościówa ? Nie przechlałam majątku . A wcale nie jestem bogata . Miałam zawsze na fajki i na alkohol. I nie piłam denaturatu. A mimo to - jestem alkoholiczką . Czy ja Ci mówiłam , żebyś się puknął w głowę ? Nie ? To mówię Ci to teraz . Kto jak kto ..ale Ty ponoć nie utożsamiałeś się nigdy z żullami. Idę spać . Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: pokora 29.07.07, 23:28 ariel48 napisała: > > > Nie przechlałam majątku . A wcale nie jestem bogata . > Miałam zawsze na fajki i na alkohol. I nie piłam denaturatu. > A mimo to - jestem alkoholiczką . Pokora polega na tym, ze jak sie ma fajki to trzeba sie schylic i zapalic kiepa. Jak sie nie ma swoich to jaranie petow to zadna pokora tylko koniecznosc. > > Czy ja Ci mówiłam , żebyś się puknął w głowę ? tak > Nie ? To mówię Ci to teraz . juz sie wczesniej puknalem, ale na wszelki wypadek teraz tez sie pukne. Puk! Puk! kto tam? co kto tam? a co puk puk? > Kto jak kto ..ale Ty ponoć nie utożsamiałeś się nigdy z żullami. ponoc, jak widac gazety klamia, zawsze utozsamialem sie z zulami i bede to robil. pod warunkiem, ze to zule pijace. z niepijacymi zulami sztamy nie trzymam, bo to ZDRAJCY! > > Idę spać . Wiesz, zycze ci milych snow. Odpowiedz Link Zgłoś
ariel48 Re: pokora 29.07.07, 23:38 No dobra. zaszalałam dzisiaj. Obiecuję ... więcej nie będę . :))) -puk, puk... -kto tam? -szatanista -nie wierze -jak boga kocham -puk, puk.. -kto tam? -policja -czego chcecie? -porozmawiac -a ilu was jest? -dwoch -to porozmawiajcie ze soba !!! Za ,, miłe sny ,, ... dzięki ... i wzajemnie wszystkim. KONIEC. Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: pokora 29.07.07, 23:02 Czy zjadles nieumyte jablko prosto z Biedronki? Czy pokladasz ufnosc w ludziach? Odpowiedz Link Zgłoś
docelowo Re: pokora 29.07.07, 23:24 a ja niedawno dałem pięknej blondynce zataczającej się spalony do pół papieros, jak ona wzieła go w usta normalnie poezja!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: pokora 29.07.07, 23:29 docelowo napisał: > a ja niedawno dałem pięknej blondynce zataczającej się spalony do pół papieros, > > jak ona wzieła go w usta normalnie poezja!;-) jak byla piekna to bylo cos utargowac za ta pojarke. Odpowiedz Link Zgłoś
docelowo Re: pokora 29.07.07, 23:34 zataczała się! w granicach mojej osoby, a w bramie na nią czekało dwóch obstawiaczy, nawet bramę mi zajęli;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: pokora 29.07.07, 23:47 Pokorni na zjeździe w Toronto wyczyścili kraj z kiepów. Sam Wezyrowicz pokorę promował. Dlatego mawia się za pewnym Arkadym: Kanada pachnąca kiepami. W Zgierzu też kiepa nie uświadczysz. Tam bez pokory z oddziału nie puszczają. I mają rację. Czy nie byłoby ładnie i pokornie, gdyby tak dopić piwo z puszki znalezionej w Łagiewnickim Borze koło zakonników pokornych? Krówki żuki boże, które rozpoczęły pierwsze, pokornie wypluć, kiepem zajarać i modlitwę o pogodę wygłosić. mnie sie taka pokora podoba bardzo... i blisko mam... pokorne dzięki, Addi. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: pokora 29.07.07, 23:54 Eska co jakis mór pada na naszych forumowych alko - addi - piwo ty tez cos bełkoczesz ... jakie piwo z puszki znalezionej w Łagiewnikach .. tam możesz znależc co najwyzej puste puszki ... prędzej możesz dopic piwo z kufla w pijalni ... znam takiego co tak robił ... ale finalnie na dobre mu to nie wyszło może ten deszcz taki morowy ???? pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: pokora 30.07.07, 00:43 Co ty, Deo, nie znasz się na puszkach. W każdej puszce rzuconej przed nabożeństwem jest ździebko piwa. Tyle że włażą do puszki krówki żuki. I ślimaki. Nie wierzysz - przeleć się nie-Boże po Borze... Szkoda, żeby sie poczciwe robactwo uzależniło. Dlatego proponuję - w ramach pokory - dopijanie puszek. Odpowiedz Link Zgłoś