qubraq 30.04.04, 18:33 Cześć, szukam w Warszawie mołdawskiego wina półsłodkiego różowego "Lydia". Czy może mi ktoś pomóc je znaleźć? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapustawino Re: Mołdawskie "Lydia"? 30.04.04, 23:07 spytaj w piwnicach moldawii w geancie na grochowie, moze tam jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
pampilio Re: Mo3dawskie ""? 30.04.04, 23:07 qubraq napisa3: > Cześć, szukam w Warszawie mo3dawskiego wina pó3s3odkiego różowego "Lydia". > Czy może mi ktoś pomóc je znaleźć? Kiedys (2-3 miesiace temu) bylo w Selgrosie, ale nie wiem, czy to informacja jeszcze aktualna... Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Mołdawskie "Lydia"? 07.05.04, 20:36 Kupiłem na Koszykowej 53 w sklepie z winami u P. Ani Romańczak. Jest inne pytanie: jak zorientować się co do zapachu -wiśnie to czy poziomki? Niestety nie znam języka mołdawskiego/rumuńskiego a polski szczupły tekścik nie wyjaśnia tego,o! Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
zagatka Re: Mołdawskie "Lydia"? 29.07.04, 14:26 obstawiam poziomki :)) w wawie, za pałacem kulturu i budową tarasów jest taki placyk ze slimakiem do zjazu pod dworzec centralny (to chyba przy złotej jest) - znalazlam tam sklepik z winami moldawskimi wlasnie. 14 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Mołdawskie "Lydia"? 06.08.04, 12:11 zagatka napisała: > > obstawiam poziomki :)) > w wawie, za pałacem kulturu i budową tarasów jest taki placyk ze slimakiem do > zjazu pod dworzec centralny (to chyba przy złotej jest) - znalazlam tam sklepik > z winami moldawskimi wlasnie. 14 zł. Dzięki, już dotarły do nas do "samu" na osiedle Arbuzowa Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: Mołdawskie "Lydia"? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.04, 15:44 Musiałam kupić wino,które ma moje imię!To są poziomki(mam na etykiecie),a wino jest pyszne!Dziękuję,bo kupiłam dzięki Wam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: Mołdawskie "Lydia"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 14:32 a czy kupowaliście w Villa Moldavia w Wwie przy ul. Ostrobramskiej??? jakie tam są ceny czy polecacie to miejsce??? wczoraj przypadkowo je widziałam ale nie miałam czas zajrzeć :)) może jakieś sugestie co z wina warto spróbować z tego państwa, pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW Re: Mołdawskie "Lydia"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:05 Dobra jest cała gama win w oryginalnych pękatych butelkach. Polecam zwłaszcza MUSCAT RUBINIU. Odpowiedz Link Zgłoś