shogun_smutku 17.11.06, 19:33 Witam, ktoś wie, czy warto się tam wybrać? jeśli szuka się nowych win do oferty, dobry win dodam;> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wioskowy Re: SISAB Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 19:41 Myśle że warto, ja jadę :) Odpowiedz Link Zgłoś
shogun_smutku Re: SISAB Portugalia 21.11.06, 10:28 ;> dzięki za odpowiedź ale jednak ożywie licząc na troche dokładniejsze info;> Nie wiem, czy warto hajs wydawać, czy nie. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioskowy Re: SISAB Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:20 Dokladnie nie rozumiem o co pytasz :) Może to z przepracowania czy późnej pory ... Dostalem zaproszenie na razie mailowe, ale raczej pojadę, tam można kupić niezle wina ( tylko szkoda że nie tak doceniane ile są warte ) . Pozdrawiam rvm Odpowiedz Link Zgłoś
shogun_smutku Re: SISAB Portugalia 23.11.06, 15:27 ;> chodzi mi o to, czy jako potencjalny imorter win znajde tam coś na tyle ciekawego, ze wyjazd się zwróci, czy nie jest to imrpeza tej rangi i np wystawiają się tam miejscow rolnicy o winie conajmniej przeciętnym? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioskowy Re: SISAB Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:56 Jeśli chodzi o rangę, to nie masz co się martwić, zainwestowali w prezentację targów sporo kasy tylk w Polsce odbyly się w Krakowie i Gadańsku, myślę że jak chcesz się dowiedzieć więcej to powinieneś zadzwonić do ambasady Portugalii, bardzo mila i pomocna Pani tam pracuje odpowie na wszystkie pytania. Ale czy się zwróci taki wyjazd ... no ja swetrów czy kawy z powrotem targać nie bedę :)) Odpowiedz Link Zgłoś