saretta 27.10.08, 15:22 w którym można tanio kupić np. chianti classico? znacie jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampiro83 Re: sklep interetowy z winami 27.10.08, 15:40 Hmm no najpierw należałoby zdefiniować czym dla Ciebie jest tanio. Ja osobiście polecam www.salute.pl zajmują siętylko i wyłącznie importem win włoskich. Dobre marki, za wydaje mi się rozsądną cenę w porównaniu choćby do cen na rynku lokalnym, podawanych przez Panów B,B w Winach Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
saretta Re: sklep interetowy z winami 27.10.08, 16:18 tanio tzn własnie w rozsądnych cenach... dzięki! fajna stronka... Odpowiedz Link Zgłoś
honeyaccess salute.pl 30.10.08, 19:42 > tanio tzn własnie w rozsądnych cenach... > dzięki! fajna stronka... Rozsądne ceny - owszem. Co do fajności stronki dyskutowałbym - layout bardzo estetyczny, ale nawigacja fatalna (jak w większości stron opartych na flashu...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znamy Re: sklep interetowy z winami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 22:33 znamy.... ale Ci nie powiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sklep interetowy z winami IP: 162.27.161.* 30.10.08, 19:17 a moze www.superiore.de Odpowiedz Link Zgłoś
docg Re: sklep interetowy z winami 31.10.08, 07:20 to świetny pomysł, ale ze względu na dość wysokie koszty wysyłki trzeba brać sporo butelek, żeby to się jakoś opłacało, no i jest ryzyko zatrzymania paczki przez celników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sklep interetowy z winami IP: 162.27.161.* 05.11.08, 21:01 Rzeczywiscie wysyłka dość droga. Dlatego kupujemy ze znajomymi po 120 butelek (max ilosc dozwolona w UE). Wtedy wychodzi po 1EUR za butelkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celnik Re: sklep interetowy z winami IP: 89.108.200.* 05.11.08, 22:21 Gość portalu: gosc napisał(a): > Rzeczywiscie wysyłka dość droga. Dlatego kupujemy ze znajomymi po > 120 butelek (max ilosc dozwolona w UE). Wtedy wychodzi po 1EUR za > butelkę. Dozwolone, to chyba u twojej starej w gaciach. Wysyłkowo to wogóle zabronione dzwońcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giovi Re: sklep interetowy z winami IP: *.59-82-r.retail.telecomitalia.it 02.02.09, 22:07 www.enotecadipiazza.com strona internetowa wloskiego sklepu z winami wysylki do polski bezproblemowo i nie drogo dostarczaja do domu w ciagu 15 dni. Duzy wybur miedzy chianti brunello super tuscan bolghery tzn wina z toskani warto obejrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sklep interetowy z winami IP: *.aster.pl 03.02.09, 15:16 Tanio to pojęcie względne. Kupowałem ostatnio chianti Classico w sklepie na bemowie cellier za 55 zł "CHIANTI CLASSICO POGGIO DE GENESI DOCG" wydaje mi się, że to dobra cena. adres sklepu to www.cellier.pl ale chyba nie mają jeszcze uruchomionej sprzedaży przez internet, trzeba telefonicznie albo mailowo. Z tego co się zorientowałem to w przyszłym tygodniu przez www będzie można składać zamówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwko Re: sklep interetowy z winami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 15:59 Naprawdę wydaje Ci się, spamerze, że cena 55 PLN za butelkę wina sprzedawaną za 6,20 € to nawet przy obecnym kursie jest "dobra cena"? www.weinwelt-probst.de/Italien/Toskana/Chianti-DOCG-Poggio-de-Genesi::1109.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldipol Przesadzacie z tą marżą i to zdrowo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 16:02 Dajcie spokój, w detalu to wino jest po 24,35 PLN a i tak nie jest warte tej ceny chyba: www.waldipol.pl/index.php?catid=72&pid=844 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwko Re: Przesadzacie z tą marżą i to zdrowo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 16:08 Hehe! A najfajniejsze, że Kadewin to chyba po 19 sprzedaje, choć w Bydzi ktoś pcha to po 130 PLN: www.dolcevita.in/karta_win.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cava Re: Przesadzacie z tą marżą i to zdrowo! IP: *.aster.pl 03.02.09, 21:54 jest pare fajnych sklepów internetowych: vin-de-siecle sklad win (teraz obniżono ceny na niektóre niezłe wina chilijskie) winarium (tu trzeba szukac bo ceny i wina różne-nierówne) 101win (brałem pare razy ale ceny troche chybione) dobre wino (też sporo w promocji-czyli taniej niż zwykle) pełnych nazw (e-mail)nie wpisuję żeby nie pisali co niektórzy że spamuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cava Re: Przesadzacie z tą marżą i to zdrowo! IP: *.acn.waw.pl 04.02.09, 09:29 Zdziwko i Waldipol, obaj macie racje, to ceny za chianti, ale za zwykłe,(siuśki) za chianti CLASSICO!!! płaci sie więcej,(min.50pln) a to miał na myśli gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przesadzacie z tą marżą i to zdrowo! IP: *.subscribers.sferia.net 04.02.09, 10:39 cytat od autorki tematu!!! "w którym można tanio kupić np. chianti classico? znacie jakieś?" Zwykłe chianti można pewnie kupić w hurcie za 18-25zł ale classico to zupełnie coś innego. Dzięki cava:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riki Re: Przesadzacie z tą marżą i to zdrowo! IP: *.iknqu1.dynamic.dsl.tele.dk 09.03.09, 21:20 Piszecie tu o cenach ja mam mała kolekcję winka ok 130 but 23rodzaje Amarone,19 Brunello Di Montalcino,10Barolo oraz wiele innych porządnych tematów.Oddam z bólem serca wszystkie za b.dobrą cenę zainteresowani kontakt do mnie riki56@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś