Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Internetowe sklepy z winem

12.07.09, 23:25
    Czy moglibyście polecić mi rzetelne internetowe sklepy z winem? Wiadomo, że
    jest to dobre rozwiązanie tylko w przypadku znanych i sprawdzonych marek ale
    sam jestem dość leniwy i chętnie bym zamówił większą ilość z dostawą do domu,
    nie ruszając się sprzed klawiatury.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tomasz Re: Internetowe sklepy z winem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 09:20
        To skoro tak ładnie siedzisz przed kompem i zapewne znasz go nie od
        dziś i znalezienie 10 spośród tysięcy stron z winem przynosi ci
        trudność to faktycznie wystartowałeś z promocje swoja lub
        znajomego .
        W Polsce jest zakaz sprzedaży alkoholu przez Internet i dobrze.
        Wstań i idz do jakiejś winiarni po skrzynie to ma same zalety .
        Rozprostujesz kości , zobaczysz świat .
        • Gość: jeepwdyzlu jest kilka dobrych, ale ten najlepszy IP: 213.136.237.* 13.07.09, 12:39
          www.101win.pl/
          pozdro
          jeep
          • sfursat Re: jest kilka dobrych, ale ten najlepszy 13.07.09, 18:42
            www.dekanter.pl
        • winersch Re: Internetowe sklepy z winem 13.07.09, 21:27
          Tak na marginesie nie ma w Polsce zakazu sprzedazy wina przez internet, choć
          PARPA bardzo by chciała taką regulacje wprowadzić.
          • sfursat Re: Internetowe sklepy z winem 14.07.09, 12:58
            Przez internet kupowałem wino w Polsce, w Niemczech i Austrii. Czasami w
            sklepach a czasami przez eBaya. Wino zawsze dochodziło i to bardzo szybko. Na
            eBayu można czasami znaleźć prawdziwe perełki a co do ich jakości nigdy nie
            miałem uwag.
            • Gość: jeepwdyzlu Re: Internetowe sklepy z winem IP: 213.136.237.* 14.07.09, 13:02
              swoja drogą ciekawe, że allegro nie sprzedaje win...
              szkoda..
              jeep
              • Gość: winersch Re: Internetowe sklepy z winem IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.09, 14:51
                Proste, Allegro nie ma koncesji, ani też ludzie którzy na Allegro sprzedają. Kto
                nie ma koncesji nie może wina legalnie sprzedawać czy to przez internet czy też
                w sklepie
                • jeepwdyzlu allegro to nie sklep, to kanał sprzedaży 14.07.09, 16:12
                  tak wiem
                  ale sprzedaż unikalnych butelek
                  rzekłbym kolekcjonerskich
                  to nie jest sprzedaż taka sama jak w sklepie alkoholowym
                  a większa skala?
                  w czym problem?

sprzedawca ma licencję, akcyza jest opłacona, urząd skarbowy ma
                  dużego sprzedawce na widelcu...

allegro jest zbyt ostrożne..
                  zobaczycie - zmienią zdanie..
                  jeep
                  • jeepwdyzlu problem jest gdzie indziej 14.07.09, 16:15
                    allegro wymusza konkurencję
                    masz obok siebie dwa identyczne produkty w różnych cenach..
                    Gdzie kupujesz? gdzie najtaniej
                    dlatego internetowi sprzedawcy wolą własne platformy i nie garną się
                    do allegro...
                    szkoda - to miliony klientów każdego dnia..
                    a i ceny byłyby niższe..
                    jeep
              • Gość: Studentka876 Re: Internetowe sklepy z winem IP: *.uni.lodz.pl 08.05.13, 19:32
                Również cenię sobie wygodę i swój cenny czas , dlatego robię zakupy w sprawdzonym sklepie online. Wina są uniwersalnym prezentem na urodziny, jubileusze czy wesela, dlatego często dokonuję zakupów przez internet.
                • zosi-a25 Re: Internetowe sklepy z winem 02.07.13, 15:06
                  Witam, Pisałam już na tym forum, w innym wątku o moim ulubionym sklepie z winami: Euro-wino, prowadzą oni też ciekawy blog winiarski: blog.euro-wino. Podobnie jak> Studentka876 praktycznie wszystko kupuję przez Internet, a alkohol kupuję już od dłuższego czasu w Euro-wino, jak stały klient zbieram punkty rabatowe:)
                  • Gość: MonikaKielce7892 Re: Internetowe sklepy z winem IP: 8.35.201.* 10.07.13, 13:44
                    również jestem bardzo wygodna. mieszkam też w małej wiosce i niestety nie mam przy sobie dużych winiarni. najczęściej więc kupuję na allegro lub sklepach online
                    • Gość: maurycy783 Re: Internetowe sklepy z winem IP: *.proxnetwork.com 10.07.13, 14:47
                      Gość portalu: MonikaKielce7892 napisał(a):

> również jestem bardzo wygodna. mieszkam też w małej wiosce i niestety nie mam p
                      > rzy sobie dużych winiarni. najczęściej więc kupuję na allegro lub sklepach online

Ten sklep co polecasz jest tak skandalicznie drogi, że chyba taniej byłoby polecieć po wino samolotem z Kielc gdziekolwiek.
                • Gość: gosc Re: Internetowe sklepy z winem IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.13, 21:06
                  żałosny,skompromitowany spamem sklep,wykopywany regularnie z innych forów za spam,ciekawe czemu jesteście aż tak zdesperowani,w sumie się domyślam...
      • Gość: gość Re: Internetowe sklepy z winem IP: 83.238.194.* 21.05.13, 23:56
        Trunki kupuję w sklepwiniarski.com.pl
        • winiontko Re: Internetowe sklepy z winem 20.06.13, 08:05
          Ja, z kolei, polecam winaszlachetne.eu. Wybór nie duży, ale winka ciekawe.
      • Gość: entuzjastakwina Re: Internetowe sklepy z winem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.13, 08:39
        Świetny sklep internetowy z winami to www.sklep.winaimport.pl
        Mają dobre, wyselekcjonowane wina.
        Można też do nich napisać maila lub zadzwonić i doradzają - taki sklep specjalistyczny on-line
        • Gość: gość portalu Re: Internetowe sklepy z winem IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.13, 15:47
          jest spamerem więc nie jest świetny,świetne sklepy nie muszą się ośmieszać spamem
          • 0panpawlik Re: Internetowe sklepy z winem 15.07.13, 10:46
            W sumie w temacie autor prosił typowo o nazwy, adresy, opinie itp. :) Ale nie mnie to oceniać czy spam czy nie :) w każdym razie warto chyba sprawdzić każdą opcje - może okaże się, że akurat dobrze się trafiło.
      • Gość: Barbara Re: Internetowe sklepy z winem IP: 176.111.228.* 15.07.13, 17:36
        Mogę polecić www.solvino.pl - to sklep założony przez mojego przyjaciela, prawdziwego pasjonata tego co robi. Łukasz jeździ po Europie i nawiązuje sam kontakty z winnicami, dzięki temu wie co sprowadza, a przy okazji negocjuje tak by móc pozwolić sobie na najniższe marże.
        I to się sprawdza! Ma fantastyczne wina jakościowe po bardzo konkurencyjnych cenach, ja od siebie polecam zwłaszcza niemieckie wina od Schaefera. Można też zawsze do niego zadzwonić i się skonsultować przy wyborze, wszystko jest na stronie.
        Pozdrawiam!
        • mariusz.szulc Re: Internetowe sklepy z winem 17.07.13, 18:47
          polecam impresja.home.pl/. Wina francuskie w dobrym wydaniu. Mi nawet najtansze Malbec za 26zl smakowal.
      • Gość: luqas0 Re: Internetowe sklepy z winem IP: *.icpnet.pl 19.07.13, 11:22
        Polecam www.wielkiewina.pl - naprawdę dobre jakościowe wina głównie z Włoch i Francji. Nigdy nie miałem problemu z dostawą.
        • Gość: wielkaściema.pl Znowu jakiś nadgorliwiec spamuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.13, 14:30
          Gość portalu: luqas0 napisał(a):

> Polecam www.wielkiewina.pl - naprawdę dobre jakościowe wina głównie z Włoch i F
          > rancji. Nigdy nie miałem problemu z dostawą.

Pewnie że nie miałeś problemu z dostawą bo siedzisz w tym sklepiku.

Ceny najpierw zróbcie chociaż zbliżone do normalnych i dopiero spamujcie:

Cederberg normalnie 9,90 €
          Cederberg po 90 zł u spamera
          Pesquera za normalną cenę 15,65 €
          Pesquera u spamera za 149 zł

Reszta cen u spamera "wielkiewina" dokładnie w takich samych, minimum 2 razy wyższych cenach niż normalnie.
        • Gość: madzia234 Re: Internetowe sklepy z winem IP: *.stargard.mm.pl 08.08.13, 19:33
          Ja proponuje sprawdzić sklep www.dekanter.pl/main.php który ma w swojej ofercie wina z rożnych krajów oraz wyszukiwarkę która pozwala dobrać wino do dania jakiego ma być podane
      • Gość: marika Re: Internetowe sklepy z winem IP: *.static.chello.pl 14.08.13, 12:50

U mnie możesz kupić wina z całego świata 30%taniej.wysyłka w 48 godzin na cały kraj.Szczegóły Marika 602 214 357
        • Gość: winko Re: Internetowe sklepy z winem IP: *.centertel.pl 19.10.13, 22:32
          polecam sklep z luksusowymi alkoholami :)

luksusportal.pl/pl/kuchnia-konesera/prezentacje/kometa
      • Gość: mm32 Re: Internetowe sklepy z winem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 10:35
        Wino - sklep online mielżynskiego, szampan - dom szampana.pl
        • Gość: PW Re: Internetowe sklepy z winem IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.13, 21:09
          A co powiecie na taki mały sklepik z ciekawymi winami z francji i niemiec? www.miejscezwinem.pl
          • Gość: cava Re: Internetowe sklepy z winem IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.10.13, 09:15
            żeby nie być posądzonym o kryptoreklamę podam dwa adresy mailowe gdzie ostatnio można złapać tzw. okazje cenowo-jakościowe:
            1. vinodnia.pl
            2. kupdobrewina.pl
            oczywiście trzeba podchodzić do każdej oferty indywidualnie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka