triismegistos 25.07.13, 21:16 Czy któraś z was zna treść oświadczenia Śpiewaka, która do wczoraj była dostępna na jego stronie? Oświadczenie zostało usunięte akurat w momencie, w którym zainteresowałam się sprawą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajaanna Re: Sprawa Śpiewaka 26.07.13, 13:29 Nie, nie widziałam tego oświadczenia, ale kilka dni temu rozbawił mnie wpisem na FB, że nie pójdzie w Marszu upamiętniającym Zagładę getta, bo: cytuję "dla Polaków jestem zbyt żydowski, dla Żydów zbyt polski". Ktoś wpisał, że udział w marszu nie czyni z nikogo porządnego człowieka. ***** Tak się biedak wije jak padalec... Odpowiedz Link
zla.m Re: Sprawa Śpiewaka 26.07.13, 13:32 Ale czy to nie chodziło o to, że zdefraudował pieniądze, które miały być wydane na dzieci (czy ja mylę sprawy)? Co ma do tego marsz, getto i pochodzenie? Odpowiedz Link
kajaanna Re: Sprawa Śpiewaka 26.07.13, 14:29 >> Ale czy to nie chodziło o to, że zdefraudował pieniądze, które miały być wydane > na dzieci (czy ja mylę sprawy)? Nie, nic nie mylisz. Wyciągnął z konta Fundacji mającej na celu chronienie dzieci przed przemocą jakieś 200 tysięcy na swoje fatałaszki. >Co ma do tego marsz, getto i pochodzenie? Nic. Ale na wszelki wypadek JS robi z siebie niedorostka, który nie rozumie, dlaczego nikt nie chce mieć z nim nic wspólnego. Odpowiedz Link
triismegistos Re: Sprawa Śpiewaka 26.07.13, 16:34 Ten pan w ogóle lubi robić z siebie wielce pokrzywdzonego przez wszystkich misia... Odpowiedz Link
dakota77 Re: Sprawa Śpiewaka 26.07.13, 13:39 Mysle, ze jesli poszukasz w sieci artykulow o sprawie, znajdziesz w nich tez przytoczona tresc oswiadczenia. Odpowiedz Link