vimi77 09.02.16, 21:59 Zastanawiam się nad wyjazdem na Maltę w marcu. Rodzinka jest ciepłolubna, lubimy się pogrzać na słoneczku. Czy w marcu to jest możliwe? Może ktoś był w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalinaruta Re: Malta w marcu. 13.02.16, 10:33 Malta w marcu nie jest miejscem, gdzie można sie wygrzać na słońcu i kapać, powinno być około 20 stopni. Kanary są pewniejsze. Polecam www.traveliada.pl/wczasy/Malta/last-minute/ Odpowiedz Link Zgłoś
i.miramar Madera w marcu 19.02.16, 09:29 Lepszym wyborem będzie Madera. Też na M:) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Malta w marcu. 20.02.16, 10:28 Kanary też w marcu nie rozpieszczają Generalnie z rodziną jeździ się poplażować latem, za to marzec jest dobry na zwiedzanie. Z tym że włóczyć małe dzieci cały dzień to średni pomysł Chyba że dzieci wyrośnięte. Ale w marcu nie ma ferii, więc marzec odpada... Odpowiedz Link Zgłoś
vimi77 Re: Malta w marcu. 21.02.16, 09:47 Na Kanarach też już wszędzie byliśmy. Szukam innej opcji ale marzec to jednak za wcześnie. jedyne co jeszcze wygląda ciekawie to Cypr: www.meteovista.pl/Europa/Cypr/Nicosia/2555310#ui-tabs-12 Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Malta w marcu. 28.02.16, 16:41 Czytałem relację rodziny, która była na Malcie z 3 malutkich dzieci w styczniu tego roku. Strasznie im wiało, było chłodno, poza nimi nie było żadnych rodzin z małymi dzieciakami ( nikt nie był tak stuknięty, hehe ). Co prawda wtedy hotele są najtańsze, ale szczerze mówiąc, to z małymi dziećmi nie ma kompletnie sensu tam jechać. W Delfinarium byli jedynymi gośćmi... Nie brakuje tylko młodych Anglików, którzy latają na imprezowe ( i bardzo głośne oraz wyskokowe ) weekendy Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Malta w marcu. 20.02.16, 10:25 W marcu ??? Absurd Znalezienie tych informacji zajęło kilka sekund: www.holiday-weather.com/malta/averages/march Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: Malta w marcu. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.03.16, 13:09 Malta w marcu nie jest najcieplejsza, jeśli ktoś chce leżeć na plaży, to raczej mu się to nie uda. W razie pytań, zapraszam do mnie pod moremalta@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basinia Re: Malta w marcu. IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.16, 20:41 Moja znajoma była w kwietniu, na pewno jest cieplej niz w PL i mozna naładować baterie, ale ponoć strasznie wieje... Jak to na wyspach... Ja być może wybiorę się bliżej ciepełka :) Odpowiedz Link Zgłoś