Dodaj do ulubionych

UWAGA ! WINOBRANIE !

IP: *.abo.wanadoo.fr 03.09.01, 00:15
Wiadomosc dla Rodakow, ktorzy chca zlapac troche kasy ! Francuskie media
donosza, ze bedzie brakowac sily roboczej przy zbiorze winogron.Mozna wlasciwie
bez obaw zatrudnic sie na czarno-oni beda brac wszystkich z pocalowaniem reki z
tym, ze wymagaja ostrego tempa a praca jest ciezka.
Obserwuj wątek
    • Gość: re-Katan Re: UWAGA ! WINOBRANIE ! IP: *.abo.wanadoo.fr 04.09.01, 00:19
      Do tego dochdzi zbior jablek od 17-19 wrzesnia w regionie Limousin
    • Gość: Andrzej Re: UWAGA ! WINOBRANIE ! IP: 193.0.74.* 08.09.01, 19:21
      Gość portalu: Katan napisał(a):

> Wiadomosc dla Rodakow, ktorzy chca zlapac troche kasy ! Francuskie media
      > donosza, ze bedzie brakowac sily roboczej przy zbiorze winogron.Mozna wlasciwie
      >
      > bez obaw zatrudnic sie na czarno-oni beda brac wszystkich z pocalowaniem reki z
      >
      > tym, ze wymagaja ostrego tempa a praca jest ciezka.
      Witam, Mam pytanie gdzie konkretnie mozna przyjechac, kiedy i jak moge znalezc
      namiary np. telefony adresy do winnic dzieki. Andrzej email: aprok@poland.com

• Gość: Andrzej Re: UWAGA ! WINOBRANIE ! IP: 193.0.74.* 08.09.01, 19:22
      Gość portalu: re-Katan napisał(a):

> Do tego dochdzi zbior jablek od 17-19 wrzesnia w regionie Limousin

Witam, Mam pytanie gdzie konkretnie mozna przyjechac, kiedy i jak moge znalezc
      namiary np. telefony adresy do winnic dzieki. Andrzej email: aprok@poland.com
    • Gość: Pacma ! WINOBRANIE kiedy? IP: *.premex.pl 18.10.01, 14:36
      kiedy można tam jechać? ile zarobię?
    • Gość: dar kiedy????????/// IP: *.premex.pl 18.10.01, 14:40
      Mam podobny problem jak Pacman kiedy ile można zarobić podajcie mi chociaż strony
      internetowe na których to jest albo jeśli ktoś już tam był oto mój e- mail
      paca_13@poczta.onet.pl
    • Gość: oskarr Re: UWAGA ! WINOBRANIE ! IP: *.lublin.pl 18.02.02, 21:17
      jak tam sie dostać, czekam na opinie osób majacych doświadczenie w tego typu
      pracy, oskarr@ahoj.pl
      • Gość: ewa Re: UWAGA ! WINOBRANIE ! IP: 62.148.83.* 25.02.02, 09:47
        Cześć.B. mi zależy ,ąby w te wakacje jechać na winobranie do Francji ( na 2
        miesiące ). Jeśli ktoś z was tam był proszę niech da mi znać na mój adres
        internetowy : AplusJ@poczta.fm. UInteresuje mnie ile można zarobić. Jak macie
        jakieś adresy gdzie mogę się załatwić tą pracę proszę napiszcie.czekam.
        Pozfrawiam.Ewa
    • Gość: dorota Re: UWAGA ! WINOBRANIE ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 13:43
      czesc bardzo zalezy mi na jakis adresach jesli chodzi o winobranie we
      francji,jesli ktos ma namiary to prosilabym o
      kontakt:yennyfer@2com.pl. dzieki dorota
    • Gość: Renata Re: UWAGA ! WINOBRANIE ! IP: *.ff.cuni.cz 19.04.02, 15:48
      Potrzebuje jakiejs pracy we Francji, w terminie ok.sierpnia, gdzie mozna
      znalezc wiecej info na ten temat? A i co z jablkami, w jakim to miesiacu, moze
      wrzesien? W czerwcu zbieram truskawy w Szwecji, ale potem mam wolne. No i
      zaczelam sie uczyc francuskiego. Oto moj adres w razie gdyby ktos mogl mi pomoc
      renifer78@hotmail.com
      • Gość: Daria Re: UWAGA ! WINOBRANIE ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.04.02, 15:44
        Chcialabym wyjechać do francji na winobranie, byłam w tamtym roku w Epernay
        (Szampania) ale nie wyszło, znam dość dobrze francuski... ale niestety nie mam
        zadnych kontaktów, gdybyś ktoś mial adresy, numery telefonów byłabym
        wdzięczna...
    • Gość: Joanna Re: UWAGA ! WINOBRANIE ! IP: *.kul.lublin.pl 20.05.02, 17:20
      Tak, ale jak to zrobić?
    • Gość: Asia Re: UWAGA ! WINOBRANIE ! IP: *.kul.lublin.pl 20.05.02, 17:26
      Bardzo chetnie pojadę na winobranie, może to trochę ryzykowne ale zostawiam
      swój numer telefonu: 0503069426
      • Gość: Katan Re: UWAGA ! WINOBRANIE ! IP: *.abo.wanadoo.fr 23.05.02, 11:36
        Jak pisalem w pewnym sms'ie na winobranie jeszcze za wczesnie, prosze laskawie
        zwrocic uwage na date pierwszego postu. Mam paru znajomych, ktorzy sa albo
        wlascicielami winnic albo siedza w tym interesie, obiecuje wiec dowiedziec sie
        czegos przed jesienia. Przypominam jednak, iz najlepiej jest wybrac sie jakas
        zgrana ekipa i samochodem, no i ze warunkiem sine qua non jest znajomosc
        francuskiego przez jedna choc osobe.
        Nie mam natomiast zadnych kontaktow w Normandii wsrod kwitnacych wlasnie
        jabloni.
        Pozdrawiam
        • Gość: Helenka Re: UWAGA ! WINOBRANIE ! IP: *.eclair.ec-lyon.fr 08.06.02, 10:47
          Hej Katan! Mieszkam aktualnie w Lyonie. Moze skojarzysz jakis kontakt w
          okolicy? Mam mase czasu (oprocz sierpnia) i kilkoro pracowitych znajomych -
          licealisci i studenci z Polski.
          Poza tym - czesto podrozujemy Lyon - Lodz samochodem. Szukamy chetnych
          dodatkowych pasazerow.
          Piszcie na aga.helenka@wp.pl
          Pozdrawiam
          Helenka
    • Gość: Karina Re: UWAGA ! WINOBRANIE ! IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 10:53
      Hej!
      Jestem juz od roku w Bordeaux. Jesli chodzi o prace w winnicach nie jestem
      zbyt mocno zorientowana, ale, dziewczyny!!, jest naprawde masa ogloszen do
      pracy w knajpach nad oceanem: 1000 euro miesiecznie!
    • Gość: Karina Re: UWAGA ! WINOBRANIE ! IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 11:07
      Hej!
      Jestem juz od roku w Bordeaux. Jesli chodzi o prace w winnicach nie jestem
      zbyt mocno zorientowana, ale, dziewczyny!!, jest naprawde masa ogloszen do
      pracy w knajpach nad oceanem: 1000 euro miesiecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka