Gość: mysza IP: *.play-internet.pl 12.04.12, 17:17 chcemy wyjechać tam gdzie jest ciepło samolot turcja,tunezja hiszpania ,proszę o namiary biur podróży ,które mają przystępne ceny ok.7dni-m-c maj.czerwiec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sisi Re: 30-rocznica ślubu IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.12, 18:54 Chyba żartujesz. Wpisz w google-biura podróży -czytaj i szukaj. PS. W lipcu będę miała 36 rocznicę ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: 30-rocznica ślubu IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.12, 18:56 Troche nierealne wymagania. Wpisz w google-biura podróży-czytaj i szukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: 30-rocznica ślubu 13.04.12, 00:58 Przejrzyj oferty na str: fly.pl W tym terminie wiekszosc biur ma dobre ceny, np, Turcja z All 1200zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: 30-rocznica ślubu IP: 217.153.153.* 13.04.12, 10:47 radzę wziąć pod uwagę sprawdzone biura podróży, jeśli nie masz doświadczenia w tym wzgledzie. Tj np. TUI, Neckermann, Itaka, Ecco Holiday, Wezyr. Pamiętaj też, że w takich krajach jak Egipt czy Tunezja (Turcja też) hotel powinien mieć przynajmnie 4 tamtejsze gwiazdki (ja przyjmuę takie kryterium). O miejscu, hotelu warto poczytać opinie na forum. Ale też podzielic je przez 2, bo wiecej jest osob na ogół piszących źle. Życzę udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kukulka1000 Re: 30-rocznica ślubu 17.04.12, 18:00 Ja jadę z biurem podróży Itaka do Tunezji, do Sousse, do hotelu El Ksar (4,5*). Na pewno będzie ciepło, warunki w hotelu super - pyszne jedzenie, miła obsługa, plaża hotelowa, widoki na morze... raj :) To wg mnie dobre miejsce na rocznicę ślubu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anq28 Re: 30-rocznica ślubu IP: *.173.6.103.tesatnet.pl 18.04.12, 16:34 Aż się uśmiechnęłam sama do siebie:) Pytanie jak z kosmosu a równocześnie to urocze... Na tak ważną okazję i chyba pierwszą taką podróż skoro pytasz o biura polecałabym Itakę i konkretnie region Oludeniz w Turcji. Miejsce idealne na taką okoliczność. Dość kameralne hotele, piękna przyroda, dużo atrakcji w zasięgu spaceru lub podjechania dolmuszem, piękna plaża, region urokliwy. Idealne romantyczne miejsce równocześnie o typowo wakacyjnej atmosferze. Tunezji itp. bym nie polecała na taki wyjazd. Za duży szok kulturowy, klimatyczny i bakteryjny co może być męczące. Nie wiem jaki macie budżet i termin więc trudno mi coś polecić. Ale bardzo ciekawą ofertą jest to: www.itaka.pl/wczasy/turcja/oludeniz/hotel_karbel_607.php Odpowiedz Link Zgłoś
nextur Re: 30-rocznica ślubu 19.04.12, 11:05 Nieodmiennie polecam korzystanie raczej z portali niż z biur. My lecieliśmy ostatnio z Travelplanet do Tunezji 2 tyg. z All za 1500 za osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: 30-rocznica ślubu 19.04.12, 11:16 a Travelplanet to niby co sprzedaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
rejsowicz3 Re: 30-rocznica ślubu 19.04.12, 12:25 A może rejs na statku wycieczkowym? To najlepsza forma celebrowania tak doniosłej rocznicy.Nie zapomnicie tego wyjazdu napewno.Turcje,Grecje,Egipty czy inne Tunezje to moim zdaniem zbyt "oklepane" oferty na taką okazje.zapraszam do lektury www.namorzu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: 30-rocznica ślubu IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.12, 19:19 Proszę spróbować tutaj: www.wakacje.pl/ Po lewej stronie jest wyszukiwarka, po wybraniu kierunku i terminu, a także innych kryteriów, wyszukuje oferty różnych biur podróży. Przy każdej ofercie jest napisane, z jakiego jest ona biura. Oprócz tego można poszperać po stronach najpopularniejszych biur - Itaka, Rainbow Tours, Exim Tours. Osobiście polecam Hiszpanię, ale z podanych kierunków pewnie będzie najdroższa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: 30-rocznica ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 15:08 Nie wiem skąd jesteś ale ja od lat korzystam z pomocy jednego biura. Zadzwoń a na pewno ci pomogą (71) 343 29 58 Odpowiedz Link Zgłoś
rudzik89 Re: 30-rocznica ślubu 21.04.12, 19:37 Ja moge polecic strone biura, z ktorego namietnie korzystam: www.funclub.pl. Oferuja glownie wycieczki autokarowe, ale mozna wykupic sobie opcje dojazdu wlasnego i wowczas mozna sobie zafundowac jakies tanie linie lotnicze:) A co do miejsca na 30 - rocznice slubu to zdecydowanie polecam wg mnie niesamowicie romantyczny zakatek, a mianowicie wyspe Thassos:)) Raj na ziemi!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristina Re: 30-rocznica ślubu IP: *.30.56.182.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.04.12, 09:57 ale fun club ma glownie oferte dla 17-25 latkow. Odpowiedz Link Zgłoś