Dodaj do ulubionych

Szukam sprawdzonych touroperatorów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:56
Witam wszystkich. Wybieram się do Egiptu. Interesuje mnie wycieczka objazdowa
po zabytakach, a nie leżenie na plaży. Niestety, w tym gąszczu ofert licznych
biur podróży nie mogę się za bardzo połapać. Proszę o pomoc - szukam
sprawdzonych biur podróży. Czekam na Wasze opinie.
Pozdrawiam
Alicja
alicja.glowacka@neostrada.pl
Obserwuj wątek
    • antidotumm Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów 13.06.05, 12:58
      Jest ich mnostwo, np. Scan Holiday, Neckermann, Triada, TUI
      • Gość: Alicja Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 13:03
        Wiem, bo siedzę 2 dni w necie i nadal nic nie wiem. To mój pierwszy wyjazd i
        chcę mieć miłe wspomnienia.
        • antidotumm Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów 13.06.05, 13:07
          Ja podalam tych, ktorzy na pewno nie padna w polowie sezonu (co nie znaczy, ze
          inni padna...)
          • Gość: web Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:22
            a ile chcesz wydać?
            objazdówki luksusowe ma TUI, ciekawe Opal Travel, niezłe Sigma, Exim, Rainbow
            • Gość: Alicja Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 17:06
              W ofercie TUI już mniej wiecej się zorientowałam; sprawdzę pozostałe. Co
              sądzisz o Triadzie?
          • Gość: Alicja Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 17:04
            A co myślisz o Triadzie?
            • Gość: janek Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:33
              Oferta raczej mizerna. Jak piszą, że 3 gwiazdki, tzn, że są dwie, jak cztery-to
              są trzy, itd.
              Spróbuj w Orbisie lub Travel Timie (to samo biuro tylko tańsze hotele). Ceny w
              zasadzie identyczne jak u innych, a na pewno nie upadnie :)
              O Triadzie słychać różne rzeczy. Czasem bardzo złe. Raczej bym nie ryzykował. W
              zeszłym roku takim pewniakiem było Big Blue...
              • Gość: janek Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:44
                I jeszcze jedno! Po napisaniu poprzedniego posta, wszedłem na stronę
                www.traveltime.pl. Okazuje się, że własnie jest jakas promocja. Radzę Ci zajrzeć.
                Ceny wyglądają nieźle. Sam byłem w Egipcie parę razy i niektóre hotele są mi
                dość znajome, dlatego Cię namawiam.
              • Gość: Alicja Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:45
                Pomysł z Triadą upadł, szukam dalej!
              • Gość: turystka Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:15
                big blue padło, a TRIADA jest od kilkunastu lat na polskim rynku i jak widac
                całkiem dobrze sie ma!!!!! jest na pierwszych miejscach w rankingach!!! ja
                jestm bardzo zadowolona z ich usług!! w tym roku po raz kolejny jade z nimi!!!
                • Gość: aga Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:00
                  Byłam w Egipcie w sierpniu i jest to pora jak najbardziej ok
                  Klimat jest tam suchy, nie wilgotny jak w Polsce, więc nie odczuwa
                  sie tak b temperatur
                  Jeśli na prawde chcesz zwiedzic Egipt "od deski do deski" zobaczy c
                  tam wszystko od Aleksandrii po Asuan, rejs po Nilu ze zwiedzaniem po
                  drodze polecam firme NIL POL
                  nie nalezy ona do tanich- wrecz przeciwnie,dewiza tego biura jest pokazanie
                  turyscie calego kraju, nie wybranych 4-5 atrakcji
                  Na prawde warto!!!!
        • Gość: sensey Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów IP: 81.186.229.* 03.07.05, 20:35
          odradzam TRIADĘ !!!Natomiast zdecydowanie polecam ITAKĘ !!!Byłem w czerwcu z
          nimi na Majorce i wsztstko było OK !!!Poza tym działają na polskim rynku 16 lat
          a to o czymś świadczy.Pozdrawiam
    • Gość: wuj Daruj sobie Triadę IP: *.radom.pilicka.pl 14.06.05, 09:46
      jeżeli nie chcesz dodatkowych stresów daruj sobie TRIADĘ! - "profesjonalnie
      nabija ludzi w butelkę!
    • bianka77 Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów 14.06.05, 12:53
      Moge Ci polecić Exim, zwłaszcza jeżeli chodzi o kierunek Egipt. Zapytaj o
      wszystko osoby z biura i powiedz dokładnie jakie masz oczekiwania. Ja byłam
      uczciwie poinformowana o tym co zastanę na miejscu, również o minusach. A
      zaskoczyli mnie na plus, i to bardzo.
    • alibaba355 ja polecam Rainbow Tours 14.06.05, 17:46
      2 lata temu bylem w Hurghadzie na wypoczynku a dodatkowo na zamowienie
      zorganizowali mi wyjazd do Kairu (na 3 dni), bylo super

wiem ze maja niezłe objazdowki po Egipcie - wzdłuż nilu i po Jordanii z egiptem
      na razie moja cora troszke za mala ale za 2 lata na pewno sie wybiore na taka
      po całym egipcie
    • Gość: Alicja Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:48
      Wiecie co? Tak sobie czytam opinie o różnych biurach i nie za dobrze to
      wygląda. Wiem, że nie można wszystkim dogodzić, ale... . I tak sobie myślę, że
      wybiorę stary, znany Orbis, pomimo ich cen. Kto z nimi był, niech pisze.
    • Gość: Alicja Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:48
      Już zdecydowałam, jadę z Travel Time. Przeszłam na forum "Egipt". Dzięki za
      pomoc. Może sklikamy się na "Egipcie".
      • alibaba355 nie sklikamy się 16.06.05, 13:02
        ale "gratuluję" wyboru...

ciekaw jestem co napiszesz po powrocie
        • Gość: orbisman Re: nie sklikamy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:21
        • Gość: orbisman Re: nie sklikamy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:24
          Na pewno będzie super. Będzie tak samo podobało się Alicji, jak i dziesiątkom
          tysięcy innych osób podróżujących z nami.
          Szczerze gratuluję decyzji. Z pewnością nie pożałujesz.
          Pozdrawiam
    • Gość: Raf NIE JEDZ LATEM DO EGIPTU!!!!!!!!!! IP: 217.153.198.* 27.06.05, 08:56
      Witam!
      Odradzam serdecznie wyjazd latem na zwiedzanie do Egiptu!
      Latem jest w Egipcie potwornie goraco. w 50 stopniach zwiedzanie to katorga dla
      ludzi ktorzy wyroslo w naszym klimacie. Polecam zime, a latem najwyzej hotel z
      dobra klima i duzym basenem.
      Pozdrawiam
      Raf
    • fafasola Re: Szukam sprawdzonych touroperatorów-Best Reisen 01.07.05, 17:33
      Super biuro podrózy 8 lat na rytnku . Latam znimi 8 lat i jest OK.

WWW.BESTREISEN.COM.PL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka