Gość: magda balbina IP: *.magma-net.pl 17.06.05, 16:19 czesc bylam kiedyś albani jest bardzo super albanczycy sa super warto tam jechac muwie wam nie buicie sie oni nie sa grozni gury maja przepiekne i swiatynie ale sama podruzuje warto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakub80 Re: Albania 08.07.05, 22:02 Ja tez bylem w Albani 2 lata temu... to fakt jest piekny geograficznie ale ludzie nie wygladaja na szczesliwych ja moge powiedziec tyle ze dzieki albani poznalem moja Zone ona tez tam byla tyla tylko za ona rowereem a ja samochodem. Gratuluje wszystkim co zapuszczaja sie w tamte rejony to fakt sa kuszace ale jednak dosc odstraszajace Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Albania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:24 Zdjęcia piękne ale tekst bzdurny!! Od razu widać że autor nie jest ten sam. Jeśli ktoś tam był nie może wypisywać takich głupot... Tomaszowi Sadowskiemu gratuluję pieknych zdjęć, a autorowi tekstu gratuluję tupetu! Jeśli ma trochę odwagi powinien się podpisać pod swoim 'dziełem' Odpowiedz Link Zgłoś