IP: *.pkobp.pl 04.07.05, 14:15
Witam,

czy znacie jakieś biuro podróży oferujące wycieczki do Albanii ?

eryk
Obserwuj wątek
    • peaka Re: Albania 05.07.05, 11:54
      Zajrzyj o tu: www.alban.hu

W PL nie zauważyłem, aby któreś z biur oferowało wycieczki do AL.
      Jeżeli interesuje Cię ten kraj to zajrzy do działu "fora prywatne". Znajdziesz
      tam całe forum poświęcone Albanii.
      • Gość: Ania Re: Albania IP: *.chello.pl 08.07.05, 07:40
        poszukaj w wakacje.pl i na www.alban.hu (to strona Węgra - polskojęzycznego -
        który organizuje wyjazdy do Albanii). Są tęż wycieczki do Sarandy z wyspy Korfu
        • Gość: cysia1971 Re: Albania IP: *.olsznet.ec.pl 23.09.05, 16:41
          BIURO POSIADAJĄCE W SWOJEJ OFERCIE WYCIECZKĘ OBJAZDOWO-POBYTOWĄ PO ALBANII TO
          MEDITERRANEUM. WIĘCEJ INFORMACJI PROSZĘ SZUKAĆ NA ICH STRONIE:
          www.mediterraneum.pl
          • Gość: O Nie ma wycieczek do Albanii :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:46
            Niestety Meditraneum odwołało swoją wycieczkę do Albanii. Wystraszyli się chyba
            trudnych warunków w tym kraju. W tej chwili nie ma dostępnych zorganizowanych
            wycieczek do Albanii z Polski. Łatwiej jest znaleźć ofertę do Bezlize czy
            Ekwadoru. Jedynie Juventur Wałbrzych zorganizował wycieczkę do Albanii i być
            może będzie taka wycieczka w przyszłym roku. Choć przyznać należy że warunki są
            trudne.
            • Gość: obeznany w temacie Re: Nie ma wycieczek do Albanii :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 00:08
              Mediterraneum odwołało imprezę nie dlatego, ze sie czegokolwiek wystraszyło(!).
              Skoro biuro przygotowuje taka imprezę, to wie, co robi i czego w danym kraju sie
              spodziewać - to raczej potencjalni turysci sie ciągle boja Albanii i po prostu
              zbyt mało było chetnych na wyjazd w tym kierunku, aby impreze móc realizować.Nie
              wiem, co dokładnie miała na mysli osoba pisząca o trudnych warunkach, ale
              zapewniam, że Albania jest naprawde interesujaca.Przekonalismy sie o tym, bo
              objechalismy ją (i zwiedzili) wzdłuz i wszerz - zainteresowanych tym kierunkiem
              zachęcam, aby na przyszły rok odważniej zapisywali się na proponowana przez
              Mediterraneum wycieczkę,jak zbierze sie grupa to i impreza na pewno sie odbędzie.
    • kwiecienka1 Re: Albania 02.10.05, 14:24
      :-)
      skontaktuj się z burem Logos Tour z Poznania (www.logostour.pl) - kiedyś
      organizowali tam wycieczki, nie wiem jak jest teraz, więc najlepiej po prostu
      zazdwoń lub napisz do nich. Wiem też, że w Poznaniu jest konsulat honorowy
      Albanii i we wrześniu tego roku konsul, który jest chyba profesorem na
      etnologii UAM zorganizował wyjazd dla swoich studentów - poszukaj, może
      etnologia (koło naukowe itp.) ma swoją stronkę w internecie
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka