Gość: aneczka.86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:27 byl ktos moze na wczasach z tego biura i moze podzielic sioe swoimi wrazeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: biuro funclub IP: 217.11.142.* 05.05.06, 15:38 Byłam, ale kilka lat temu. Było kiepsko. Warunki słabe - chociaż trzeba przyznać, że cena była rzeczywiście niska. Poza tym czułam się, jak bym była na jakichś koloniach. Głównodowodzący (jak rozumiem pilot) ostrzegał przed spóźnieniami i mówił do wszystkich "na ty". Gdy ktoś rozmawiał podczas spotkania surowo skarcił itp., itd. Kiepsko tez była zorganizowana wycieczka do Dubrovnika(niewiele można się było dowiedzieć). Ale biuro organizowało też kurs - naukę pływania na surfingu i to rzeczywiście było fajne - superowi instruktorzy i dużo mozna było się nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo1980 Re: biuro funclub IP: *.wroclaw.mm.pl 12.05.06, 20:23 moi znajomi byli w zeszłym roku z funclub w chorwacji. byli bardzo zadowoleni. ja w tym roku jade z funclub do grecjii 01.09.2006. Odpowiedz Link Zgłoś
rozzamunda Re: biuro funclub 12.05.06, 21:29 Nigdy nie byłam z tym biurem, ale znajomi byli i nie było problemów, mają teraz nowe ciekawe programy, ale ostrzegam przed Oskarem z Poznania, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankha Re: biuro funclub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:03 a ja bylam z oskarem i wg mnie mają najlepsza ofertę z tanich biur bo przetestowałam na własnej skórze juz wszystkie chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: biuro funclub IP: 208.53.131.* 13.05.06, 10:42 Totalna żenada - nie mam już siły o nich pisać ale ciśnienie skacze mi jeszcze dziś na samą myśl o nich. Jak chcesz dowiedzieć się o nich prawdy to poczytaj na tym forum w archiwum - rzucę ci tylko własny link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=15234844&a=15234844 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: biuro funclub IP: 208.53.131.* 26.05.06, 17:25 Droga do Grecji z biurem FUNCLUB była prawdziwym koszmarem, a kierowcy po 40 godzinnej jeździe odnosili się do nas \"jak do stada bydła\" przy próbie wyjęcia torby z luku. A apartamenty ? W kategorii najdalej od morza, najdalej od centrum, ... najdalej od normalnego,przyzwoitego standardu - NUMBER ONE ! Odpowiedz Link Zgłoś