Gość: gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:33 A w hotelu EVI, w Faliraki na Rodos ktoś z was był? Opinii jestem spragniona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Faliraki Evi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:46 Hotel 3 gwiazdkowy ALL IN, troche daleko od plazy, czesc pokoi ma brzydki widok z okna, ale pokoje czyste, sprzatane, obsluga ok, hotel znajduje sie w miejscowosci Faliraki, duzo rozrywki, lokali. Ogolnie ocena na 4. Zobacz opinie na www.wakacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Faliraki Evi 18.05.06, 09:59 tutaj są opinie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=23603629 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Faliraki Evi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:08 Dzięki! Zobaczyłam sobie i chyba nie będzie tam najgorzej.Mam pokój z klimą ,więc mieszkanie w piwnicy mi nie grozi.A skoro pokoje czyste ,basen podobno też to chyba będzie OK.A zejście do plaży very męczące ? Bo na Krecie niby miałam do plaży bliżej ale stromo ,i to wdrapywanie się pod górkę z tym całym plażowym nabojem w drugim tygodniu już mi całkowicie obrzydło.Jeszcze bardzo proszę o twoją opinię w kwestii wyżywienia ,bo wiadomo ,że w Grecji to z tym różnie..Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KCK Re: Faliraki Evi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 20:47 kiedy jedziesz? bo my 02.06 :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś