IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 12:48
Witam wszystkich. z przerażeniem obserwuje te wszystkie wątki, posty itd itp o
hotelach i biurach. widzę że bardziej luszie ufają osobom które "pierdoły"
piszą. Przykre jest to , bo nie raz podróżowałem i nic , prawie nic sie nie
zgadzało z tym co ludzie wypisuja na forach. Przykro mi ale tak jest
Karol
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Opinie IP: *.iginet.net / 82.160.150.* 12.08.06, 14:00
      Mi też jest przykro. Korzystam z ofert różnych biur podróży. Z wycieczek czy
      wczasów wracam zadowolona a na forum czytam straszne opine np. o tych samych
      hotelach w których byłam. Większość osób zdecydowanie chce zniechęcić innych
      pisząc na forum po prostu nieprawdę. Jednak we dwójkę niestety nie uda nam się
      tego zmienić. Pozdrawiam. Aga
    • iberia30 Re: Opinie 12.08.06, 14:55
      to co czytasz w necie podziel przez 5,ja tez nie mam przykrych doswiadczen z
      biurami podrozy czy hotelami.Grunt to zanim sie wykupi wyjazd to sprawdzic w
      necie-ale nie tylko na forum-jak faktycznie wyglada hotel, okolica itd, mozna
      uniknac wielu rozczarowan.Niestety wielu polskich podroznych placi smieszne
      pieniadze a oczekuje standardu Ritza.
      • Gość: KLAKSON Re: Opinie IP: *.chello.pl 12.08.06, 15:52
        O, to widze , ze jest nas juz 3. Bardzo sie ciesze. Moja znajoma mowi ze to co
        pisza na orach to trzeba podzielic na 2 , wyciagnac pierwiastek najlepiej
        szescienny i pomnozyc przez procent itle bedzie prawdy
        Karol
        • Gość: rozowa Re: Opinie IP: *.0000003874.acesso.oni.pt 12.08.06, 16:02
          a ja jeszcze dodam - pracuje w turystyce, ze turysci jak juz pisza cos zlego to
          czesto klamia- mrowki staja sie karaluchami, halas na ulicy zaczyna sie o 6
          rano a nie 8, biuro obiecalo co innego itd....przykro
          • Gość: KLAKSON Re: Opinie IP: *.chello.pl 12.08.06, 16:04
            Wlsnie tak jest, a mala myszka staje sie szczurem a kot lisem :-)
    • voyager747 Re: Opinie 12.08.06, 16:12
      Tak niestety jest, jak poczyta się to forum, to okazuje się,że nia ma dobrego
      biura i wszyscy to oszuści i złodzieje.Ludzie narzekają na TUI, Neckermanna,
      GTI, Scan Holiday, Exim itp. Nie ma dobrego biura, lepiej nie jechać nigdzie, bo
      będzie tragedia." nie dali nam kosza owoców- skandal, unikajcie jak ognia tego
      biura" itp. To przykre.
      • Gość: KLAKSON Re: Opinie IP: *.chello.pl 12.08.06, 18:52
        Witajcie, zawsze wakacje powinny byc czyms bardzo milym i delektowaniem sie
        wolnym czsem, nowymi miejscami , przygladanie sie ludziom "z tamtad" to jest
        piekne i tym trzeba sie bawic. Ostatnio bylem we Wloszech i bylo pieknie pomimo
        2 godzinnego opoznienia pociagu bez klimy - jadac z Neapolu do Reggio, pomimo
        calego tego pospiechu, pomimo kosztow, ale ludzie byli cudni, brak pospiechu, bo
        to byly WAKACJE!!! odpoczelem i sie zrelaksowalem. I bylo SUPER! Zycie jest po
        to by sie nim cieszyc a nie narzekac! Swiat jest piekny w swojej innosci.
        Karol
    • Gość: anna Re: Opinie IP: *.rzeszow.mm.pl 12.08.06, 19:49
      Polacy to malkontenci. Czasem widzi się ludzi, którzy chyba za jakaś karę
      wybrali się na wakacje. Narzekać potrafią na wszystko. Na korek, na zepsuty
      samochód- autokar, na opóznienie samolotu. Wdzięcznym obiektem jest też pilot-
      ludzie potrafią poprawiać jego tłumaczenia, oburzać się, że nie odpowie na
      każde pytanie.
      Wieczne narzekanie na jedzenie: śniadania za skromne(skoro tak to dlaczego
      wynoszą pieczywo i owoce), obiady nie takie jak w domu(szokiem dla mnie było
      zachowanie jednej z uczestniczek, której podano makaron z sosem- nie wzieła od
      kelnera i rzuciła sie z pretensjami do pilotki- owszem każdego dnia jako
      pierwsze danie był makaron z sosem, ale to Włochy, na drugie danie codziennie
      coś innego- jej zachowanie było dla mnie szokiem i czułam się zażenowana).
      Naprawdę radzę tym malkontentom wziąć kalkulator i policzyć ile musieliby
      zapłacić gdyby jechali bez biura. I potem narzekać.
      • brygidka05 Re: Opinie 12.08.06, 20:14
        Na szczęście nie wszyscy są ciągłymi marudami, którym nic się nie podoba. Ja miałam szczęście trafić na wspaniałą grupę w różnym przedziale wiekowym, która wykazała się wyrozumiałością w dość trudnych i nieraz nerwowych sytuacjach. Braliśmy udział w imprezie objazdowej przez Jordanię i Syrię, przy czym do Syrii nie wpuszczono naszej pilotki, stąd też towarzyszył nam tam tylko pilot syryjski.
        • Gość: anna Re: Opinie IP: *.rzeszow.mm.pl 12.08.06, 20:34
          W przypadku objazdówek i to takich dla koneserów sytuacja jest o wiele lepsza.
          Po prostu jadą najczęściej ludzie z klasą i obyciem i nie marudzą:)
          Najgorzej jest chyba w przypadku pobytów - wczasów i objazdówek po modnych
          miejscach (Rzym , Paryż).
    • Gość: Tania Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 21:02
      Tak to prawda, ale inaczej powiesz gdy zostaniesz w obcym kraju po prostu
      oszukana. Gdy o 3 nad ranem na pustym lotnisku rezydentka biura powie ci; Albo
      wsiada pani do autokaru i bierze co pani dajemy, albo noc na plaży:(
      Co wtedy powiesz, gdy na bilet powrotny , albo nocleg w hotelu nie masz forsy a
      dziecko płacze?
      Mnie ogarneła po prostu bezsilna wściekłość
      Taka sama wsciekłość ogarnia mnie gdy czytam na forum ; w końcu jedziemy na
      wakacje by cieszyc się słońcem a nie siedzieć w hotelu
      Taaaaak....ale niektórzy z nas mają małe dzieci, a inni są po zawale i wsadzenie
      np, do hotelu bez klimy przy tamp ok40 st.jest bardzo.... kłopotliwe
      • Gość: anna Re: Opinie IP: *.rzeszow.mm.pl 12.08.06, 21:09
        Tak to prawda, ale inaczej powiesz gdy zostaniesz w obcym kraju po prostu
        > oszukana. Gdy o 3 nad ranem na pustym lotnisku rezydentka biura powie ci; Albo
        > wsiada pani do autokaru i bierze co pani dajemy, albo noc na plaży:(

Czyli biuro jednak nie zostawiło na pustym lotnisku. Fochy???
        Może po prostu wykupić wczasy o wyższym standardzie i za wyższa cenę?

• voyager747 Re: Opinie 12.08.06, 23:00
          Trochę mnie to dziwi: ludzie jadą na wakacje i nie mają pieniędzy. Jak coś się
          stanie to już nikt nie ma 100 usd, bo wszystko wydane. Wystarczy karta i bankomat.
          Jeżeli jedzie się gdzieś daleko, to trzeba liczyć się z jakimiś
          nieprzewidzianymi sytuacjami, nie można jechać z pustymi kieszeniemi.
          • Gość: anna Re: Opinie IP: *.rzeszow.mm.pl 12.08.06, 23:10
            Najlepiej mieć fochy. Szkoda mi trochę takich ludzi , bo w sumie na własne
            życzenie psują sobie wakacje mając wygórowane oczekiwania.
            • Gość: Tania Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 10:43

Odpowiadasz na :

Gość portalu: anna napisał(a):

> Najlepiej mieć fochy. Szkoda mi trochę takich ludzi , bo w sumie na własne
              > życzenie psują sobie wakacje mając wygórowane oczekiwania.

Nie nie mam fochów. Chcę tylko jednego, skoro płacę więcej, za droższy hotel
              to nie po to by być zakwaterowanym w dziurze bez klimy
              To jest trochę tak jak z pójściem do sklepu.
              Przeglądasz ciuchy i wybierasz sobie ładną , ale odpowiednio droższą bluzkę.
              Jakie jest twoje zdziwienie, gdy w domu wyciągasz z torby zwykły chiński
              t-shirt. Na twoją reklamacje słyszysz w sklepie,że ....masz fochy, możesz
              przeciesz chodzić w tym t-shercie i ..."cieszyć się słońcem"
              Pani ekspedientka nie jest w stanie zrozumieć,że zapłaciłaś więcej , by nie
              chodzić w t-shercie, lecz w wybranej bluzce.
          • Gość: Tania Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 10:35
            voyager747 napisał:

> Trochę mnie to dziwi: ludzie jadą na wakacje i nie mają pieniędzy. Jak coś się
            > stanie to już nikt nie ma 100 usd, bo wszystko wydane. Wystarczy karta i bankom
            > at.
            > Jeżeli jedzie się gdzieś daleko, to trzeba liczyć się z jakimiś
            > nieprzewidzianymi sytuacjami, nie można jechać z pustymi kieszeniemi.

To bilet rejsowy powrotny kosztuje na rodzinę 100 usd?
            A może za te 100 usd wynajmiesz sobie hotel?
            Pierwsze słyszę:):):):)
            Hotel to na rodzinę 4 os min 80 euro
            Co pomnożone przez 14 dni daje 1.120 euro(min)Co daje prawie 5tys. zł
            I tyle też zapłacisz za bilet powrotny do kraju
            Jesteś gotowy tyle wydać wiedząc ,że płacisz dwa razy? Jeden raz do Itaki i
            drugi na miejscu.
        • Gość: Tania Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 10:24
          Gość portalu: anna napisał(a):
          >
          > Czyli biuro jednak nie zostawiło na pustym lotnisku. Fochy???
          > Może po prostu wykupić wczasy o wyższym standardzie i za wyższa cenę?

Wykupiłam wczasy o wyższym standardzie i za wyższą cenę!!!!!!
          Itaka zakwaterowała mnie w hotelu o niższym standardzie i tańszym
          Widać pracownicy Itaki lepiej wiedzą co chcę i co jest dla mnie dobre:(
          • Gość: MONISIAKRZYSIA Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 11:12
            Tania!
            Nie denerwuj się.Tacy jak oni mają z góry wyrobione zdanie i ich nie
            przekonasz.Uważają,że każdy kto ma jakieś "ale" jest nienormalny,powinien się
            leczyć na nerwy i przynosi wstyd Polsce!Ja kilka dni temu wróciłam z wczasów na
            Rodos w Grecji i wnoszę reklamację!A na swoje żale mam dowody w postaci zdjęć i
            filmów!I żadna Iberia,albo inny Klakson nie wmówią mi,że przesadzam!!!Jedzenie
            było OCHYDNE!!!!!Miałam brudne naczynia na KAŻDYM posiłku,szklanki z pomadkami
            poprzedniczek i SZCZURA w pokoju!!!I nie była to myszka(chyba,że myszy są
            wielkości dłoni i mają 25 centymetrowy,chudy ogon!)!!! Ten hotel ma 3,5 lub
            nawet 4*,a ludzie którzy byli 7 dni płacili za nie 2000zł.Tak więc nie przejmuj
            się,bo oni i tak wiedzą lepiej.Pozdrawiam ;D
            • voyager747 Re: Opinie 13.08.06, 11:46
              Ja byłem już na takich wyjazdach z 20 razy i nigdy nie składałem reklamacji, to
              może jest to kwestia odpowiedniego wyboru.Na Rodos tez miałem hotel 4* i nie był
              zbyt fajny, ale nie składałem reklamacji i nie użalałem się na forum. Wakacje na
              Rodos wspominam bardzo dobrze i wszystkim polecam.
              Jeśli chcecie się użalać, to załóżcie sobie własny temat, jest tu już takich
              mnóstwo.
              • Gość: MONISIAKRZYSIA Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 12:20
                Ja też byłam wiele razy na zagranicznych wczasach,w hotelach 2* i było wszystko
                ok.Mam prawo się użalać i to robię.Taki uważny jesteś a nie zauważyłeś,że
                założyłam już temat na ten temat?Jedni tolerują syf,a drudzy chcą tego za co
                zapłacili!Więc nie gadaj bzdur.Jest to moja pierwsza reklamacja i będzie
                napewno złożona.A Rodos piękne jak zawsze...byłam tam już w sumie 4
                razy.Pozdrawiam.
                • voyager747 Re: Opinie 13.08.06, 16:21
                  Faktycznie jest o Filerimos, ale nie czytałem go wcześniej. A jakie to było biuro,
                  ? (bo chyba nie napisałaś). Ja nie lubię syfu, ale staram się wybierać lepsze
                  hotele i biura( np. Neckermann, TUI itp.). Ostatnio w Las Vegas w hotelu
                  Stratosphere nie działało mi światło w łazience, jakoś to przeżyliśmy( jedna
                  noc) i nie robiłem zadymy.
                  • Gość: KLAKSON Re: Opinie IP: *.chello.pl 13.08.06, 18:04
                    Znajoma pracuje w turystyce ale ja nie jeżdżę na zorganizowane, bo wole wszystko
                    sam załatwic, no poza kwaterą to raczej kupuję od niej ale tak po za tym to wolę
                    tworzyć nic brac tworzone :) Karol
            • Gość: KLAKSON Re: Opinie IP: *.chello.pl 13.08.06, 15:27
              Ja nie mówię, ze przesadzasz... Masz prawo do reklamacji jesli byl tam szczur to
              faktycznie miałaś pecha
              Karol
              • Gość: MONISIAKRZYSIA Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 19:02
                Voyager!
                Nie mówię ani nawet nie piszę w reklamacji,że wanna się zatykała i biorąc
                prysznic staliśmy w wodzie po kostki.Ani otym,że urwany był uchwyt od
                spuszczania wody w toalecie.Piszę o przegięciu z wszechobecnym brudem i
                szczurem,więc nie pisz jakichś bzur o świetle,porównując do tego nasze
                problemy.Jakbyś miał AI,czyli "wikt i opierunek",a jedzenie byłoby
                obrzydliwe,to ciekawa jestem czy byłbyś takizadowolony.Biuro Open Travel
                Group.No,teraz czekam na idiotyzmy typu:"trzeba było jechać z Tui,albo z jakimś
                podobnym biurem"........
                • Gość: MONISIAKRZYSIA Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 19:06
                  Acha! Nie każdy ma czas,żeby organizować sobie wyjazd na własną rękę!!!
                  • Gość: KLAKSON Re: Opinie IP: *.chello.pl 13.08.06, 20:41
                    No trudno, ja tam wole jeździć w miejsca wybrane przeze mnie i jak ciś nie halo
                    to po prostu zwalam to na mojego pecha :) Ale nikt tu nie pisze , że lepiej było
                    wziąć inne biuro, bo biuro jak biuro. Każde może mieć wpadki. Więcej wiary i
                    optymizmu! I trzymam w kciuki w walce z OTG. Karol
                • voyager747 Re: Opinie 13.08.06, 22:27
                  Hm..z tego co widziałem na tym forum to właśnie na Open i Triadę najwięcej ludzi
                  narzeka i pewnie coś w tym jest.To nie są idiotyzmy,że TUI jest lepsze od Open
                  albo Triady. TUI w swojej ofercie ma takie hotele,że nawet jak weźmiesz
                  najgorszy i najtańszy, to nie ma tam szczurów. Nie schodzą poniżej pewnego
                  poziomu. Często jest tak,że np. kategoria lokalna hotelu jest 5* a oni dają
                  swoich 4. W innych biurach jest niestety często odwrotnie.(np. Hilton jakiś w
                  Egipcie am 4 a biura dają 5). Wiem,że nie wszyscy mają tyle kasy aby jeździć z
                  TUI, no ale tak to niestety jest,że cena wiąże się z jakością.
                  Nawet z tego forum można się dowiedzieć,że Open jest taki sobie.
                  Ja jak dotąd nie miałem większych problemów, ale to chyba kwestia wyborów.
                  Życzę lepszych wyborów na przyszłość. Nie chcę się dalej sprzeczać, pozdrawiam.
                  • Gość: Tania Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 10:26
                    TUI ma inną wadę, przynajmniej dla mnie:) Hotele są bardzo duże, po kilkaset pokoi
                    Może ktoś to lubi, ja nie bardzo
                    • voyager747 Re: Opinie 14.08.06, 15:11
                      nie wszystkie, bez przesady
                    • Gość: anna Re: Opinie IP: *.rzeszow.mm.pl 14.08.06, 17:52
                      Czyli jednak malokontenctwo w czystej postaci. Bez obrazy, ale sprawiasz
                      wrażenie takiej osoby, której żadne biuro nie dogodzi.

> TUI ma inną wadę, przynajmniej dla mnie:) Hotele są bardzo duże, po kilkaset po
                      > koi
                      > Może ktoś to lubi, ja nie bardzo
                      • Gość: MONISIAKRZYSIA Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 18:17
                        Poczytaj dorze fora,a zobaczysz,że i na twoje świetne Tui też ludzie narzekają!
                        Może mniej niż na inne biura,ale zawsze...
                      • Gość: Tania Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 18:23
                        Taaaaak, jeśli już tak chcesz, jestem malkontentką:))))
                        Ale wkurzają mnie słowa; "trzeba cieszyć się słońcem" "w końcu jedziesz nie po
                        to by siedzieć w hotelu" " nie można psuć sobie wakacji"
                        TO PO CO BP SPRZEDAJĄ HOTELE 3* 4* 5*? Niech sprzedają tylko najtańsze!
                        Należałoby jak Cię rozumiem pojechać do najtańszego hotelu i "cieszyć się słońcem"?
                        Ale skoro płacę więcej to CHCĘ WIĘCEJ
                        • Gość: MONISIAKRZYSIA Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 18:49
                          Tania!Popieram cię szczerze!!!!!Mnie też wkurzają takie typy!Niektórzy
                          twierdzą,że wakacje w brudnym hotelu z jedzeniem ze zmielonych szczurów to
                          normalka.Pewnie sami żyją w chlewie i jedzą śmierdzące ochłapy.W takim razie
                          smacznego brudasy!!!!
                          • Gość: anna Re: Opinie IP: *.rzeszow.mm.pl 14.08.06, 19:07
                            Ooo robi się coraz ciekawiej.
                            Jadłaś posiłki ze zmielonych szczurów??
                            To coś o czym już ktos wspomniał: wyolbrzymianie:) Im więcej piszecie tym mniej
                            Wam wierzę, że warunki były złe i niezgodne z ofertą.
                            • Gość: MONISIAKRZYSIA Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 19:10
                              A ja mam gdzieś twoją wiarę!!!Jedzenie było OBRZYDLIWE!!!I twoje gadanie tego
                              nie zmieni!Rezydentka podpisała,więc z palca nikt sobie nie wyssał.Miłych
                              wakacji w brudzie!I smacznego!!!
                              • Gość: anna Re: Opinie IP: *.rzeszow.mm.pl 14.08.06, 19:15
                                Jestem juz po wakacjach. Hotele były idealnie czyste i tak jest zawsze. Jedzenie
                                też.
                                Co w tym jedzeniu było obrzydliwego? Moze po prostu inne niż jadasz w domu?
                                • Gość: MONISIAKRZYSIA Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 19:59
                                  Przetwarzane z posiłku na posiłek.Na obiad szpinak-na kolację zapiekanka ze
                                  szpinakiem,na obiad mięso wątpliwego wyglądu-na kolację zapiekanka z mielonym
                                  mięsem.Wszystko o takim samym smaku przez 2 tyg.Ryba wydająca odór na 1,5 metra
                                  od pojemników z nią.To tylko jedzenie.A jeszcze brudne naczynia
                                  (tależe,sztućce,na szklance szminka poprzedniej użytkowniczki),kuchnia
                                  brunatna,oblepiona tłuszczem.Aż strach pomyśleć o garnkach w których te
                                  paskudztwa gotowali.Brrrrrrrrłeeee!!!!!!!
                                  • Gość: KLAKSON Re: Opinie IP: *.chello.pl 14.08.06, 20:16
                                    A ja sie tak zastanawiam i sądze , że można było to powiedzieć obsłudze
                                    hotelowej i zrobić im wstyd.Pójść z tym brudnym sztućcem do dyrektrora hotelu,
                                    bwziąc brudną szklankę i poczęstować nią obsługe lub menadżera. Może tak zrobi
                                    się porządek... Karol
                            • Gość: KLAKSON Re: Opinie IP: *.chello.pl 14.08.06, 20:12
                              KTOś TU ROBI CHYBA FERMENT...
                              • Gość: anna Re: Opinie IP: *.rzeszow.mm.pl 14.08.06, 20:38
                                Skoro tak to już nie będę wypowiadać się w tym wątku.
                          • Gość: KLAKSON Re: Opinie IP: *.chello.pl 14.08.06, 20:11
                            czytaj uważnie! nie jem ochłapów
                            • Gość: MONISIAKRZYSIA Re: Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:23
                              Klakson! ludzie stawiali te brudne naczynia przed panią kierownik i nic!
                              Odnosiła je spowrotem.Ja sama zaniosłam rezydentce po 3,pierwsze z brzegu
                              tależe i szklanki.Zaniosła je do managera hotelu i nic to nie dało!!!Przy
                              podpisywaniu reklamacji powiedziała,że manager słyszał już o tym tyle razy i
                              nic nie się nie zmieniało,że zgłosiła to już do Polski!Mówiła,że może jak nie
                              dostaną wreszcie pieniędzy,to wtedy coś z tym zrobią!Pozdrawiam.
                              • lotoss Re: Opinie 14.08.06, 21:51
                                Ojejku, nie chcialabym byc skazana na takie wczasy. Szur w pokoju??? Zgroza!
                                Chyba bym sie zapiszczala na smierc:).
                                Moim zdaniem wczasy zorganizowane najlepsze sa dla rodzin z dziecmi i seniorow,
                                a to niestety jest najbardziej wymagajaca czesc podrozujacej klienteli.
                                Wykupujac pobyt w hotelu przez biuro podrozy raczej oczekujemy mniejszego
                                wydatku niz rezerwujac to samo lokum indywidualnie. Czy to nie na tym polega?

• lotoss Do Klaksona 15.08.06, 01:01
                                  Przeczytaj opinie innych na temat tego hotelu o kotrym pisze Monisiakrzysia. Ja
                                  jestem za wymagajacymi.
                                  www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g189449-d500643-r5473861-Filerimos_Aparthotel-Rhodes_Dodecanese.html
                                  • lotoss Re: Do Klaksona 15.08.06, 02:07
                                    www.holidaywatchdog.com/55-Trianda-Filerimos_Hotel-Holiday-Review.html
                                    • lotoss opinia o Polakach? 15.08.06, 02:14
                                      www.holidaywatchdog.com/55-Trianda-Filerimos_Hotel-Holiday-Review.html
                                      Mr Kh Heap napisal: "When we were there, there were a lot of Polish people and
                                      in all fairness they seemed to enjoy the food but apparently this is a good
                                      standard in comparison to what they are used to."
                                      ... ojejejej...
                                      • Gość: KLAKSON Re: opinia o Polakach? IP: *.chello.pl 15.08.06, 08:49
                                        Nie narzekajmy, bo sami spowodowaliśmy fatalny obraz z=swoich wakacji, źle sie
                                        zachowujemy, za dużo jemy i pijemy na umór ! nie raz słyszałem jak ktoś smówił,
                                        że jedzie na All bo chce się mocno zabawić.
                                  • Gość: KLAKSON Re: Do Klaksona IP: *.chello.pl 15.08.06, 08:46
                                    To po co tam jediecie? Chyba tylko by było tanio!!!! Ja nie chcę! A poza tym
                                    Ludzie, czytajcie uważnie posty a ptem piszcie, zaczęło się od wpisu , że
                                    widziana mala myszka zamienia sie w oczach turystów (niektórych) w szczura i nie
                                    zmieniajcie oryginału :) Karol
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka