Dodaj do ulubionych

TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:13
W sierpniu korzystając z usług pojechałam wraz z 10-letnią wnuczką do Turcji.
Ostrzegam potencjalnych klientów TRIADY przed korzystaniem z hotelu ANILGAN
W Alanyi. Standard hotelu okazał się bulwersujący :
Pokój poza szafą ubraniową i dwoma łóżkami nie posiadał żadnego innego
wyposażenia, żadnego stolika, krzesła ani szafki – wszystko poza wiszącymi
ubraniami byłam zmuszona przechowywać na swoich walizkach rozłożonych na
podłodze. Wejście do pokoju – bezpośrednio z korytarza hotelowego, bez
przedsionka. Bezpośrednio z pokoju - wejście do łazienki bez żadnej
wentylacji. Drzwi z pokoju do łazienki nie zamykały się, wyziewy z
kanalizacji czuć było w pokoju, co zmuszało do otwierania drzwi na balkon i
powodowało nieskuteczność klimatyzacji. Drzwi na balkon również nie zamykały
się. Włączenie lampki nocnej lub próba użycia suszarki przy jednoczesnym
działaniu klimatyzacji powodowały zadziałanie bezpieczników i zanik prądu.
Pierwszą awarię zgłosiłam w recepcji – efekt : „Technik przyjdzie rano”.
Potem odnalazłam w korytarzu szafkę z bezpiecznikami i liczne „awarie”
usuwałam sama. Widok z pokoju był na tureckie mieszkanie na I p i publiczne
WC na parterze.
Problemem większej wagi było wyżywienie. Śniadania były identyczne przez 14
dni, głównym punktem menu były jajka na twardo. Sok o okropnym smaku był
jakimś zagęszczonym substytutem soku rozcieńczonym wodą. Picie tego napoju
było ryzykowne bo woda mogła być nie przegotowana. Mleko dawano tylko do kawy
w dzbanuszku o pojemności 0,5 l. O godzinie 8.00 wykładano na stół pokrojone
pieczywo i porcjowane masło. Po godzinie 9.00 pieczywo było suche a masło w
płynie i na dodatek zjełczałe bo zapewne nie zużyte a roztopione trafiało z
powrotem do lodówki a następnego dnia znowu na stół.
W dniu wyjazdu o godz. 7.55 zgodnie z pisemnym komunikatem TRIADY śniadanie
miało być gotowe o pół godziny wcześniej tj. o 7.30 - do godz. 7.50 śniadania
nie było.
Obiado-kolacje stanowiła cienka zupka, jedno ciepłe danie, parę sałatek i
jako deser – niezmiennie przez 14 dni - arbuz.
Codziennie jedna z sałatek zawierała rybę lub mięso z poprzedniego dnia.
Ciepłe danie wydzielał pan odziany w mocno przybrudzone i wygniecione
ubranko. Cztery razy ciepłe danie stanowiła ryba. Ponieważ obie z wnuczką ryb
nie jadamy, brak wyboru pozbawił nas posiłku. Obiado – kolacje teoretycznie
były podawane w godz. 19.00  22.00. Jednego dnia po powrocie z wycieczki o
20.50 – zastałyśmy resztki, a z nieśmiertelnego arbuza w charakterze deseru –
wyłącznie parę pestek.
Obrusy na stołach były brudne. Brudne były również krzesła. I nie można tego
faktu usprawiedliwić usytuowaniem restauracji na dachu, w nie zamkniętej
ścianami przestrzeni.
Hotel jest teoretycznie trzygwiazdkowy ale nawet jedna gwiazdka to za dużo
dla „ANILGANA” jeżeli porównuję go z hotelami trzygwiazdkowymi, w których
byłam w poprzednich latach w Grecji i na Cyprze.
Złożona w TRIADZIE reklamacja została skwitowana stwierdzeniami , że hotel
mieści się w standardzie a posiłki były właściwej jakości.
Więcej się z TRIADĄ nigdzie nie wybieram.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kiki Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 19:35
      A co ta pani sobie myślała, że co dostanie za 1500pln, za tydzień z przelotem?
      • voyager747 Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.06, 19:39
        Trzeba było przecztać na forum opinie i wybrać inne biuro, mądry Polak po szkodzie.
      • Gość: ale Triada , wstyd i hańba .Nie ładnie gnój oferować ! IP: *.c31.msk.pl 05.10.06, 20:00
        Powinni takie biuro wywalić .
        • Gość: deo Re: Triada , wstyd i hańba .Nie ładnie gnój ofero IP: *.devs.futuro.pl 05.10.06, 20:34
          nie podniecajcie sie tak bardzo w potepianiu i zamykaniu polskiego
          biura podrózy

bo nawet w o niebo drozszym Neckermanie takie rzeczy tez sie
          zdarzaja cytuje tekst z forum

Właśnie wróciłem z 2 tygodniowego wypoczynku na Costa del Sol - w miejscowości
          Marbella (Hotel Marbella Playa).
          Wyboru firmy oraz miejsca wypoczynku wykonałem, jak mi się wydawało bardzo
          starannie (jechałem tam z żoną i roczną córeczką).
          Niestety, jak się okazało wybór firmy to pomyłka.
          Powody:

Ja tam byłem z Triada w Turcji i Egipcie i prosze mi tu głupot o
          zamykaniu biura nie wypisywac ....

ja byłem zadowolony i tyle ... oczywiscie moga sie rózne rzeczy
          przytrafic i dobrze , ze ludzie o tym pisza ale bez fanatyzmu ....

i generalizowania ....

deo

• amat1 Re: Triada , wstyd i hańba .Nie ładnie gnój ofero 05.10.06, 20:38
          aaaaaaaa, teraz rozumiem, chcieliście i zapłaciliście za 5* a świnia Triada wsadziła was na siłę do innego....3 gwiazdkowego. Na dodatek odcięli wam dostęp do netu przed wyjazdem...normalnie mafia
          Ja to bym do sądu drani
          • Gość: TG Re: Triada , wstyd i hańba .Nie ładnie gnój ofero IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.10.06, 20:51
            www.wakacje.pl/hotele/turcja/riwiera_turecka/okolica_alanya/alanya/anilgan.html

Współczuję,ale można było PRZED wykupieniem imprezy sprawdzić opinie nt. hotelu
            w necie.
            A hotel ma 2**.
        • Gość: gość Re: Triada , wstyd i hańba .Nie ładnie gnój ofero IP: *.chello.pl 05.10.06, 22:05
          no to niezły przykład sobie wybrałeś, przeczytaj co Neckermann zrobił temu
          człowiekowi " złego", to zobaczysz że to same bzdury( np. musiał się
          wykwaterować do 12ej i nie chcieli mu potem dać obiadu itp.)
      • Gość: Krzysiek Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 09:40
        Nie sadze zeby pani Krystynie powiedzieli, że zaplaci tylko 1500 PLN ale bedzie
        miala warunki jak w sredniej jakosci kwaterze w Koziej Wolce. Oczywiscie trudno
        zmieniac architekture pokoi (kwestia usytuowania drzwi i lazienki) ale brak
        mebli przypomina raczej obozy mlodziezowe aniuemiejsce wypoczynku doroslych
        osob. Standard jedzenia zalezy od jakosci hotelu i moze w 3* nie ma zbytduzego
        wyboru ale brak jedzenia w okreslonych godzinach jego podawania nie tlumaczy
        sie standardem.
        Ja dwukrotnie bylem z Triada i na szczescie nie trafilem na zle warunki, a tez
        korzystalem z tanich ofert. Po opisaniu tej sprawy, biuro powinno sprawdzic
        hotel i albo zniego zrezygnowac albo zmniejszyc mu kategorie w katalogu.
        • toolkien Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.06, 09:44
          hotel ma 2** :)
          • toolkien Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.06, 09:44
            www.wakacje.pl/hotele/turcja/riwiera_turecka/okolica_alanya/alanya/anilgan.html
            • deoand Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.06, 09:59
              no własnie ....niestety trzeba mieć świadomośc , że jak sie kupuje
              hotel 2 * a nawet 3 * to nie bedzie tak jak w pięciogwiazdkowym
              niezależnie od nazwy biura ...

oczywiście takie uwagi śa cenne bo na przyszłośc biuro nie będzie /
              mam nadzieje / oferowało hoteli o zaniżonym juz poniżej pewnego
              minimum standacie ...

ja mieszkałem w 3 * Oba Asa W Turcji i nie narzekam ale poziomu
              pięciogwiazdkowego to tam nie było ... jaccuzi tez nie ... a na
              objeździe był !!!!!!!!!!!!!!!!

pzdr każda uwaga jest cenna bo w końcu pracownicy biura też pewno
              czytaja internet - choc może się do tego nie przyznaja - i nawet
              podswiadomie muszą wyciągnąc wnioski dla dobra swojego i dla naszego
              turystów też ....

TO działa przecież jak naczynia połaczone ....

nie da sie na dłużdszą mete tylko ich zysk a nasza strata
              to musi się wyrównać zawsze ... oby na - na jak najwyższym
              poziomie ....

z turystycznym pozdrowieniem deo
              • Gość: jul Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:59
                Na przyszlosc radze naprawde zapoznac sie z opiniami na temat hotelu.I nalezy
                sie przyzwyczaic do tego,ze Triada czesto dodaje jedna gwiazdke kiedy inne
                biura maja ten sam hotel o jedna gwiazdke nizej.Pozatym standard hoteli w
                krajach arabskich jest nieco nizszy od standardu europejskiego.
                • toolkien Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.06, 13:35
                  Gość portalu: jul napisał(a):
                  Pozatym standard hoteli w
                  > krajach arabskich jest nieco nizszy od standardu europejskiego.

na miłość Boską! Turcja NIE JEST KRAJEM ARABSKIM ! :):). Tam jest islam, ale to
                  nie zanczy, że mieszka tam ludność arabska :)
                  • Gość: Gość Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 13:41
                    Widac ,ze w Turcji nie byles..
                    • toolkien Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.06, 17:00
                      ależ byłam :).
                      Zajrzyj proszę na poniższy link i sam się przkonaj jakim to Turcja jest
                      krajem "arabskim :). Jeżeli dla Ciebie 4% Arabów to kraj arbaski, to jak
                      określić Francję?

pl.wikipedia.org/wiki/Turcja#Demografia
                      • toolkien Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.06, 17:02
                        nawet nie 4% tylko ok. 1% ludności Turcji stanowią Arabowie :)
                  • annie2003 Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.06, 13:44
                    Turcja owszem pretenduje do miana bycia członkiem Unii Europejskiej, jednakowoż
                    geograficznie i kulturowo jest to Azja w dużej większości krajów.. i tak samo
                    jest z większością hoteli, można dobrze trafić do 3*, ale generalnie jest jak w
                    Egipcie czy Tunezji - lepiej nie ryzykować niżej niż 4*
                    • deoand Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.06, 17:18
                      Oczywiście , że większość Turcji to Azja ale zjeździłem tę zachodnia
                      Azję i drogi dwupasmowe motele ok czyste w przeciwieństwie do Egiptu
                      towary takie same jak w Europie

drogi równe a ilośc hoteli 3do 5 a może i więcej gwiazdek bez liku

oczywiście pewno tak jest jak piszesz Annie ale ile jest hoteli z
                      basenami w kraju Unii Europejskiej zwanym Polska ????????????

pzdr zdjęcia śliczne ........
                      • Gość: annie2003 Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 10:18
                        na moje własne szczęście zarówno w Turcji, jak i w Egipcie nie miałam
                        absolutnie żadnych problemów z hotelami, pouczona na forum czym się kierować
                        przy ich wyborze i za każdym razem trafiałam bez pudła.
                        jeździłam niestety dużo mniej niż Ty, ale i tak najbardziej podobała mi się
                        Jordania :)))))))))))
                        nie wiem, ile hoteli w Polsce ma baseny, mój ma na pewno :))) zresztą, po co w
                        Polsce baseny? a i tak kategoryzacja w polskich obiektach jest inna niż w
                        krajach arabskich.. pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że nasze przepisy są
                        bardzo wymagające.. ich respektowanie to już zupełnie inna bajka w niektórych
                        przypadkach..
                        • deoand Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.06, 11:58
                          bez przesady ... ja po prostu jeżdże na 7 + 7 autokarem ... to widac w
                          przekroju całe państwo prawie .

Z tymi hotelami w Polsce to tez nie wiem ... ale w Łodzi to chyba
                          jest tyle hoteli ile było ... a wątpie by w tych starych budynkach
                          był jaki basen ...

w każdym razie ilosc hoteli czy to w Turcji czy Egipcie jest
                          imponujaca ..... ale tam jest ciepło ....

a czy do Unii - ja bynajmniej nie jestem żadnym tam orędownikiem
                          Turcji ... niech się sami starają ....

natomiast co do Jordanii .... ano nie wiem tez bym chciał ale
                          jest jeszcze Ziemia święta gdzie nie byłem ... co najpierw ....

ja niestety jeżdżę raz w roku .... bo z rodzina ale może bym sie
                          sam wybrał ....?

jeszcze zobacze pozostałe zdjecia bo tam jest chyba i Chorwacja ,,,
                          chyba że pokręciłem to sorry

pzdr deo
                  • Gość: jul Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 17:20
                    Ale teraz sie czepiasz:))Chodzi mi o kategoryzacje hoteli.Wiem,ze krajow
                    arabskich nie mozna utozsamiac z krajami islamskimi
                • Gość: klient Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:38
                  Ja też nie polecam.Triada to oszuści !!!
      • Gość: gras Re: do Kiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 02:09
        to co jej obiecano,a nie to co zastała na miejscu i nie ważne ile zapłaciła!!!!
    • Gość: Krysia ale bawić się Triada potrafi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 22:25
      www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2232&fpage=1
    • Gość: bruno Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 10.10.06, 17:35
      w 2 polowie wrzesnia bylem z TRIADA w turcji na wycieczce 7+7. wrazenia mam
      generalnie niezle-jadac samemu nie mialbym szans, zeby zobaczyc tyle, co w
      czasie zorganizowanego objazdu (3,5 tys. km w tydzien). Pal nawet licho
      wstawanie o 3 nad ranem :)
      Wycieczka bylaby super, gdyby nie obsluga TRIADY. Sprawa 1 - autokar. w ciagu
      trzech ostatnich dni objazdu autokar psul sie nam... trzy razy!!! raz, kiedy
      pekla opona, musielismy 4 godziny kwitnac w polu, bo kierowca nie mial kola
      zapasowego ani lewarka (gdyby nie to to stracilibysmy pewnie gora godzine).
      uznaje, ze to blad TRIADY, ktora zgodzila sie na to, by wozic ludzi
      niekompletnie wyposazonym pojazdem.
      Przy kolejnych awariach (chyba hamulce oraz cos, co trudno zidentyfikowac, w
      kazdym razie dym i swat byl straszny) zawalil rowniez pilot z TRIADY. nie
      informowal nas co sie dzieje, zalatwial nowe autokary tak, ze godzinami trzeba
      bylo czekac na stacjach benzynowych na trasie, zamiast w hotelu.
      Wszystkie perturbacje zwiazane z niesprawnym autokarem skonczyly sie tym, ze
      zamiast wycieczki typu 7 dni zwiedzania-7 dni wypoczynku mialem 7 dni
      zwiedzania, 1 dzien podrozy autokarem (trzeba bylo nadrabiac) oraz 6 dni
      wypoczynku (cale szczescie, ze w super hotelu Club Big Blue. ma tylko 3 i pol
      gwiazdki, ale w rzeczywistosci jest lepszy niz niejeden 4- czy 5-gwiazdkowy).
      Kolezanka pracujaca w branzy turystycznej stwierdzila, ze 3 awarie autokaru w
      3 dni to chyba rekord swiata :)
      Natomiast w czasie pobytu ignorancja wykazala sie rezydentka. co sie stalo???
      kiedy kupowalem wycieczke poinformowano mnie w biurze podrozy, ze otrzymam
      pokoj hotelowy skladajacy sie z lazienki, aneksu kuchennego oraz salonu i
      sypialni. w recepcji dali nam zwykly, jednoizbowy, wiec pierwszego dnia w
      czasie powitalnego spotkania z rezydentka poprosilem o jej interwencje. ona
      mnie zbyla mowiac, ze w katalogu TRIADY nie ma informacji o tym o takich
      pokojach, jaki mialem dostac, wiec generalnie mam spadac. nawet nie
      pofatygowala sie do recepcji spytac co jest w hotelu.
      poszedelem wiec sam zapytac o sprawe. okazalo sie, ze pokoje z sypialnia i
      salonem sa. po 3 sekundach juz mialem w reku klucz do takiego.
      wniosek: rezydentce nie chce sie kiwnac palcem, a do tego miala lekcewazacy
      stosunek do klienta.
      to sa opisy wydarzen, ktorych bylem naocznym swiadkiem. o sprawach, o ktorych
      tylko slyszalem (rzekome branie kasy z wycieczek fakultatywnych do kieszeni
      przez obsluge TRIADY czy zmiana miejsca powrotu do polski z warszawy na
      katowice, co wiazalo sie ze kilkunastogodzinnym skroceniem pobytu w hotelu)
      nie wspominam.
      Jeszcze w turcji napisalem reklamacje, opisana tam wersje wydarzen
      potwierdzili podpisami niemal wszyscy uczestnicy czesci objazdowej (blisko 40
      osob). ale po rozmowach z ludzmi, ktorzy juz walczyli z biurami podrozy, oraz
      wlasnych obserwacjach zachowan ludzi z obslugi klientow TRIADY na miejscu, nie
      mam nadziei na jakas rekompensate.
      moja rada dla tych, ktorzy dotyczaja ten post do konca: jesli ktos bedzie mial
      do wybory podobne oferty z triady i innego biura to polecam triade wybierac w
      ostatecznosci. choc - mala pesymistyczna uwaga na koniec - z innym biurem
      wcale nie musi byc lepiej :)
      mimo wszystko udanych wakacji.

• Gość: auwmen Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.eranet.pl 14.10.06, 15:52
      jestem turystką ktora raczej nie narzeka, musi byc naprawde fatalnie abym sie na
      cos uskarżala, ważne aby to co obiecano było adekwatnie do poniesionych kosztow,
      no coz z triada bylam 2 razy i za kazdym razem bylo super, bylo tak fajnie ze
      zaciagnelam kumpla na wypad do Francji autokarem...... oni chyba maja cos z
      autokarami w drodze wydawal dziwne dzwieki ale na szczescie dopiero ok 2 km od
      hotelu dzielni panowie pchali autokar (zdjecia są, cudowny widok) autokar
      rozkraczyłby się bliżej hotelu ale kierowcy nie znali trasy do hotelu. Jestem
      ciekawską turystką i po zameldowaniu ruszyłam zwiedzic okolicę.... tego samego
      dnia ruszylismy z przewodnikiem do Paryża - przewodnik nie znał nawet drogi od
      hotelu do metra, co coż byłam ja przewodnikiem. Potem nasz przewodnik nie
      wiedział jak kupic bilety na kolejkę, gdzie kasowac bilety oraz na jaki peron
      wejśc - hhahah biegaliśmy po calej stacji, czarni mieszkancy paryza mieli ubaw
      po pachy. Mniej do śmiechu było starszym ludziom bo tez musieli razem z nami
      napinac po tej stacji. Poczulam wtedy ze jezeli sama sie szybko nie zorientuje
      sie w sytuacji to zginiemy. Wygladalo to tak ze grupa obdarzyla nas zaufaniem i
      na moje i kolegi komendy wchodzili i wychodzili z pociagu lub kierowali sie za
      nami na prawidlowe perony. Kulminacją był powrot do hotelu z Paryza po 1 szym
      dniu, z przewodnikiem z zegarkiem w reku godzine biegalismy po stacji i
      peronach......Finalnie na zwiedzanie paryza udalam sie sama (bylo super) kolega
      pojechal do Eurolandu z kolacja w restaruracji. Euroland był kolacji nie,
      przewodnik nie wiedział gdzie jest restauracja. po jej znalezieniu wlasciciel
      powiedział ze teraz nie poda jedzenia kolacja miala byc o 21 a nie o 23 o ktorej
      glodna zaloga dopadla lokalu. Hahaha grupa kupila tanie wino i upila sie z
      rozpaczy i glodu. W ciagu tygodniowego pobytu dzielni kierowcy reperowali
      autokar. W dniu wyjazdu rowiez reperowali - czyste szalenstwo. Wydzwanialismy do
      triady a tam kurka normalnie konsternacja ojej, nie mozemy pomóc, oejej nie ma
      szefa nie mozemy podjąc decyzji hahah nerwy wszyskich zjadły. Myslałam ze nie
      wroce do domu na czas ale udalo sie z parogodzinnym opoźnieniem. Triada ok ale
      tylko dla ryzykantow albo bedzie ok albo nie, zreszta nie spodziewajmy sie super
      jakości po masówce. Szkoda ta jedna wpadka i przekreśliła moje dobre zdanie o
      triadzie. Autokar, i przewodnik no coz zdaża sie tamto maszyna , przewodnik tez
      człowiek nie wiedzieli kogo zatrudniają , ale to jak biuro reagowało na nasze
      telefony - sorki ale takiego braku profesjonalizmu nie widzialam.
    • Gość: aleksandra991 Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.eranet.pl 19.10.06, 10:08
      Jestem bardzo zdziwiona, ponieważ z Triadą byłam już 14 razy , m.inn. w Turcji
      w Alanyi, w Blue Fisch. tez 3 gwiazdki. Jedzenie super. Jedyny mankament - to
      okresowe wyłączanie świateł przy przeciążeniu. Ale - wspaniali przewodnicy,
      dbający rezydenci - w innych biurach jest dużo gorzej, zwlaszcza w Orbisie -
      drogim, jak nie wiem co.
      • Gość: O Triada kłamie! IP: 212.2.99.* 05.11.06, 11:49
        Otrzymałem dzisiaj odpowiedź na moją reklamację z Triady dotyczącą braku
        klimatyzacji w autobusie w czasie wycieczki, którą u nich wykupiłem.
        Klimatyzacja się popsuła i kilka godzin jechaliśmy w potężnym upale bez klimy.
        Tymczasem Triada napisała do mnie, że autobus nie był popsuty i że klimatyzacja
        działała!!! To znaczy, że Triada KŁAMIE (odpowiadam za swoje słowa)!!! Mam
        świadków i prześlę ich oświadczenia do Triady, ze KLIMATYZACJA BYŁA POPSUTA i
        pół autobusu cierpniało niewyobrażalne katusze w środku. Jedna z kobiet dostała
        nawet z tego powodu histeri, dziewczyny płakały, niektórzy mieli z powodu upało
        mroczki przed oczami, ludzie rzucali najcięższe przekleństwa na organizatora. A
        tu taki koleś z Triady ŁŻE w żywe oczy, że tak nie było!
    • Gość: Andrzej Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.orange.pl 05.11.06, 14:45
      Witam, TRIADA to dziadostwo.Dwalata temu byliśmy z nimi w Grecji - co za
      syf......nie chce mi się pisać o Pani Gosi "rezydentce" nie powinna pracować
      jako szatniarka,jedzenie ??? Nasz 9cio letni syn był głodny o nas nie
      wspomnę....Mają za dużo klientów i mają ich w nosie.Polecam małe rodzinne
      biura.W tym ro ku bylismy też w Grecji (zakochalismy się w tym kraju) z
      SZAVELTRAVEL.Małe biuro ,prowadzi para z Łodzi i na wszystkim im zależy bo
      klient to ich kasa.Nasi znajomi z kolei co roku do Chorwacji z małym Chorwackim
      biurem i szafa gra.
      • Gość: anna Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:42
        Również nie polecam Traidy. Wczoraj wróciliśmy z Maroka i zamiast wycieczki 7+7
        było 7+5, Triada skróciła nam podyt w Agadirze o 2 dni, bo nie mogli sobie
        poradzić z odwołanymi lotami Fiszera. Poszli na łatwiznę i skrócili nam nasz
        oczekiwany urlop. Teraz siedzę w Polsce i jest zimno, a jeszcze przez dwa dni
        mogłam sie wygrzewać przed basenem. Na dodatek czeka mnie składanie reklamacji
        i użeranie się z Triadą o odszkodowanie.
        Triada w zamian zaproponowała nam na miejscu wycieczkę fakultatywną o wartości
        200 PLN za skrócenie podytu o dwa dni !!!!. Ale nikt z grupy się nie zgodził,
        bo cała impreza była dużo droższa i te 200 złotych nijak się mają do utraconych
        dni.
        Więcej z Triadą nie pojadę.
        • annie2003 Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.06, 21:51
          rozumiem rozczarowanie, ale jeśli nie było innej możliwości powrotu (z racji
          upadku Fishera), to co, mieli Was tam zostawić aż do świąt?
          • Gość: anna Re: TRIADY..... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 18:17
            Oczywicie, że musieliśmy wrócić wcześniej, ale 200 zł od osoby za dwa stracone
            dni to chyba przesadnie niskie zadośćuczynienie. Ponadto pani kierowniczna
            kierunku Maroko była bardzo nieprzyjemna i stwierdziła, że możemy iść do sądu.
            Oczywiści były inne możliwości powrótu ale Triada nie chchiała zapłacić za loty
            rejsowe, bo by na tej wyciedcznie niewiele zarobili. Poszli na łatwiznę i to
            jest najbardziej przykre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka