Dodaj do ulubionych

Sylwester!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:50
Zamawiacie już wycieczki sylwestrowe? Podobno już na początku grudnia prawie
nie ma szans zdobyć czegoś ciekawego. Czas goni, a tu palm się chce...
Obserwuj wątek
    • Gość: pysia Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:29
      Nie wiem właśnie, się wacham między Egiptem, a starymi dobrymi Sudetami...
      • Gość: ketel Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:02
        Dwa tygodnie ciepła, drinków i wody jako początek 2007 r? O tak, tak, tak... :]
        • Gość: penelope Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:41
          I bez dzieci... :] Macie na oku jakieś wycieczki?
          • Gość: pinczur Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 14:31
            Tydzień od tuż po świętach do tuż po sylwestrze w Hurghadzie, hotel Sindbad
            aquapark, biuro Alfa star :D Nie powiem, oczekiwania mam duże, ostatni sylwester
            raczej nie wypalił i chcę sobie odbić :)
            • Gość: polyanna Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:12
              Czy na takich pobytach można zobaczyć, jak wygląda tradycyjny przełom roku w
              danym kraju? Egipcjanie obchodzą sylwestra jakoś szczególnie?
            • Gość: Agnieszka Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:40
              Alfa Star to bardzo dobry wybór, natomiast jeżeli wylot miałby być z Warszawy
              to radzę szybko podjąć decyzję - wolny termin z sylwestrem to dopiero 30.12-na
              14 dni-oczywiście hotel Sindbad Aquapark.
              Chętnie udzielę porad odnośnie Egiptu.
              Jeżeli jest zainteresowanie zarezerwowania miejsc to proszę o kontakt na
              sungro@onet.eu. Ostatnie miejsca!
              Zapraszam również na www.travelclub.jasky.pl
            • dawia2222 Re: Sylwester! 18.12.06, 11:40
              Witam, czy jadą do Hurghady jakieś samotne dziewczyny? Dwóch super facetó
              wylatuje 30.12 z Katowic na tydzień do hotelu Sindbad Aquapark. Kontakt
              dawid2222@wp.pl lub GG 3502833
      • Gość: Agnieszka Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:33
        Serdecznie polecam Egipt na sylwestra!
        zapraszam na www.travelclub.jasky.pl
        • Gość: nedame Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:03
          I co w ramach tego sylwestra w Egipcie?
    • Gość: Euroholiday Plus Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:28
      Z lotnisk niemieckich od dawna nie ma już ofert na sylwestra pod palmy -
      oczywiście za ludzką cenę. Radzę się śpieszyć!! Pozdrawiam - Ula

www.euroholidayplus.eu
    • Gość: Worstyourdream Re: Sylwester! IP: *.telpol.net.pl 19.12.06, 00:11
      Ja rezerwowałam wycieczke do Egiptu obejmująca sylwester na początk ugrudnia,
      faktycznei przesiew totalny, ale mimo to znalazłam bardzo dobra oferte :]
      • Gość: olenda Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 10:31
        Gdzie znalazłaś? Też szukaliśmy dopiero tydzień temu i załapaliśmy się na miły,
        tygodniowy pobyt na Cyprze. Tam jeszcze nie byliśmy, a podobno urocze miejsce.
        • Gość: worstyourdream Re: Sylwester! IP: *.telpol.net.pl 19.12.06, 23:23
          Exim Tour, z czego wylatuje dzień pozniej [na chama moza powiedzieć ze tylko 15
          pozniej]:/ mimo to jestem optymistycznej mysli
          • Gość: olenda Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 11:02
            To my wzięliśmy z Alfa Staru. Oby nasze wyjazdy się udały śpiewająco :)
    • Gość: grucha Re: Sylwester! IP: *.acn.waw.pl 22.12.06, 22:36
      A ja zamówiłam dziś Super Last!!! Brazyllia - zawsze czekam do końca. Miłego
      ubawu!
      • Gość: melba Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 10:54
        Nasza rodzinka Egipt, Hurghada i dwa tygodnie :) Też z Alfy. Pozdrowionka dla
        wycieczkowiczów.
        • Gość: Penelope Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:50
          Wróciłam właśnie z Egiptu z wycieczki sylwestrowej. Kochani, cudownie było!
          Bardzo wam polecam na przyszły rok! Swietna muzyka, nawet mój mąż dał sie
          wyciagnąć do tańczenia, a nie lubi :) Zabawa do rana, przepiękne fajerwerki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka