Dodaj do ulubionych

Prosba o pomoc w znalezieniu oferty!

IP: 83.2.63.* 29.05.07, 16:43
Razem z grupa przyjaciol (łacznie 4 osoby) chcielibysmy sie wybrac w sierpniu
(tak by wrocic do 3 wrzesnia) na dwa tygodnie do Maroka, Egiptu (Sharm) lub
na wyspy kanaryjskie. interesuje nas tanie hotele, moga byc nawet 500m. od
plazy, najlepiej ze sniadaniami-obiadokolacjami lub (choc to epwnie
nieosiagalne) z jakims podstawowym all inclusive. nie mamy duzo kasy. hotel
naprawde nas nie interesuje- byle sie nie sypał, było gdzie spac i nie było
zbyt wiele robali ;) Moze wy znacie biuro podrozy, ktore ma w miare tanie
oferte (tylko oprocz Triady) albo znacie przyzwoite hotele w rownie
przyzwoitych cenach. Bardzo prosimy o pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! IP: 83.2.63.* 29.05.07, 16:45
      Niestety chodzac bez konkretnej wizji po Biurach wiekszosc pracown9ikow albo
      wciska nam hotele typu 4* albo niesamowicie drogie sprawy. Dlatego
      chcielisbysmy sie dowiedziec czy wy znacie jakies oferty, nazwy hoteli, moze
      biura podrozy.
    • Gość: agata Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 17:20
      Mam pytanie a jak chcesz doleciec do Maroka lub Egiptu. Jezeli chodzi o Maroko
      to jest droga oferta i hotele 4* to zaden ekstra luxus. w 3* jak zarówno w
      Egipcie Sh tak i w Maroku to normalne(nie chcąc spać z robalami) Hurgada jest
      ciut tańsza. Widzę ze wybierasz luxus za tanie pieniądze. Musisz wybrać albo
      tanio i być niezadowolona albo cena normalna jak na tamte warunki.
      Taniej mozna wyjechać do Turcji (Alanya) lub Tunezja i tam mozna mowić o 3ch *
      na dobrym poziomie.
      p o z d r a wi a m
    • iberia.pl Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! 29.05.07, 18:08
      w szczycie sezonu i jeszcze zby bylo tanio...to tylko w erze...
    • Gość: Marta Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! IP: 83.2.63.* 29.05.07, 18:23
      no wiesz chodzi raczej o to,ze to sa moje dodatkowe wakacje- jade do Turcji 23
      do hotelu 5*, a ostatnio znajomi wpadli na pomysl,zeby sie wybrac jeszcze
      gdzies za dosc skromne fundusze. W Maroku byłam (w iberostarze zreszta) i
      wiem,ze sa tam hoteliki typu 3* w dosc przystepnych cenach. Na Gran canarii tez
      bylam tylko w dobrym hotelu, dlatego zupelnie sie nie orienntuje w 2* i 3*.
      mysle,ze w gre wchodzilaby tunezja, maroko (oby,oby, oby cos sie znalazło!),
      kanary (powatpiewam, ale nadzieja matka głupich) i sharm (tez byloby fajnie)/
      ewentualnie taba.
      iberia wiem,ze takie rzeczy to tylko w erze, ale moze akurat ktos chcial jechac
      tak jak ja i dobrze trafił.
      w itace i scan holiday znalazłam juz oferta od 23 sierpnia do 3 wrzesnia
      bodajze na egipt dwa tygodnie z allem 2400 zł osoba. takze jestem pełna
      nadziei. czekam na odpowiedzi!
      prosze o pomoc!
      • Gość: julmar Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 11:45
        Sun&Fun maja calkiem niezle ceny , na 21.08 hotel Sol Verginia w Sharmie na 2
        tyg z HB 2037 zł z all 2310 zł.
    • Gość: Marta Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! IP: 83.2.63.* 30.05.07, 18:31
      sol verginia 1500 m od plaże..o danse makabr.... półtora kilometra to dosc
      duzo..
      ale znalazłam max dobra oferte na nubian village i nie moge uwierzyc,ze jest az
      tak nisko za tak piekny hotel z allem na tydzien.
      szukam dalej!
      jak cos to sie zglosze! wielkie dzieki!
      • bogna71 Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! 31.05.07, 12:06
        Gość portalu: Marta napisał(a):

> ale znalazłam max dobra oferte na nubian village

A mogłabyś zdradzić, gdzie znalazłaś Nubian Village? Ja szukam na październik i
        coś nie mogę tego hotelu w tym terminie przyuważyć...
        • Gość: Udo Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 14:14
          Popatrz w alfa starze, jeśli chodzi o Egipt. Ten kierunek jest najtańszy w
          opcji, którą chcecie. Zawsze brałem hotele 4* lub 5*, ale jak oglądałem
          katalogi, to mają sporo takich przyzwoitych 3* z serii "przyjdź, zjedz, prześpij
          się i wyjdź". I w zasadzie wiele więcej nie potrzeba. Polecam Sharm :)
          • Gość: wujek dobra rada Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 11:14
            jesli chodzi o egipskie hotele to trzeba odpowiedziec sobie na podstawowe
            pytanie? czy chcemy spedzac tam caly dzień czy tylko spac.
            Miałem przyjemnośc goscic w hotelach 3- 5 gwiazdek oraz na egipskim kampie w
            Dahabie za 5 USD za noc - mają klimatyzacje !!!
            za 1000pln można spędzić tydzień w przyzwoitym 3*hotelu w SSH ale 5 minut drogi
            busem :( od plazy
            16stego maja wróciłem z SSH hotel Sharm Cliff resort 4* w Naama za 1350 pln

• Gość: Marta Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! IP: 83.2.63.* 31.05.07, 19:02
      serdecznie dziekuje za wszystko! znalazłam ofertę - jestem bardzo bardzo bardzo
      szczescliwa!!! LECE DO TUNEZJI 12 LIPCA NA DWA TYGODNIE ZA 2500 ;)) UDAŁO SIĘ!!!
      • hamarati Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! 31.05.07, 19:41
        Jejku! Dlaczego tak drogo? Za 2500 lecę w przyszłym tygodniu na 2 tygodnie na
        Punta Cana na Dominikanie i mam hotel sieciowy Riu z all inclusive.
    • Gość: Marta Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! IP: 83.2.63.* 01.06.07, 07:48
      rok temu tez miałam leciec za tyle ne dominikane... ale przeszkodziły mi sprawy
      służbowe- i Bogu do dzisiaj dziekuje za to, bo ludzie z tego "turnusu" zostali
      na dominikanie chyba z miesiac... Jakos nie przekonuja mnie takie oferty ;/ nie
      chce mi sie wierzyc w cuda.. ale okej, wierze,ze tobie sie uda.. zycze
      przyjemnego urlopu!
      • hamarati Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! 01.06.07, 09:27
        No pewnie, jak sie chce poleciec z 1999 z OTG, to tak potem jest. Ja kupilam w
        pewnym, największym w Europie biurze, czyli w TUI. Przedwczoraj klepnęłam
        rezerwację, właśnie przed chwilą dostałam przesyłkę z umową. Komfortowo i
        szybko. I tanio. A co najważniejsze pewnie!
        • olga811 do hamarati 01.06.07, 09:37
          Napisz kiedy lecisz na Dominikanę i jak kupiłaś te wczasy? Last minute, czy
          First? Bardzo mało płacisz i to z TUI!! Napisz co to za hotel. Bardzo nam się
          marzy Dominikana...
          • Gość: Lena Re: do hamarati IP: 80.48.96.* 01.06.07, 10:52
            Przeglądaj
            www.tuitam.pl/index.php?lm=1
            lub niemiecką stronę z ofertami last minute nawet kilka razy na dzień i na
            pewno znajdziesz naprawdę tanią ofertę na Dominkanę. Hotele RIU są super
            www.tui.pl/strony/51071.php
            www.tuitam.pl/index.php?k=1&hotel_id=1959&sl=1&sc=1
            Na Dominkanie powstała opcja All i to co tam zastaniesz zaskoczy cię. Masz w
            pokoju lodówkę z piwem i napojami a nawet alkoholem (4 butelki z dozownikami) -
            uzupełniają to co 2 dni, bary czynne od 10 a.m.do 2 a.m., przed wejściem do
            budynków są automaty z lodem, w pokoju masz pojemnik na lód, jedzonko do rana
            do późnych godzin nocnych - ja zamykają restauracje to ootwierają snack-bary,
            dyskoteki, animacje do późnych godzin nocnych, nauka tańców, bingo, ping-
            pong,żaglóweczki, rowerki wodne. Już nawet nie piszę o zwiedzaniu bo to co i
            gdzie przeczytasz w przewodnikach.
          • hamarati Re: do hamarati 01.06.07, 11:03
            Lecę w najbliższy wtorek z Berlina. Wycieczkę kupiłam przez internet na stronie
            www.tuitam.pl/index.php?lm=1. Płaciłam przelewem, a umowę i takie
            upoważnienie do odbioru biletów lotniczych na lotnisku w TUI dostałam kurierem
            dhl.
            Juz kiedys byłam w hotelu Riu Bachata, ale na Puerto Plata. teraz lecę na Punta
            Cana. Z tego co widzę to jeszcze mają te oferte. Moze sie spotkamy? Byłoby miło
            mieć do kogo się odezwać po polsku :-)))
            • Gość: olga811 Re: do hamarati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:03
              niestety w tym roku się nie spotkamy, już kupiliśmy Turcję z last minute, ale
              jak piszesz o tych cenach na Dominikanę, to w przyszłym roku chyba się skuszę,
              w końcu to tyle samo wyjdzie co ta Turcja!!
            • Gość: Fish Re: do hamarati IP: 81.130.214.* 07.06.07, 15:21
              Wlasnie patrzylem pod tym adresem. Faktycznie tanio:
              Wyjazd za dwa dni na 7 dni 2996 na 14 3707. Jestes pewna ze te 2500 to za dwa
              tygodnie zaplacilas?
    • Gość: Magda Re: Polecam Dominikanę z www.BonVoyage.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 17:16
      Byłam już od nich kilka razy - w zeszłym roku w nowootwartym RIU Palace Punta
      Cana - było super. Zresztą oni mają same sprawdzone hotele i działają od wielu
      lat. Jeszcze raz polecam www.bonvoyage.pl/foot1.php
      • Gość: Robert Re: Polecam Dominikanę z www.BonVoyage.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:35
        Moji znajomi byli na Kubie w hotelu Sol Sirenas, wszystko zgodnie z opisem i
        ustaleniami. To dobre i pewne biuro z tradycjami i oferty bardzo ciekawe.
        Bon Voyage jest OK!
        Pozdrawiam Robert

• Gość: Ewik Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:05
      Hej, znajde cI na pewno cos fajnego, napisz gg10485262
    • hamarati Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! 24.06.07, 10:38
      Wrocilam! I załuje tego co chwilkę. Było bajecznie. Poniewaz kupiliśmy hotel
      dla oszczędnych z sieci Riu (tzw. Riu Sparreise), nie wiedzielismy w ktorym
      będziemy. Wyobrazcie sobie, ze mieszkaliśmy w 5-gwiazdkowym Riu Palace Macao, a
      wiec o jedna gwiazdkę wyżej niż zapłaciliśmy!
      To były niezapomniane wakacje. Zwłaszcza że kosztowały tak niewiele. Wróce tu
      na pewno jeszcze nie raz! Dziekuje tuitam.pl za doradzenie tego miejsca.
      • Gość: olga811 Re: Prosba o pomoc w znalezieniu oferty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 09:37
        a napisz jaką miałaś pogodę, bo słyszałam, że w okresie letnim padają tam
        deszcze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka