Dodaj do ulubionych

Madera - hotele

24.07.07, 23:57
Witam.
Szukam osób, które mają doświadczenie z pobytu na Maderze. Zastanawiam się
gdzie jechać (moje poprzednie plany co do Maroka diabli wzieli): Dom Pedro
Baia (4* ale AI), czy Regency Palace (5*). Ani na wakacje.pl ani na
travelzone.pl nie ma opinii o tych placówkach. Będę wdzięczny za jakiekolwiek
głosy.

BTW, jaka tam może być pogoda w listopadzie? :]
Obserwuj wątek
    • kris4444 Re: Madera - hotele 25.07.07, 23:40
      witaj, napisz prosze na zygfryd44@wp.pl lub GG: 9689561, polecam oferty niemieckich touroperatorow, np. Dom Pedro Baia 23.08 z Lipska, 7 dni all incl. 747 Eur
      • ciffan Re: Madera - hotele 26.07.07, 14:41
        kris4444 napisał:
        > witaj, napisz prosze na zygfryd44@wp.pl lub GG: 9689561, polecam oferty niemiec
        > kich touroperatorow, np. Dom Pedro Baia 23.08 z Lipska, 7 dni all incl. 747 Eur

Ta oferta jest bez sensu jak lokata ;P

Z itaką jest taniej, ten sam hotel i AI. I odchodzi koszt tułania się do Niemiec.
        • Gość: karla Re: Madera - hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 11:39
          Jakimi liniami leci sie z Itaka na Madere?
          • Gość: ala666 Re: Madera - hotele IP: *.aster.pl 02.08.07, 21:23
            Niestety - Prima Charter. Na Maderę zaczynają latać w listopadzie jeżeli do tej
            pory nie rozlecą się te trzy samoloty, które są w ich posiadaniu.
            • Gość: olka Re: Madera - hotele IP: 194.181.237.* 03.08.07, 10:08
              Pani z Itaki udzieliła mi informacji, że leci się Euro Cyprus.
              • Gość: gosc Re: Madera - hotele IP: *.chello.pl 03.08.07, 10:33
                to jeszcze gorzej to jest ta linia ktorej pasazerowie zamarzli w powitrzu i sie
                w koncu rozbili
                • Gość: Rafał Re: Madera - hotele IP: *.centertel.pl 28.10.07, 15:04
                  Rozbili się pasażerowie cyryjskiego Helios Airways a nie EuroCypri
            • Gość: Rafal Re: Madera - hotele IP: *.centertel.pl 28.10.07, 15:00
              Mylisz się Itaka w sezonie zimowym nie korzysta juz z usług Prima
              Charter. Na Maderę latają cypryjskie linie EuroCypria z polską
              obsługą - stosunkowo nowe samoloty.
    • Gość: olka Re: Madera - hotele IP: 194.181.237.* 03.08.07, 10:53
      Przepraszam, chodzi o Eurocypria. co myślicie o tych liniach?
      • Gość: karla Re: Madera - hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 12:51
        Olka, czy to pewna informacja, że to będą te linie? Bo mi pani z biura podróży
        nie potrafiła w tej chwili udzielić żadnej informacji. Odnośnie eurocypria
        znalazłam własnie taką dyskusję na forum
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=58329122&v=2&s=0
        • Gość: ala666 Re: Madera - hotele IP: *.aster.pl 03.08.07, 17:49
          Maderę w tym samym terminie proponuje Triada i Itaka. W biurze powiedziano
          mi,że przewożnikiem w dla obu firm jest Prima Charter, patrząc na daty wylotu
          i powrotu (są identyczne) jest to realne.
          • Gość: olka Re: Madera - hotele IP: *.plock.msk.pl 03.08.07, 19:18
            Zarówno mi jak i TŻ pani na infolinii z Itaki potwierdziła, że będzie to
            Eurocypria. Zmiana nastąpi tylko w przypadku jakiś technicznych problemów, ale
            to właśnie z Eurocyprią mają podpisany kontrakt na ten sezon. Może spróbuj
            zadzwonić też na tą infolinię? Wybierasz się na Maderę? W jakim terminie? My
            wybraliśmy Regency Palace, choć jeszcze czekamy z wykupem wycieczki.
            • Gość: karla Re: Madera - hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 19:23
              Chciałabym pojechać na początku przyszłego roku. Styczeń albo luty. Na razie
              jeszcze poczekam z rezerwacją, bo praktycznie w ub. tygodniu wróciłam z urlopu.
              Madere miałam w planach już dłuższy czas. Dotąd widzialam ją tylko w ofercie
              Opal Travel łączoną z Portugalią więc ucieszyłam się, że Itaka proponuje wyjazd
              w tym kierunku. A Ty kiedy planujesz się tam wybrac?
              • Gość: olka Re: Madera - hotele IP: *.plock.msk.pl 03.08.07, 19:39
                My planujemy polecieć w listopadzie. No i właśnie mamy wiele obaw dotyczących
                linii lotniczych, mam nadzieję że informacje z infolinii będą potwierdzone.
                Kilku znajomych też latało z Itaką i raczej wspominają pozytywnie wakacje,
                natomiast czytając to forum budzą się we mnie obawy. Najgorsze jest to, że ten
                kierunek jest mało popularny, dwa Itaka ma go od niedawna w ofercie i ciężko
                znaleźć jakieś opinie na ten temat.
                • Gość: karla Re: Madera - hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 19:52
                  Mimo tych wszystkich opinii, ja jestem dobrej myśli. Mam nadzieję, że uda nam
                  się zrealizować plany wyjazdowe. Pozdrawiam!
        • Gość: olka Re: Madera - hotele IP: *.plock.msk.pl 03.08.07, 19:21
          Karla odnośnie tych linii czytałam raczej pochlebne opinie, przejrzałam kilka
          for, ludzie w większości zadowoleni.
          • Gość: karla Re: Madera - hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 19:24
            Zgadza się, póki co opinie są pozytywne. Z Itaką mam pozytywne doświadczenia.
            Mam nadzieję, że i tym razem bedzie ok.
      • Gość: Rafał Re: Madera - hotele IP: *.centertel.pl 28.10.07, 15:08
        EuroCypria ma stosunkowo nową flotę no i nie będzie się spóźniać,
        gdyż samolot od listopada 2007 stacjonje na Okęciu, obsługując
        kilka połączeń ITAKI. Na pokładzie pasażerów obsługuje polska załoga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka