Dodaj do ulubionych

a może Teneryfa???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 14:50
hej zastanawiam sie nad wyjazdem na teneryfę, moja znajoma przysłała mi
zdjęcia i jestem po prostu zachwycona, planujemy z mężem wyjazd w
listopadzie....no i moze polecicie jakieś biuro które organizuje wyjazdy na
Teneryfę??
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewelina Re: a może Teneryfa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 15:26
      Hej hej, Teneryfę ma Neckermann, Ecco T. oraz od listopada Alfa Star....a skąd
      jesteś? Bo może opłacałoby Ci się jechać do Berlina...Niemcy mają duży wybór
      hoteli..Niemniej jakbyś potrzebowała pomocy w wyborze to polecam się. Pozdrawiam
      serdecznie
      • Gość: pearla Re: a może Teneryfa??? IP: *.centertel.pl 12.11.07, 21:18
        Duży minus dla Neckermanna. Będąc na Teneryfie Rezydentka, z pozoru
        miła, nie raczyła nas poinformować o przepisach wchodzących od 1.11,
        tj. dnia naszego wylotu o ograniczeniu bagażu do 18kg i dopłacie za
        każdy kilogramowy nadbagaż 6 Euro. Stąd sporo osób, po zapewne m.in.
        także wcześniejszych namowach owej Rezydentki do zakupu tanich
        alkoholi, sprzętu elektronicznego i kosmetyków, musiało niestety
        różnicę strefy wolnocłowej pozostawić na lotnisku :/ A wydawałoby
        się, że rezydenci są właśnie od tego, aby informować o ew.
        niedogodnościach w danym kraju osoby, które za to m.in. płacą biurze
        turystycznemu, aby nie zaprzątać sobie dodatkowo głowy tego typu
        sprawami.
    • Gość: madam butterflay Re: a może Teneryfa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 10:45
      no ja słyszałam o tym nowym kierunku u Alfy, jak byłam w biurze no i nawet sie
      zastanawiałam bo mi powiedzieli ze jest 15% zniżki na hotele z ich oferty ale
      niestety dostałam urlop w październiku i lipa nie pojadę wybrałam wycieczkę do
      egiptu, ale mam nadzieje ze tez fajnie będzie:)
    • Gość: jagna Re: a może Teneryfa??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 15:14
      Rainbow Tours ma od listopada
    • Gość: aga Re: a może Teneryfa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 19:40
      Tylko Scan Holiday . Wróciłam tydzień temu . KLasa wakacje. Tene
      wspaniała !
      • voyager747 Re: a może Teneryfa??? 08.09.07, 19:44
        Poszukaj hotelu z podgrzewanym basenem, bo w listopadzie woda jest trochę
        chłodna.Ja też byłem w listopadzie i jak dla mnie woda zimna. br...Ja byłem z
        Neckermanna.
    • Gość: filolożka Re: a może Teneryfa??? IP: *.asta-net.com.pl 28.09.07, 18:00
      ja też planuję lecieć z Neckermanna pod koniec listopada. A jak wygląda sprawa z
      temperaturami? Do jakiego polskiego miesiąca można mniej-więcej porównać?:)
      • voyager747 Re: a może Teneryfa??? 28.09.07, 22:04
        Temperatury powietrza to ok.23-26 stopni, woda ma ok.20.Można pozwiedzać,
        pojeździć po wyspie, ale kąpiel w oceanie to jak dla mnie duże wyzwanie.Sprawdź
        sobie na jakimś np. onet.pogoda, tam jest wszystko. Wydaje mi się,że tu na
        gazecie jest oddzielne forum o Kanarach i tam dużo więcej można znaleźć, o tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39880
    • Gość: Roberto Re: a może Teneryfa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 20:50
      milus ja tez słyszałem o alfa star moj kolega z parcy wybiera sie
      własnie z nimi w listopaddxie na Teneryfę z tego co mowił to biuro
      jest godne polecenia, kumpel jest globtroter wiec mysle ze jgo
      opinii można zaufac:) ja sam szukam tak naprzekónjakiejs wycieczki
      zorganizowanej na północ ale jakos mało jest takich ofert...jak na
      złość:(
      • Gość: iksik Re: a może Teneryfa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 09:50
        na polnoc w sumie coraz czesciej ludzie chca jezdzic, ale malo jest ofert bo tam
        raczej drogo i pogoda nie ta.
        na poludniu wiadomo sloneczko i cieple morze.
        o alfastar tez slyszalem dobre rzeczy a teneryfa to ich nowy kierunek - siostra
        sie wybiera na swieta.
        • voyager747 Re: a może Teneryfa??? 02.10.07, 12:43
          Można tez pojechać z biurem, które tam lata od lat np. Neckermann.Ja byłem z
          Neckermannem na Teneryfie w 2001 roku. Na północy często są chmury, można jechać
          pozwiedzać, ale mieszkać lepiej na południu.
          • Gość: kotek _rudy Re: a może Teneryfa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 09:32
            a jak jest z nekermannem jeśli chodzi o zniżki? bo alfastar daje 15% upustu na
            hotele, dla mnie to atrakcyjna oferta
            • voyager747 Re: a może Teneryfa??? 03.10.07, 14:06
              Dawno nie sprawdzałem, ale Neckermann pewnie będzie droższy, niż Alfa.
              • Gość: kotek_rudy Re: a może Teneryfa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 09:36
                byłam w biurze alfa staru (jeszcze wybieram się do nekermanna) i ta oferta jest
                lepsza niż sądziłam, bo nie 15% a 20 jest upustu, nawet juz wybrałam hotel Punta
                del Rey, ale jeszcze zobacze :)
                • Gość: poznaniak Re: a może Teneryfa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 10:10
                  Jadę też na Teneryfę, na sylwestra . Żona wybrała ofertę Alfa Star. Lecimy 25.12
                  do hotelu Cleopatra Palace. Mam nadzieję,że pobyt będzie udany a noc sylwestrowa
                  niezapomniana.

Wybiera się ktoś jeszcze?
                  • Gość: megi Re: a może Teneryfa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 18:24
                    witam ja tez sie wybieram w tym samym okresie nigdy jescze nie
                    spedzalismy sylwestra poza polska wiec mamy nadzije ze to beda
                    niezapomniane wrazenia:)powiedzcie cos wiecej o tym biurze bo jade z
                    nimi pierwszy raz
                    • Gość: poznaniak Re: a może Teneryfa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 12:43
                      ooo Też jedziesz z Alfa Starem? Może też do tego samego hotelu?
                      Przepraszam,że tak późno się odzywam ale mnóstwo pracy było....

Więc biuro jest na rynku od ponad 10lat, miła obsługa, ich
                      sztandarowy kierunek to Egipt- dostali za niego nawet certyfikat od
                      ambasadora Egiptu, no i organizacja też na 5.
    • Gość: iksik Re: a może Teneryfa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 10:16
      cześć znów :)
      zgadnijcie co??? jadę z siostrą i jej dzieciakami na Teneryfę :) juz
      się nie mogę doczekać tego słońca i opalenizny :)

jedziemy z alfa star, choc przyznam że się zastanawiałysmy nad
      zmianą biura w związku z tymi kłopotami turystów w Egipcie. ale z
      tego co wiem, to nie tylko alfa ma takie problemy ale inne biura też
      i powodem są Rosjanie, którzy podkupują za ogromne pieniądze
      najlepsze hotele...
      • Gość: helka Re: a może Teneryfa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 11:44
        Teneryfa? fajny pomysł, zawsze mi sie mazylo o podrozy na kanary :)
        mowisz ze z biurem alfa star... jesli klopoty maja tylko w Egipcie
        to na Teneryfie powinno byc ok :)
        • ann-as Re: a może Teneryfa??? 26.10.07, 12:01
          Tenryfa jest cudna :) Warto pojechać, dla mnie to był taki raj na
          ziemii :) Co prawda nie byłam z Alfa star, ale urlop niezapomniany:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka