IP: *.gorzow.mm.pl 06.09.03, 15:09
chcę pojechać na 2 tygodnie do tunezji, hotel 4*, chcę się dobrze bawić, tzn.
dyskoteka, dużo ludzi, ładna plaża. Doradźcie !
Obserwuj wątek
    • Gość: maciej Re: tunezja IP: *.client.attbi.com 06.09.03, 22:00
      Zeby sie dobrze bawic to trzeba miec szmal a ty go nie masz bo cie nie stac na
      hotel 5 gwiazdkowy.
      Idz do remizy zabawic sie
    • Gość: magda Re: tunezja IP: *.lublin.mm.pl 10.09.03, 14:03
      tunezja jest piekna niedawno wrocilam ale po 1 tam nie ma miasteczek
      turystycznych wszytsko sie dzieje w hotelach,jest troszke brydno,morze starznie
      słone ale widoki piekne i mozna naprwde spedzic super wakacje ... w hotelach
      jest strasznie drogo a piwo nie dobre tak ze napoje nalezy kupowac poza
      hotelem ..ale warto pojechac bo to zawsze cos nowego...a to czego szukasz
      znajedziesz w turcji w alani tam masz wszytsko,knajpki,pełno dyskotek,super
      plaze ....
    • Gość: Maraska Re: tunezja IP: *.zr.univ.gda.pl 10.09.03, 14:33
      A ja bylam rok temu w Tunezji i uwazam ze to swietne miejsce, konkretnie moge
      sie wypowiadac na temat Sousse. I tak po 1) masz okazje poznac zupelnie inny
      swiat w koncu to arabska kultura, po2) piekna plaza piaszczysta, super, malo
      ludzi na niej (super super) ten specyficzny aromat w powietrzu, zapach ziol,
      przypraw... zupelnie inny swiat. A wieczorami? Dlugasna promenada po ktorej nie
      da sie przejsc zeby nie zawrzec paru znajomosci, dyskoteki... ja nie wiem czego
      chciec wiecej. Do tego nie ma tego tlumu turystow co np na Majorce. No i mozna
      pojechac na pustynie:-). Ja wspominam swoj pobyt bardzo milo, chociaz bylam
      tylko tydzien i do tego w ** hotelu i wcale nie potrzebowalam wiecej gwiazdek.
      W koncu nie po to jade zeby siedziec w hotelu:-)
      polecam Tunezje z calego serce
      pozdrawiam B.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka