Gość: darek IP: *.gorzow.mm.pl 06.09.03, 15:09 chcę pojechać na 2 tygodnie do tunezji, hotel 4*, chcę się dobrze bawić, tzn. dyskoteka, dużo ludzi, ładna plaża. Doradźcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej Re: tunezja IP: *.client.attbi.com 06.09.03, 22:00 Zeby sie dobrze bawic to trzeba miec szmal a ty go nie masz bo cie nie stac na hotel 5 gwiazdkowy. Idz do remizy zabawic sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: tunezja IP: *.lublin.mm.pl 10.09.03, 14:03 tunezja jest piekna niedawno wrocilam ale po 1 tam nie ma miasteczek turystycznych wszytsko sie dzieje w hotelach,jest troszke brydno,morze starznie słone ale widoki piekne i mozna naprwde spedzic super wakacje ... w hotelach jest strasznie drogo a piwo nie dobre tak ze napoje nalezy kupowac poza hotelem ..ale warto pojechac bo to zawsze cos nowego...a to czego szukasz znajedziesz w turcji w alani tam masz wszytsko,knajpki,pełno dyskotek,super plaze .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: tunezja IP: *.zr.univ.gda.pl 10.09.03, 14:33 A ja bylam rok temu w Tunezji i uwazam ze to swietne miejsce, konkretnie moge sie wypowiadac na temat Sousse. I tak po 1) masz okazje poznac zupelnie inny swiat w koncu to arabska kultura, po2) piekna plaza piaszczysta, super, malo ludzi na niej (super super) ten specyficzny aromat w powietrzu, zapach ziol, przypraw... zupelnie inny swiat. A wieczorami? Dlugasna promenada po ktorej nie da sie przejsc zeby nie zawrzec paru znajomosci, dyskoteki... ja nie wiem czego chciec wiecej. Do tego nie ma tego tlumu turystow co np na Majorce. No i mozna pojechac na pustynie:-). Ja wspominam swoj pobyt bardzo milo, chociaz bylam tylko tydzien i do tego w ** hotelu i wcale nie potrzebowalam wiecej gwiazdek. W koncu nie po to jade zeby siedziec w hotelu:-) polecam Tunezje z calego serce pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś