Gość: arek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 12:00 Mam pojechać z Nowa Itaka na Maderę co wiecie o tym Biurze jakie macie doświadczenie. lepiej wcześniej wiedziec jakie napotkam rafy. Co do Itaki to sobie juz pozcytałem ale co do Nowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julsza Re: Nowa Itaka czy wirygodne? 14.06.08, 14:14 Gość portalu: arek napisał(a): > Co do Itaki to sobie juz pozcytałem ale co do Nowej? a nie jest to to samo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Nowa Itaka czy wirygodne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.08, 18:27 Nowa Itaka to Itaka, która zmieniła nazwę po kłopotach / kilka lat temu/. Adres ten sam, obsługa nadal niemiła/ nie wszyscy/. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Nowa Itaka czy wirygodne? 14.06.08, 20:33 Nowa Itaka to po prostu Itaka. Ja, po niedawnym urlopie z nimi w Egipcie - nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agutek81 Re: Nowa Itaka czy wirygodne? IP: *.chello.pl 14.06.08, 21:06 3 dni temu wróciliśmy z krety wybralismy to biuro piewrszy i ostatni raz nie wywiązali się z umowy Odpowiedz Link Zgłoś
julsza Re: Nowa Itaka czy wirygodne? 15.06.08, 09:56 no prosze, jaie rozne opinie, bo ja spedzilam z nimi wakacje dwa ostatnie lata z rzedu i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Nowa Itaka czy wirygodne? 15.06.08, 10:58 Zawsze są odmienne opinie, ja spędziłem ostatnie 4 wyjazdy i 3 były ok, jeden taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Nowa Itaka czy wirygodne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 11:49 A kto był na Maderze z Nową Itaką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Nowa Itaka czy wirygodne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 18:20 Byłam z Itaką 2 razy na objazdówkach:w Hiszpanii i we Włoszech ...Jestem bardzo zadowolona.W tym roku znowu się z nimi wybieram.Według mnie biuro jest wiarygodne...przynajmniej nie gorozi mu likwidacja xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczur Re: Nowa Itaka czy wirygodne? IP: *.toya.net.pl 17.06.08, 21:00 Jeśli chodzi o NOWĄ ITAKĘ to jest to po prostu ITAKA . W 2000 roku Itaka połączyła się na Polkim rynku z Vingiem , a 2002 roku Ving wycofał się z Polski i jednocześnie rozstał się z Itaką . I wtedy dodano NOWA , bo sama Itaka już nie mogła istnieć w rejestrach sądowych . Chyba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leontyna Re: Nowa Itaka czy wirygodne? IP: *.centertel.pl 28.06.17, 23:04 skąd wiesz czy mu nie grozi likwidacja, turyści nie mają o niczym pojęcia, alboś naiwna albo podstawiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Nowa Itaka czy wirygodne? IP: 194.181.237.* 27.06.08, 08:33 w maju byłam z Itaką na Maderze, wszystko było jak w najlepszym porządku. Wróciliśmy bardzo zadowoleni z wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś