Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 10:09 Tak tak byłam z Triadą na Krecie w Sitia Beach Resort & SPA było super żadnych wpadek jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: TRIADA spisala sie na 5 17.07.08, 10:31 milo poczytac, ze ktos mial udany urlop, oby wiecej takich osob:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 12:11 Właśnie wróciłem z imprezy 7+7 Traf **** do Maroka. Było rewelacyjne !!! Pilotką na objazdówce była pani Elżbieta Kot - człowiek fantastyczny, odpowiedzialny, z ogromną wiedzą, zarażający swoją pasją wszystkich uczestników wycieczki. Na pobycie - ekstra hotel Kenzi. Cała impreza niepowtarzalnie wspaniała, bez jakichkolwiek wpadek. Triada może być dumna z tak przygotowanej imprezy. Tylko niestety beznadziejny przewoźnik lotniczy - Air Italy Polska ... i wszystko jasne. DZIĘKUJĘ CI TRIADO ZA IMPREZĘ ŻYCIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 17.07.08, 19:59 "Imprezę życia" w Maroko, nie rozśmieszaj mnie. To jest typowa laurka, brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 08:35 Wybierz się najpierw na tą imprezę, a dopiero potem pisz. Jeszcze raz potwierdzam : była to jak na razie moja impreza życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 18.07.08, 10:00 Nie mam zamiaru i na pewno nie z Triadą. Świat jest piękny i ciekawy, sporo jest ciekawszych miejsc od Maroka. Życzę kolejnych udanych wyjazdów, może będą jeszcze lepsze i ciekawsze. Polecam Meksyk, Kenię, USA ( parki narodowe), Chiny, Indie, Indonezję, Peru, Japonię i jeszcze wiele innych miejsc. Jak zobaczysz te miejsca, to może zmienisz zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 18.07.08, 22:44 Wymieniaj, wymieniaj, niech nam wszystkim szczęki opadną... Jeszcze masz z setkę krajów do wymienienia, możesz polecieć z listą alfabetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 18.07.08, 23:03 A po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 13:56 To nie jest reklama.Przed wylotem na Krete czytałam opinie w internecie i pakowałam sie z duszą na ramieniu.Urlop spędzałam zawsze z Orbisem.W tym roku wybrałam Triade. W przyszłym roku też "zaryzykuje" odpukać.Mam nadzieje, że również urlop się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
magdal123 Re: TRIADA spisala sie na 5 17.07.08, 17:38 Gość portalu: ania napisał(a): > W przyszłym roku > też "zaryzykuje" odpukać.Mam nadzieje, że również urlop się uda. Ciekawe podejście do urlopu. Mogę ryzykować w wielu różnych sytuacjach życiowych ale akurat podejmowanie ryzyka na urlopie (uda się /nie uda ?) gdzie zabieram dzieciaki i wszyscy chcemy mieć gwarancję dobrego wypoczynku przypomina mi działania masochistyczne Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: TRIADA spisala sie na 5 17.07.08, 17:55 magdal123 napisała: > Gość portalu: ania napisał(a): > > > W przyszłym roku > > też "zaryzykuje" odpukać.Mam nadzieje, że również urlop się uda. > > Ciekawe podejście do urlopu. Mogę ryzykować w wielu różnych > sytuacjach życiowych ale akurat podejmowanie ryzyka na urlopie (uda > się /nie uda ?) gdzie zabieram dzieciaki i wszyscy chcemy mieć > gwarancję dobrego wypoczynku przypomina mi działania masochistyczne Magda-ktos z ta Triada jezdzic na urlop musi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maj18-98 Re: TRIADA spisala sie na 5 17.07.08, 18:19 Zgadzam się,że ktoś zawsze to ryzyko podejmie. A jakie swoją drogą biuro daje pełną gwarancję? W zeszłym roku zaufałam firmie znanej, drogiej i wakacje były średnio udane. W moim odczuciu nie dotrzymano warunków umowy, warunki imprezy były niezgodne z ofertą...Na tym koniec bo czuję, że mnie poniesie. W tym roku z ogromnymi obawami wybrałam krytykowany często Exim. Było doskonale. Nie posądzajcie mnie proszę o reklamę ale po raz pierwszy mi się zdarzyło, że osoba która przywiozła nas z lotniska dopilnowała zakwaterowania i sprawdziła czy mamy dobre pokoje-po prostu szok, zupełnie się tego nie spodziewałam. Wcale nie twierdzę, ze oczekuję na przyszłość takiego prowadzenia za rączkę ale po doświadczeniach z ubiegłego roku była to miła odmiana. Poza tym rezydentka Eximu jako pierwsza poinformowała nas turystów, że ubezpieczenie na czas podróży obejmuje nas również wtedy gdy korzystamy z usług biur lokalnych. Od lat, (jak wiecie kłamliwie) wszyscy jak jeden mąż rezydenci straszyli, że jest inaczej. Na wczasach z Triadą nie byłam. W hotelu spotkałam osoby z objazdówki -zadowolone. Może więc te tańsze biura nie takie straszne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 17.07.08, 20:01 Może i nie takie złe, zależy co się wybierze i jak trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina104 Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 21:08 A "Turysta" jak zwykle -pełna krytyka! Jak mogą jego zdaniem żyć ludzie, którzy podróżują z Triadą. Współczuję, bo takiemu człowiekowi, z takim podejściem do turystyki na pewno jest ciężko w życiu. Pozdrawiam optymistycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 17.07.08, 21:27 Przecież na kilometr widać, że to laurki. Jeśli ktoś pisze o Maroku z Triadą, że to podróż życia, no to cóż można napisać... Dziwne, że na temat innych biur nie powstają takie śliczne laurki, tylko o Triadzie co chwilę. Może trzeba zrobić oddzielne forum dla tego "super" biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: velika Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 21:41 Ja byłam z Triadą 3 razy(raz Grecja, 2 razy Turcja) i nie powiem ani jednego złego słowa na nich. W tym roku pani z biura namówiła mnie na inny hotel niż planowałam i było naprawdę fantastycznie. Podróżuję po Europie od wielu lat i w porównaniu z innymi biurami Triada wcale nie wypada gorzej. Trzeba tylko wybierać hotele z dobrymi opiniami i nie oczekiwać cudów za 1800 zł. Wierzę,że sporo osób mogło się na Triadzie przejechać- mnie się to nie zdarzyło i mam nadzieję, że tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walker Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 10:28 Spisała się na 5 chyba przez pomyłkę. Ale statystycznie rzecz biorąc czasem się uda czegoś niechcący nie spieprzyć! Triada to banda oszustów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.icpnet.pl 18.07.08, 22:30 a nie przyszło ci do głowy "turysto", że dla kogoś, kto: z różnych powodów nie miał okazji odbywać dalszych podróży/do tej pory zwiedzał tylko kraj ojczysty/jest młody i dopiero zaczyna swoje turystyczne życie (ewentualne niepotrzebne skreślić)podróż do - jak by nie było egzotycznego Maroka - może być jak dotychczas (co zresztą napisał wyraźnie)podróżą życia???? Więc po co ta ironia, te złośliwości ???? A poza tym: czy na tym forum naprawdę nikt nie może napisać, że jest zadowolony z usług biura (nie tylko w odniesieniu do Triady)???? Czy tylko niezadowoleni albo wieczni malkontenci mogą tu krytykować, oceniać a często bluzgać i obrażać???? Ludzie, opamiętajcie się, pozwólcie podzielić się i pozytywnymi wrażeniami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 18.07.08, 22:34 Ale na temat innych biur nikt nie zakład takich wątków: np. TUI spisało się na piątkę. Może napisać, że jest zadowolony, ale to są typowe laurki. 1 napisze, że jest zadowolony, a 20 że nie i tak to jest na forum. Podróż życia do Maroka z Triadą, no cóż ... Życzę fajniejszych wyjazdów. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA spisala sie na 5 19.07.08, 00:08 Gość: turysta 17.07.08, 19:59 Odpowiedz "Imprezę życia" w Maroko, nie rozśmieszaj mnie. To jest typowa laurka, brawo. Kazdy ma prawo do własnej oceny swojej imprezy życia i nic tu komu innemu do oceny tej oceny ... dla jednego miłościa życia jest Janka Kowalska z Otrębusów a dla innego Victoria Beckham i nic drugiemu do oceny tej miłości ... Jak ktos jest zadowolony z Triady to o tym pisze i tyle .. a jak ktoś z Triada nie był to nie ocenia tego który był pozdrawiam deoand PS. turysto jest tyle wątków krytykujących Triade , że na pewno znajdziesz miejsce dla siebie .. szkoda tylko , że nie byłes z Triadą nigdzie .. Może podziel sie z nami oceną biur podróży , z którymi byłeś na swoich podróżach życia pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 19.07.08, 00:16 Byłem na wielu, ale nie zakładałem na forum wątków-laurek, bo to bez sensu. Nie do końca chyba każdy zadowolony pisze, bo jak mają 100 tyś. klientów, to na forum zabrakłoby dla nich miejsca :) Niech sobie chwalą, co mi do tego. P.S. Moje podróże życia, to wiele z różnymi biurami, triady tam nie ma. Może jeszcze lepsze będą, ale o Triadzie nie myślę. Swoją drogą lepsza by była konsolidacja tych wątków, w sensie Triada jest super i wszyscy sie wpisują, a drugi Triad jest fuj i się wpisują, a tak o samej Triadzie jest na forum ze 100 wątków i ciągle przybywa. Za dużo tu tej Triady ! Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA spisala sie na 5 19.07.08, 00:29 i wszyscy sie wpisują, a drugi Triad jest fuj i się wpisują, a tak o samej Triadzie jest na forum ze 100 wątków i ciągle przybywa. Za dużo tu tej Triady ! Z tym się akurat zgadzam ...dużo tej Triady ale widać po prostu dużo ludzi jeździ z Triadą i tyle i piszą .... no ale co sie dziwić ... Turcja 2006 koniec sierpnia ... Triada autokarów 6 słownie sześć .. Rainbow jeden Wezyr jeden i trudno sie dziwić , że ludzie piszą o Triadzie .. i są nawet zadowoleni oczywiście można jeździć z innymi biurami ..nikt nikomu nie zabrania .. i można też napisać , że spisały się na 5 pozdrawiam deoand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 19.07.08, 00:36 To akurat dziwne, bo Wezyr chyba specjalizuje się w Turcji. Triada jest na 100% jednym z największych biur w Polsce, ale z jakością w parze to niestety nie idzie. Triada i Itaka sprzedają najwięcej wycieczek i najwięcej ludzi chyba na nich narzeka na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA spisala sie na 5 19.07.08, 00:54 więc trzeba czekac aż ziści sie powiedzenie pana Marksa cyt: ilość przechodzi w jakość !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 19.07.08, 00:58 Eh... może kiedyś, miejmy nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 07:26 Turysta -nie był z Triadą a zieje na nią w każdej wypowiedzi jadem.Myślę ,że pracuje w konkurencji.Ja byłam kilka razy i jestem zadowolona .Jezdziłam też z innymi biurami i też jestem zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 19.07.08, 10:41 Nie pracuję w żadnej konkurencji, tylko nie lubię jak ktoś wychwala biuro, na które jest najwięcej skarg. Za dużo jest tych wątków o Triadzie na forum. Podobnie ja mogę napisać, że te laurki to pracownicy Triady piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA spisala sie na 5 19.07.08, 11:00 A ja nie lubie jak ktos pisze o biurze z którym nigdy nie był i powtarza to samo - ja nie kocham Triady - jak zdarta płyta ... to juz wiemy i niczego nowego sie nie dowiemy ... ale ważniejsze jest , że sa ludzie zadowoleni z Triady co daje nadzieje tysiącom , którzy z Triada jednak jeżdżą pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: TRIADA spisala sie na 5 19.07.08, 15:17 Tam gdzie temat Triady tam można spotkać Deo zawsze , czasem pisze , że w Triadzie to impreza 7+7 autokarem jest tylko fajna , a czasem że wszystko w Triadzie fajne , bo to ogólnie fajne biuro jest . Która z tych prawd jest bliższa rzeczywistości nie wiem , ale Deo napisze o tym napewno . :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaSam Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 15:33 Ja już byłem z Triadą w Egipcie i w Turcji i było naprawdę fajnie, wiadomo że jak ktoś się chce przyczepić to zawsze znajdzie sobie powód do narzekania a Turysta to chyba jeden z takich ludzi którzy narzekają np w Egipcie że nie ma schabowego na obiad. Nie byłeś z Triadą nigdzie a wypowiadasz się na temat biura, tak samo ja mogę powiedzieć o Tobię że jesteś burak, palant i prostak mimo że nie znam Ciebie. A co do tego że dużo osób narzeka na Triadę, jesli najwięcej z nimi jeździ to i będzie najwięcej malkontentów chyba logiczne. Są ludzie którym zawsze coś nie pasuje i nie ważne z którym biurem pojadą ważne że moga ponarzekać. Każde biuro jest dobre jak człowiek potrafi poradzić w pewnych sytuacjach a jak ktoś się ofermą życiową to i wyjazd do Częstochowy na modlitwę będzie nieudany bo na kolanach trzeba klęczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz tia... rzeczywiście "na piątkę" :-) 19.07.08, 23:23 a jak Ci się podobała "piaszczysta plaża" (wg. katalogu i zeznań personelu Triady) obok hotelu :-) Bo ja w życiu takiej lipy nie widziałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: tia... rzeczywiście "na piątkę" :-) IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.08, 23:44 Regulaminy (małym drukiem pisane)opracowuja prawnicy, a niskie ceny pisane wielkimi literami przyciagaja turystów. Fakt, ze triada nie liczy sie z klientem, tylko liczy swoje zyski! A największym przekretem jest hotel Traf; jest tam tyle manipulacji dla biura, że klient wybierając Traf wierzy, że korzystnie kupuje , ale to tylko pozory niestety. Ale cóż-oszukać kogoś można tylko raz, drugi raz już sie nie da...I tak Triada traci swoich klientów.Kłamstwo zawsze miało krótkie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan ale ja nie kupowałem z żadną opcją "traf" tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 00:29 normalnie; pojechałem tam gdzie chciałem. Czyli do konkretnego hotelu o konkretnym standardzie a nie takiego gdzie akurat są jakieś wolne pokoje... Gdyby chciał jeździć w ten sposób to po cholerę mi do tego jakaś Triada czy jakiekolwiek inne biuro? I skoro sprzedają sprzedają pokoje w hotelach przy których mówią (i piszą) że jest tam piękna piaszczysta plaża to tak ma być a nie kurna wąska sterta kamieni o szerokości 5 metrów... I do tego jeszcze ruchliwa ulica między hotelem a tą zafajdaną "plażą"; nie każdy lubi jak mu podmuchy przejeżdżających obok samochodów rozwiewają grzywkę... I wcale nie było tanio; niemcy mają oferty do tego samego hotelu jakieś 250 euro taniej w opcji allinclusiv... Oszukali mnie dekadenci.. :-) Pies ich srał; w grudniu pojadę z niemcami... Odpowiedz Link Zgłoś