Dodaj do ulubionych

TRIADA spisala sie na 5

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 10:09
Tak tak byłam z Triadą na Krecie w Sitia Beach Resort & SPA było
super żadnych wpadek jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • iberia.pl Re: TRIADA spisala sie na 5 17.07.08, 10:31
      milo poczytac, ze ktos mial udany urlop, oby wiecej takich osob:-).
      • Gość: Gość Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 12:11
        Właśnie wróciłem z imprezy 7+7 Traf **** do Maroka. Było rewelacyjne !!! Pilotką
        na objazdówce była pani Elżbieta Kot - człowiek fantastyczny, odpowiedzialny, z
        ogromną wiedzą, zarażający swoją pasją wszystkich uczestników wycieczki. Na
        pobycie - ekstra hotel Kenzi. Cała impreza niepowtarzalnie wspaniała, bez
        jakichkolwiek wpadek. Triada może być dumna z tak przygotowanej imprezy.
        Tylko niestety beznadziejny przewoźnik lotniczy - Air Italy Polska ... i
        wszystko jasne.
        DZIĘKUJĘ CI TRIADO ZA IMPREZĘ ŻYCIA.
        • Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 17.07.08, 19:59
          "Imprezę życia" w Maroko, nie rozśmieszaj mnie.
          To jest typowa laurka, brawo.
          • Gość: Gość Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 08:35
            Wybierz się najpierw na tą imprezę, a dopiero potem pisz. Jeszcze raz
            potwierdzam : była to jak na razie moja impreza życia.
            • Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 18.07.08, 10:00
              Nie mam zamiaru i na pewno nie z Triadą. Świat jest piękny i ciekawy, sporo jest
              ciekawszych miejsc od Maroka.
              Życzę kolejnych udanych wyjazdów, może będą jeszcze lepsze i ciekawsze.
              Polecam Meksyk, Kenię, USA ( parki narodowe), Chiny, Indie, Indonezję, Peru,
              Japonię i jeszcze wiele innych miejsc.
              Jak zobaczysz te miejsca, to może zmienisz zdanie.
              • Gość: ddd Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 18.07.08, 22:44
                Wymieniaj, wymieniaj, niech nam wszystkim szczęki opadną... Jeszcze
                masz z setkę krajów do wymienienia, możesz polecieć z listą
                alfabetycznie.
                • Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 18.07.08, 23:03
                  A po co ?
    • bellemare Re: TRIADA spisala sie na 5 17.07.08, 12:19
      nie ma to jak reklama ;)
      • Gość: ania Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 13:56
        To nie jest reklama.Przed wylotem na Krete czytałam opinie w
        internecie i pakowałam sie z duszą na ramieniu.Urlop spędzałam
        zawsze z Orbisem.W tym roku wybrałam Triade. W przyszłym roku
        też "zaryzykuje" odpukać.Mam nadzieje, że również urlop się uda.
        • magdal123 Re: TRIADA spisala sie na 5 17.07.08, 17:38
          Gość portalu: ania napisał(a):

> W przyszłym roku
          > też "zaryzykuje" odpukać.Mam nadzieje, że również urlop się uda.

Ciekawe podejście do urlopu. Mogę ryzykować w wielu różnych
          sytuacjach życiowych ale akurat podejmowanie ryzyka na urlopie (uda
          się /nie uda ?) gdzie zabieram dzieciaki i wszyscy chcemy mieć
          gwarancję dobrego wypoczynku przypomina mi działania masochistyczne
          • iberia.pl Re: TRIADA spisala sie na 5 17.07.08, 17:55
            magdal123 napisała:

> Gość portalu: ania napisał(a):
            >
            > > W przyszłym roku
            > > też "zaryzykuje" odpukać.Mam nadzieje, że również urlop się uda.
            >
            > Ciekawe podejście do urlopu. Mogę ryzykować w wielu różnych
            > sytuacjach życiowych ale akurat podejmowanie ryzyka na urlopie
            (uda
            > się /nie uda ?) gdzie zabieram dzieciaki i wszyscy chcemy mieć
            > gwarancję dobrego wypoczynku przypomina mi działania masochistyczne

Magda-ktos z ta Triada jezdzic na urlop musi :-)
            • maj18-98 Re: TRIADA spisala sie na 5 17.07.08, 18:19
              Zgadzam się,że ktoś zawsze to ryzyko podejmie.
              A jakie swoją drogą biuro daje pełną gwarancję?
              W zeszłym roku zaufałam firmie znanej, drogiej i wakacje były
              średnio udane. W moim odczuciu nie dotrzymano warunków umowy,
              warunki imprezy były niezgodne z ofertą...Na tym koniec bo czuję, że
              mnie poniesie.
              W tym roku z ogromnymi obawami wybrałam krytykowany często Exim.
              Było doskonale. Nie posądzajcie mnie proszę o reklamę ale po raz
              pierwszy mi się zdarzyło, że osoba która przywiozła nas z lotniska
              dopilnowała zakwaterowania i sprawdziła czy mamy dobre pokoje-po
              prostu szok, zupełnie się tego nie spodziewałam. Wcale nie twierdzę,
              ze oczekuję na przyszłość takiego prowadzenia za rączkę ale po
              doświadczeniach z ubiegłego roku była to miła odmiana.
              Poza tym rezydentka Eximu jako pierwsza poinformowała nas turystów,
              że ubezpieczenie na czas podróży obejmuje nas również wtedy gdy
              korzystamy z usług biur lokalnych. Od lat, (jak wiecie kłamliwie)
              wszyscy jak jeden mąż rezydenci straszyli, że jest inaczej.

Na wczasach z Triadą nie byłam. W hotelu spotkałam osoby z
              objazdówki -zadowolone.
              Może więc te tańsze biura nie takie straszne?
              • Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 17.07.08, 20:01
                Może i nie takie złe, zależy co się wybierze i jak trafi.
                • Gość: nina104 Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 21:08
                  A "Turysta" jak zwykle -pełna krytyka! Jak mogą jego zdaniem żyć ludzie, którzy
                  podróżują z Triadą. Współczuję, bo takiemu człowiekowi, z takim podejściem do
                  turystyki na pewno jest ciężko w życiu.
                  Pozdrawiam optymistycznie:)
                  • Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 17.07.08, 21:27
                    Przecież na kilometr widać, że to laurki.
                    Jeśli ktoś pisze o Maroku z Triadą, że to podróż życia, no to cóż można napisać...
                    Dziwne, że na temat innych biur nie powstają takie śliczne laurki, tylko o
                    Triadzie co chwilę.
                    Może trzeba zrobić oddzielne forum dla tego "super" biura.
                    • Gość: velika Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 21:41
                      Ja byłam z Triadą 3 razy(raz Grecja, 2 razy Turcja) i nie powiem ani jednego
                      złego słowa na nich. W tym roku pani z biura namówiła mnie na inny hotel niż
                      planowałam i było naprawdę fantastycznie. Podróżuję po Europie od wielu lat i w
                      porównaniu z innymi biurami Triada wcale nie wypada gorzej. Trzeba tylko
                      wybierać hotele z dobrymi opiniami i nie oczekiwać cudów za 1800 zł. Wierzę,że
                      sporo osób mogło się na Triadzie przejechać- mnie się to nie zdarzyło i mam
                      nadzieję, że tak zostanie.
                      • Gość: walker Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 10:28
                        Spisała się na 5 chyba przez pomyłkę. Ale statystycznie rzecz biorąc
                        czasem się uda czegoś niechcący nie spieprzyć! Triada to banda
                        oszustów !!!
                    • Gość: ???? Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.icpnet.pl 18.07.08, 22:30
                      a nie przyszło ci do głowy "turysto", że dla kogoś, kto: z różnych powodów nie
                      miał okazji odbywać dalszych podróży/do tej pory zwiedzał tylko kraj
                      ojczysty/jest młody i dopiero zaczyna swoje turystyczne życie (ewentualne
                      niepotrzebne skreślić)podróż do - jak by nie było egzotycznego Maroka - może być
                      jak dotychczas (co zresztą napisał wyraźnie)podróżą życia???? Więc po co ta
                      ironia, te złośliwości ????
                      A poza tym: czy na tym forum naprawdę nikt nie może napisać, że jest zadowolony
                      z usług biura (nie tylko w odniesieniu do Triady)???? Czy tylko niezadowoleni
                      albo wieczni malkontenci mogą tu krytykować, oceniać a często bluzgać i
                      obrażać???? Ludzie, opamiętajcie się, pozwólcie podzielić się i pozytywnymi
                      wrażeniami....
                      • Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 18.07.08, 22:34
                        Ale na temat innych biur nikt nie zakład takich wątków: np. TUI spisało się na
                        piątkę. Może napisać, że jest zadowolony, ale to są typowe laurki. 1 napisze, że
                        jest zadowolony, a 20 że nie i tak to jest na forum.
                        Podróż życia do Maroka z Triadą, no cóż ...
                        Życzę fajniejszych wyjazdów.
                        • deoand Re: TRIADA spisala sie na 5 19.07.08, 00:08
                          Gość: turysta 17.07.08, 19:59 Odpowiedz "Imprezę życia" w Maroko,
                          nie rozśmieszaj mnie.
                          To jest typowa laurka, brawo.

Kazdy ma prawo do własnej oceny swojej imprezy życia i
                          nic tu komu innemu do oceny tej oceny ...

dla jednego miłościa życia jest Janka Kowalska z Otrębusów a
                          dla innego Victoria Beckham i nic drugiemu do oceny tej
                          miłości ...

Jak ktos jest zadowolony z Triady to o tym pisze i tyle ..

a jak ktoś z Triada nie był to nie ocenia tego który był

pozdrawiam deoand

PS. turysto jest tyle wątków krytykujących Triade , że na
                          pewno znajdziesz miejsce dla siebie .. szkoda tylko , że nie
                          byłes z Triadą nigdzie ..

Może podziel sie z nami oceną biur podróży , z którymi byłeś
                          na swoich podróżach życia

pzdr deoand
                          • Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 19.07.08, 00:16
                            Byłem na wielu, ale nie zakładałem na forum wątków-laurek, bo to bez sensu. Nie
                            do końca chyba każdy zadowolony pisze, bo jak mają 100 tyś. klientów, to na
                            forum zabrakłoby dla nich miejsca :)
                            Niech sobie chwalą, co mi do tego.
                            P.S. Moje podróże życia, to wiele z różnymi biurami, triady tam nie ma.
                            Może jeszcze lepsze będą, ale o Triadzie nie myślę.
                            Swoją drogą lepsza by była konsolidacja tych wątków, w sensie Triada jest super
                            i wszyscy sie wpisują, a drugi Triad jest fuj i się wpisują, a tak o samej
                            Triadzie jest na forum ze 100 wątków i ciągle przybywa.
                            Za dużo tu tej Triady !
                            • deoand Re: TRIADA spisala sie na 5 19.07.08, 00:29
                              i wszyscy sie wpisują, a drugi Triad jest fuj i się wpisują, a tak o
                              samej
                              Triadzie jest na forum ze 100 wątków i ciągle przybywa.
                              Za dużo tu tej Triady !

Z tym się akurat zgadzam ...dużo tej Triady ale widać po
                              prostu dużo ludzi jeździ z Triadą i tyle i piszą ....

no ale co sie dziwić ... Turcja 2006 koniec sierpnia ...

Triada autokarów 6 słownie sześć .. Rainbow jeden Wezyr
                              jeden i trudno sie dziwić , że ludzie piszą o Triadzie ..
                              i są nawet zadowoleni

oczywiście można jeździć z innymi biurami ..nikt nikomu nie
                              zabrania .. i można też napisać , że spisały się na 5

pozdrawiam deoand
                              • Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 19.07.08, 00:36
                                To akurat dziwne, bo Wezyr chyba specjalizuje się w Turcji.
                                Triada jest na 100% jednym z największych biur w Polsce, ale z jakością w parze
                                to niestety nie idzie. Triada i Itaka sprzedają najwięcej wycieczek i najwięcej
                                ludzi chyba na nich narzeka na forum.
                                • deoand Re: TRIADA spisala sie na 5 19.07.08, 00:54
                                  więc trzeba czekac aż ziści sie powiedzenie pana Marksa cyt:

ilość przechodzi w jakość !!!
                                  • Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 19.07.08, 00:58
                                    Eh... może kiedyś, miejmy nadzieję.
                                    • Gość: ola Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 07:26
                                      Turysta -nie był z Triadą a zieje na nią w każdej wypowiedzi
                                      jadem.Myślę ,że pracuje w konkurencji.Ja byłam kilka razy i jestem
                                      zadowolona .Jezdziłam też z innymi biurami i też jestem zadowolona .
                                      • Gość: turysta Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.chello.pl 19.07.08, 10:41
                                        Nie pracuję w żadnej konkurencji, tylko nie lubię jak ktoś wychwala biuro, na
                                        które jest najwięcej skarg.
                                        Za dużo jest tych wątków o Triadzie na forum.
                                        Podobnie ja mogę napisać, że te laurki to pracownicy Triady piszą.
                                        • deoand Re: TRIADA spisala sie na 5 19.07.08, 11:00
                                          A ja nie lubie jak ktos pisze o biurze z którym nigdy nie
                                          był i powtarza to samo - ja nie kocham Triady - jak zdarta
                                          płyta ...

to juz wiemy i niczego nowego sie nie dowiemy ...

ale ważniejsze jest , że sa ludzie zadowoleni z Triady co
                                          daje nadzieje tysiącom , którzy z Triada jednak jeżdżą

pzdr deo
                                          • wojtek37k Re: TRIADA spisala sie na 5 19.07.08, 15:17
                                            Tam gdzie temat Triady tam można spotkać Deo zawsze , czasem pisze ,
                                            że w Triadzie to impreza 7+7 autokarem jest tylko fajna , a czasem
                                            że wszystko w Triadzie fajne , bo to ogólnie fajne biuro jest .
                                            Która z tych prawd jest bliższa rzeczywistości nie wiem , ale Deo
                                            napisze o tym napewno .
                                            :-)))
                                            • Gość: JaSam Re: TRIADA spisala sie na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 15:33
                                              Ja już byłem z Triadą w Egipcie i w Turcji i było naprawdę fajnie, wiadomo że jak ktoś się chce przyczepić to zawsze znajdzie sobie powód do narzekania a Turysta to chyba jeden z takich ludzi którzy narzekają np w Egipcie że nie ma schabowego na obiad. Nie byłeś z Triadą nigdzie a wypowiadasz się na temat biura, tak samo ja mogę powiedzieć o Tobię że jesteś burak, palant i prostak mimo że nie znam Ciebie. A co do tego że dużo osób narzeka na Triadę, jesli najwięcej z nimi jeździ to i będzie najwięcej malkontentów chyba logiczne. Są ludzie którym zawsze coś nie pasuje i nie ważne z którym biurem pojadą ważne że moga ponarzekać.
                                              Każde biuro jest dobre jak człowiek potrafi poradzić w pewnych sytuacjach a jak ktoś się ofermą życiową to i wyjazd do Częstochowy na modlitwę będzie nieudany bo na kolanach trzeba klęczeć.
    • swan_ganz tia... rzeczywiście "na piątkę" :-) 19.07.08, 23:23
      a jak Ci się podobała "piaszczysta plaża" (wg. katalogu i zeznań
      personelu Triady) obok hotelu :-)

Bo ja w życiu takiej lipy nie widziałem....
      • Gość: efka Re: tia... rzeczywiście "na piątkę" :-) IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.08, 23:44
        Regulaminy (małym drukiem pisane)opracowuja prawnicy, a niskie ceny
        pisane wielkimi literami przyciagaja turystów. Fakt, ze triada nie
        liczy sie z klientem, tylko liczy swoje zyski! A największym
        przekretem jest hotel Traf; jest tam tyle manipulacji dla biura, że
        klient wybierając Traf wierzy, że korzystnie kupuje , ale to tylko
        pozory niestety. Ale cóż-oszukać kogoś można tylko raz, drugi raz
        już sie nie da...I tak Triada traci swoich klientów.Kłamstwo zawsze
        miało krótkie ....
        • Gość: swan ale ja nie kupowałem z żadną opcją "traf" tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 00:29
          normalnie; pojechałem tam gdzie chciałem. Czyli do konkretnego
          hotelu o konkretnym standardzie a nie takiego gdzie akurat są jakieś
          wolne pokoje... Gdyby chciał jeździć w ten sposób to po cholerę mi
          do tego jakaś Triada czy jakiekolwiek inne biuro?
          I skoro sprzedają sprzedają pokoje w hotelach przy których mówią (i
          piszą) że jest tam piękna piaszczysta plaża to tak ma być a nie
          kurna wąska sterta kamieni o szerokości 5 metrów... I do tego
          jeszcze ruchliwa ulica między hotelem a tą zafajdaną "plażą"; nie
          każdy lubi jak mu podmuchy przejeżdżających obok samochodów
          rozwiewają grzywkę...

I wcale nie było tanio; niemcy mają oferty do tego samego hotelu
          jakieś 250 euro taniej w opcji allinclusiv...

Oszukali mnie dekadenci.. :-) Pies ich srał; w grudniu pojadę z
          niemcami...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka