Dodaj do ulubionych

Warszawa - Rzeszów

19.07.08, 18:21
Witam,

mam na imię Jacek, autostopem zamierzam jechać pierwszy raz i dlatego miałbym pare pytan, zakladajac że wy jesteście doświadczonymi autostopowiczami. Otóż potrzebuję się dostać z Warszawy do Rzeszowa, konkretniej do Łańcuta, ale najważniejsze żeby być w Rzeszowie. Czy moglibyście doradzić mi jaką trasą się tam dostać ? Planowałem najpierw wyruszyć na Radom a potem na Rzeszów, wydaje się do dość proste, jednak może jestem w błędzie.... prosiłbym o szybką pomoc i z góry dziękuje... Mam nadzieje ze ta przygoda otworzy przede mną rozdział pt. Autostop!
Obserwuj wątek
    • tomek854 Re: Warszawa - Rzeszów 20.07.08, 13:41
      Cóż. Ta cześć Polski jest mi praktycznie nie znana, więc wiele Ci nie pomogę.
      Ale mogę zaprosić do przeczytania rad dla początkujących (podwieszony wątek)
      oraz poszukania co konkretniejszych informacji w linkowni - może na którymś z
      portali z konkretniejszymi informacjami znajdziesz opis trasy. Co mogę napisać
      od siebie - nie planuj za bardzo, i tak Ci się tak nie uda, jak chciałeś, a może
      być nawet o wiele fajniej. Z grubsza ideę już masz, więc po prostu wyjdź na
      trasę i wyciągnij kciuka! Powodzenia :-)
    • aelion Re: Warszawa - Rzeszów 25.07.08, 21:28
      nie wiem z czym masz problemik :) Przeciez z mapy jasno wynika jak sie kierowac
      na rzeszow..... ;p prosto na dol ^^
      • jacekkocz Re: Warszawa - Rzeszów 30.07.08, 13:18
        No więc drodzy! Udało się :) Dojechalismy bezpiecznie i szybko,powrót trochę
        gorszy gdyż ciężko było coś złapać. Uczucie gdy po dwóch godzinach oczekiwania
        ktoś się zatrzyma jest nie do opisania! To na pewno nie będzie mój ostatni
        wyjazd. Teraz szykuję się w kierunku Mazur, już pod namiot :) Pozdrawiam i
        polecam każdemu taki srodek transportu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka