papulka123 12.08.08, 18:21 witam,mam pytanie,czy ktoś z Was był w Kenii z Itaką..jeśli tak jakie wrażenia?ciągle się zastanawiam,czy rezerwować u nich taki wyjazd,czy nie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrongder Re: KENIA - ITAKA 12.08.08, 19:03 Byłem z Itaką tej zimy na Sri Lance i było OK, też zastanawiam się nad Kenią. Chyba zaryzykuję. Odpowiedz Link Zgłoś
papulka123 Re: KENIA - ITAKA 12.08.08, 19:44 najbardziej boję się tego,że oni potrafią ponoć strasznie windować ceny przed samym wyjazdem,a teraz już niestety nie ma opcji z gwarancja niezmienności ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: KENIA - ITAKA IP: *.static.szczecinek.net.pl 12.08.08, 21:50 W Itace takiej gwarancji nie dają. Ja byłem raz z Itaką we Turcji i więcej nie zrobię tego błędu. Jednak wolkę na takie duże wyprawy i odległe kraje wybierać lepsze biura. Spośród moich wyjazdów wczasy z itaką były najgorsze i niebezpieczne wręcz dla zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morlow Re: KENIA - ITAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 23:45 Witam. Jeśli nie chcesz przeżywać horroru lepiej zapomnij o tym biurze. W Turcji chcieli nas wystawić do wiatru, ale się nie daliśmy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: KENIA - ITAKA IP: *.icpnet.pl 14.08.08, 08:42 proponuje zapoznac sie z oferta biur niemieckich. w kenii bylem z niemieckim tui. cena i jakosc uslugi zadowolila mnie w 100%. oczywiscie byl to last kupiony 10 dni przed wylotem. a powod tak poznego zakupu: problemy polskiego biura podrozy z realizacja umowyzawartej pol roku wczesniej. a zreszta polskie biura i polscy turysci w kenii nie sa jeszcze za bardzo widoczni. POLECAM NIEMCY. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balajanek Re: KENIA - ITAKA IP: 82.132.136.* 16.08.08, 22:29 A ja nie doleciałem do Brazylii z Itaką na wczasy opłacone parę mies. wcześniej a odwołane przez Itakę na 10 dni przed wylotem.Więc nigdy więcej...Byłem z 'Konsorcjum' z Lodzi załatwili w 4 dni wyjazd do Tajlandii i było super. Odpowiedz Link Zgłoś