kasia.grecja22 05.09.08, 11:46 email: pilotaz@triada.pl szukaja pilotów i rezydentów do: Turcji, Grecji, Egiptu i Portugalii. Stawka jest średnia, ale moze komus będzie akurat odpowiadac:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leczo1984 Re: Triada szuka pilotów i rezydnetów 05.09.08, 12:04 jak to jest z tą Triadą, trzeba mieć wpis językowy? Odpowiedz Link Zgłoś
maurycy85 Re: Triada szuka pilotów i rezydnetów 05.09.08, 12:10 mało rozsądne pytanie... A wyobrażasz sobie jechać za granicę bez wpisu z języka? Odpowiedz Link Zgłoś
leczo1984 Re: Triada szuka pilotów i rezydnetów 05.09.08, 12:24 Jak najbardziej, ponieważ pracowałem już jako pilot-rezydent bez wpisanego języka (z innych BP). Dlatego też pytam, jak to jest w Triadzie (pytanie jest skierowane DO TYCH, którzy tam pracowali:]). Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.grecja22 Re: Triada szuka pilotów i rezydnetów 05.09.08, 12:43 Moze poprostu skontaktuj sie na emaila, który podałam i zapytaj. A tak na marginesie, to gratuluje współpracy z biurami, które nie wymagają wpisu jezykowego. Chyba, ze pilotowałes po Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
leczo1984 Re: Triada szuka pilotów i rezydnetów 05.09.08, 12:50 Tak też zrobiłem:) i wszystko jest ok:) P.S. to były imprezy zagraniczne. (jeżeli w jednej destynacji jest kilku pilotów, rezydentów - to przynajmniej jeden z nich musi mieć wpis - to już zależy od kontrahenta zagranicznego). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
eperfect Re: Triada szuka pilotów i rezydnetów 05.09.08, 21:03 TRIADZIE gratulujemy rezydentów [wrrrrr] szok Odpowiedz Link Zgłoś
nananana1 Re: Triada szuka pilotów i rezydnetów 05.09.08, 22:57 Jeszcze jakis czas temu wymagali wpisu, ale z tego co wiem, to jak go nie masz, to rozmowa bedzie prowadzona w języku obcym. I po sprawie! I dlaczego Wy sie tak oburzacie, że ktoś nie ma wpisu?! Ja tez nie mam i jakoś jeżdzę. Bo po pierwsze "papierek" nic nie znaczy, a ja znam swoje umiejętności językowe i nie ma problemu, aby BP je sprawdziło. Po drugie, jeżdzę non stop i nie mam czasu jeszcze jeździć po Polsce i łaskawie prosić się o zorganizowanie egzaminu w UM. I kolejna sprawa...w Polsce wpis z języka to wymysł UM; zwykłe ściąganie kasy z ludzi!! Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś