Gość: michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 21:53 Czy ktoś z forumowiczów zna lub też podróżował z biurem New Poland ? Proszę o opinie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysztof Re: new poland IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.10.03, 13:41 Znam prywatnie ludzi pracujących w NP - powinno być OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: new poland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.03, 21:45 Dziękuję za informację Krzysztofie . Jak dotychczas korespondencja internetowa na bardzo wysokim poziomie . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: new poland IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 09:18 Jak dotychczas korespondencja internetowa > na bardzo wysokim poziomie . to chyba miales szczescie ja na zapytanie dostalam tylko prosbe o adres to przysla katalog......a zapytanie dotyczylo konkretnego terminu i kraju.... mimo to mysle ze maja fajna i "bezpieczna" oferte tylko troche lekcewaza pytania z netu;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: new poland IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.10.03, 11:54 A poza tym jest to biuro podróży z dość dużym stażem - istnieją przynajmniej od 1993 roku. I chyba jest stabilne, przynajmniej moi znajomi są zatrudnieni u nich od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: new poland IP: *.crowley.pl 23.10.03, 09:14 Trochę długo przygotowują oferty. Zazwyczaj w międzyczasie można juz kupić coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwcia Re: new poland IP: 217.153.133.* 31.10.03, 22:15 Korzystałam z egzotycznej wycieczki z tego biura i muszę powiedzieć, że byłam zadowolona. Wybrałam się na wycieczkę z narzeczonym na pókulę południową, gdzie trudno było wówczas spotkać Polaków, ale mieliśmy opiekunkę- Polkę, która tam mieszkała i była bardzo życzliwa i sympatyczna. Polecam biuro New Poland. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: new poland IP: *.info.uni-freiburg.de 07.11.03, 12:23 szef w firmie, gdzie pracowalam zawsze korzystal z ich uslug. dla niego bylo wszystko zawsze zalatwione na czas, kazdy szczegol sprawdzony itp. a szef byl bardzo wybredny. troche mi sie kojarzy to biuro z wyjazdami nie dla zwyklego smiertelnika ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: new poland IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.11.03, 12:32 Bo jest takie biuro. Mają oferty na Mauritius, Kenię i inne drogie kierunki. Pozdrawiam Krzysztof www.lastovo.prv.pl - Lastovo, zapomniana wyspa Chorwacji.... Odpowiedz Link Zgłoś