Gość: Basia IP: *.derbynet.pl / *.derbynet.waw.pl 15.05.04, 09:27 czy dr Rokicki, to kompetentny lekarz i czy którejś z Was pomógł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vikas Re: Dr Rokicki InviMed IP: *.aster.pl 15.05.04, 10:06 Osobiście miałam z Nim raz kontakt.bardzo miły i kompetentny.nie wiem jak wielkie ma zasługi,ale swojego czasu zebrał na forum wiele pochlebnych opini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Dr Rokicki InviMed IP: *.chello.pl 15.05.04, 14:24 ja byłam u niego raz nie wywarł na mnie dobrego wrażenia, jednym słowem olał mnie, no i od razu wyskoczył z in vitro, że tylko tego sie podejmuje, nie zaproponował nic innego kazał wybrać albo in vitro albo nic, więc poszłam do novum i jestem w trakcie leczenia. Poza tym byłam bez męża co też nie było przyjete dobrze ale zaznaczam to jest moje odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Dr Rokicki InviMed 15.05.04, 14:29 a ja wiem, ze nawet komus pomogl zajsc w ciaze z ivf pozdr piegoos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Dr Rokicki InviMed IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 18:07 Ja się leczę u niego ( a raczej mój partner, bo ma kryptozoospermię). Na mnie wywarł dobre wrażenie, jest kompetentny, choć na poczatku nieco małomówny. U nas w grę wchodzi tylko in vitro, ale sprawę przedstawił rzeczowo i generalnie ufamy mu Odpowiedz Link Zgłoś