fiona68 08.08.11, 18:01 Cześć Dziewczyny, Mam pytanie; czy któraś z Was brała podobny zestaw a jeśli tak to od którego dnia cyklu i z jakim efektem. Ponadto; 'czy jakieś skutki uboczne zaobserwowałyście dodatkowo? Np. tycie czy depresją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek334 Re: estroferm i puphaston 08.08.11, 18:39 Chyba chodziło o duphaston. Dupka powinni sie brac po potwierdzonej owulce czyli od 3, 4 dnia wyższych temperatur. A co do estrofenu to ja go brałam bodajze od 8 dc ale nie jestem pewna, miał on za zadanie podbudowanie endo. w moim przypadku nie było zadnych skutków ubocznych Odpowiedz Link Zgłoś
19kasia Re: estroferm i puphaston 09.08.11, 11:43 Brałam estrofem (2 razy dziennie), duphaston (3 razy) i luteinę (3 razy po dwie) przed i po criotransferze. Żadnych skutków ubocznych. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rewolka404 Re: estroferm i puphaston 10.08.11, 11:35 ja na estrofemie/progynovie nabieralam masy Stymulacje i encorton na mnie tak nie dzialaly jak to, ale na szcescie u kazdego jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
staszkamama Re: estroferm i puphaston 13.08.11, 23:02 Estrofem i duphaston Tak brałam, z efektem bardzo dobrym. Efekt ma niecałe 3 lata, przestała się właśnie wreszcie drzeć i zasnęła przed chwilą w drugim pokoju Nie pamiętam już dokładnie od którego dnia cyklu, duphaston chyba jakoś od 16tego, ale ja mam skłonność do ciut dłuższych cykli. Cała suplementacja przed zajściem w ciążę trwała coś ponad rok czasu, aż się wszystkie hormony dobrze nie wyregulowały. Więc wiary, cierpliwości i powodzenia życzę Odpowiedz Link Zgłoś