Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog w Łodzi

22.05.04, 18:09
Czy ktoś może powiedzieć choć parę słów na temat prof. Palatyńskiego lub dra Lutosławskiego? Wybieram się na badania (słyszałam pozytywne rzeczy) ale chcę sie upewnić co do wyboru lekarza.
Obserwuj wątek
    • Gość: ags Re: dobry ginekolog w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 21:26
      Witam. Miałam możliwośc poznać prof. Palatyńskiego w szpitalu. Leczyłam się na
      endometriozę i mogę potwierdzić,że w tej sprawie jest bardzo dobry (jednym z
      najlepszych w Polsce). Natomast w leczeniu niepłodności to nie specjalnie (wiem
      ze sprawdzonego źródła). Prywatnie leczyłam się u dr Salaty (z tego samego
      szpitala) i mam o nim bardzo dobre zdanie. Leczenie zakończyło się sukcesem
      (mam czteromieczną córeczkę). Tego lekarza mogę polecić. Co do dr
      Lutosławskiego nie wiem nic. Pozdrawiam.
      • Gość: Nika Re: dobry ginekolog w Łodzi IP: *.toya.net.pl 23.05.04, 22:15
        czesc, ten Salata to endokrynolog? prosze mozesz mi powiedziec ile kosztuje
        wizyta, USG i inne badania u niego prywatnie? tez o nim slyszalam od innego
        lekarza, czy leczylas sie tez u niego panstwowo? pozdrawiam
        • Gość: ags Re: dobry ginekolog w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 21:58
          Witam. Dr Salata jest ginekologiem i endokrynologiem i moje leczenie hormonalne
          prowadził b. ostrożnie. Owszem zlecał dodatkowe badania aby lecząc jedno nie
          narobić problemów z czymś innym. Leczyłam się u niego tylko prywatnie
          (dojeżdżałam ponad 300km), wizyty były dośc drogie (wtedy 120zł).Wizyty
          skończyłam w sierpniu tamatego roku (potem ciąże prowadził już mój lekarz w
          moim mieście). Wtedy nie było u niego USG. Wiem że zmienia gabinet i mają być
          duże zmiany. Na dzień dzisiejszy przymuje jeszcze na ul Pomorskiej.
          Pozdrawaiam.
          • Gość: Małgosia Re: dobry ginekolog w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 13:14
            Witam!Ags sluchaj moglabys mi podac adres gdzie przyjmuje dr.Saleta!Ja tez mam
            endometrioze i boje sie ze nie bede mgla miec dzieci dlatego chce sie leczyc
            ale u dobrego specjalisty.Prosze o pomoc.Mam termin na operacje 15.06 wr Wrocku
            ale tam nie chce sie leczyć Wroclaw to jeden wielki balagan.
            Pozdrawiam
            • Gość: ags Re: dobry ginekolog w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 17:38
              Witam Małgosiu. Ja również miałam operacje ale w Łodzi. Dr Salata przyjmuje w
              Łodzi na ul. Pomorskiej 65, nr tel do rejstracji (042) 633-57-60 (od godz.
              12). Gdybyś potrzebowała dodatkowych szególowych informacji to jestem na GG
              (wieczorami) 8048263 lub podaj swojego maila. Pozdrawiam.
        • Gość: Majka Salata nas oszukał IP: *.vline.pl 26.09.04, 13:49
          leczyłam sie u Salaty trzy lata i mam o nim bardzo złe zdanie jest drogi zaleca
          wiele niepotrzebnych badań nie ma usg, a inseminacja w jego wykonaniu to koszmar
          nie ma odpowiedniego sprzętu i chyba wiedzy. Teraz lecze się w Gamecie i wiem
          jak to ma wyglądać. Okazało sie ze diagnoza po laparoskopi Salaty była
          zła(zdiagnozował endometrioze i chciał koniecznie sprzedac mi zaszczyki za 5oo
          zł na cykl) ale dowiedziałam sie o tym dopiero po zabiegu w Matce Polce. Salata
          jest bardzo miły ale to naciągacz kosztował mnie dużo zdrowia i kasy.
      • Gość: Julia Re: dobry ginekolog w Łodzi IP: *.parpa.pl 31.05.04, 16:02
        Ja też sie lecze u dr Salaty i jestem zadowolona. Jestem z Warszawy ale
        dojeżdżam do Łodzi.
    • Gość: renai Re: dobry ginekolog w Łodzi IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 24.05.04, 08:32
      Ja leczylam sie u prof Palatynskiego i nie polecam Jest najlepszy w jakis
      rakowych sprawach czy jakis guzkach Cos w tym stylu... ale nie w leczeniu
      niepłodnosci !!!! bierze wizyty 150 zł do tego zleca mase badan w wyznaczonych
      puktach ( tam tez nie jest za tanio!!)ale niewiele pomaga To najlepszy lekarz
      ale nie od niepłodnisci POLECAM dr Gontarek ul odolanowej 40/44 tel 6530916
      wizyta 80 zł zajży www.nieplodniosc.info jeszcze jest dobry prof Radwan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka