Dodaj do ulubionych

In vitro w provicie w Katowicach

20.03.12, 17:19
Mam prośbę do dziewczyn, które leczą bądź leczyły się w provicie. Planujemy podejść do in vitro i chciałabym wiedzieć jaka jest skuteczność tej kliniki w tego typu zabiegach. Za wszelkie opinie dziękuję.
Obserwuj wątek
    • ciagle_walczaca Re: In vitro w provicie w Katowicach 21.03.12, 18:33
      Też się tam leczyłam. Miałam 3 inseminacje, przeszłam jeden pełny program in vitro, niestety bezskutecznie. Podobno są skuteczni. Wiadomo, że nie każdemu się uda. Wierzę w nich, cenię sobie dr Grettkę, dr Biernat szkoda że nie mogli mi pomóc. Narazie nie myślę o kolejnym podejściu, bo ciężko przeżyłam te porażki i niewiem czy znowu chciałabym przez to przechodzić. życzę powodzenia.
      • 1elmo Re: In vitro w provicie w Katowicach 21.03.12, 20:16
        ja kilka lat temu też leczyłam się w Provicie. Miałam 2 inseminacje - nieudane sad i jeden program in vitro (IMSI). nie udało się, winię za to lekarza który wykonywał transfer...były problemy....być może i tak by się nie powiodła próba...Tobie życzę powodzenia smile każdy przypadek jest inny
        • starajacasie82 pytanie do elmo 22.03.12, 18:31
          A możesz napisać, do którego lekarza chodziłaś ( chociaż inicjały).Też jestem pacjentką tej kliniki, na razie 5 nieudanych IUI, jednak próba ivf ( próba bez transferu, ze względu na tylko jedną, marą komórkę mimo bardzo dobrego amh) i zastanawiam się pomału czy jestem w dobrych rękach.
          • 1elmo Re: pytanie do elmo 23.03.12, 12:18
            nie chciałabym tu o tym pisać, ale chetnie odpowiem na Twoje pytanie na maila pryw.ja się na klinice zawiodłam...i to bardzo. wtedy jeszcze nie byłam wszystkiego świadoma ale z biegiem czasu wiem, że teraz troche inaczej wyglądałaby moja rozmowa z nimi po transferze...
          • zalamanalala81 Re: pytanie do elmo 23.03.12, 12:19
            Ja tez tam sie leczę i też mam wątpliwości co do lekarza. Mam wrażenie, że juz mu się nie chce leczyć i starać się zgłębiać przypadki pacjentek. Też miałam ponad górną granicę normy amh a tylko 5 komórek, z czego 3 zarodki i został tylko 1 mrozaczek i waham się na transferem, bo żadnych badań mi nie zlecił dodatkowych tylko histero, która wyszła idealnie. Na dodatek zanikł mi okres od potransferowej miesiączki i oprócz plamień brązowych to od pół roku nic nie mam, a teraz to już w ogóle posucha. Nie wiem co mam zrobić...
            • kavainca Re: pytanie do elmo 23.03.12, 14:06
              Dziewczyny,
              w łódzkim Salve spotykam wiele par z KAtowic. To tylko 2,5 h jazdy - może warto...
              • amika3 Re: pytanie do elmo 23.03.12, 20:13
                jejku, ja też podchodzę w Provicie za miesiąc do ivf, ale widzę brak dobrych wiadomości, przecież komuś musiało się udać....
    • starajacasie82 pytanie do elmo 23.03.12, 21:53
      Elmo aktywowałam maila gazetowego, więc jak będziesz mieć chwilkę to proszę napisz.

starajacasie82@gazeta.pl
      • anm-a Re: pytanie do elmo 29.03.12, 16:45
        Ja leczę się u dr M. Elmo gdybyś chciała do mnie napisać to podaję adres anm-a@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka