Dodaj do ulubionych

witam ponownie.

09.11.12, 21:22
pisalam tutaj w kwietniu.
wtedy niestety sie nie udala.
teraz jestem po drugiej IUI z lewego jajnika (a w sumie trzeciej, druga proba byla z prawego jajnika - ale jakos "sie zapomnialo", ze moj prawy jajowod jest niedrozny).
no i w zeszla sobote, dokladnie dwa tyg. po IUI zobaczylam dwie kreski.
Beta hcg z wczoraj, czyli 19- 20 dni po IUI wynosi 380 (wtedy w porownywalnym okresie wynosila 98). nie jest zle, ale strasznie sie boje... zeby wszystko bylo ok.
wybaczcie ze tu pisze, ale nie wiem gdzie. a gdzies musze.
czy sa tu jakies IUI-ki pazdziernikowo-listopadowe?
pozdrawiam.
a - szczegolnie pozdrawiam ryczace 40 tki smile
Obserwuj wątek
    • adormidera1 Re: witam ponownie. 10.11.12, 07:47
      ty sie nie denerwuj!!!! bo to szkodzi!!! smile))
      zrob bete za dwa dni, musi przyrosnąć min 60%, bedzie dobrze!!!! trzymam kciuki
      • phiona Re: witam ponownie. 10.11.12, 14:37
        adormidera1 napisał(a):

> ty sie nie denerwuj!!!! bo to szkodzi!!! smile))
        staram sie jak moge smile))))

> zrob bete za dwa dni, musi przyrosnąć min 60%, bedzie dobrze!!!! trzymam kciuki
        termin mam dopiero w czwartek. Czy ja do tego czartku dozyje????
        smile)))
        • adormidera1 Re: witam ponownie. 10.11.12, 14:51
          to idz zrób odpłatnie w labie, zaplac i poproś o badanie bety, przeciez mozna ją zrobić własnie tak, dla siebie!!!
          • phiona Re: witam ponownie. 10.11.12, 20:03
            musialabym jeszcze nie chodzic do pracy smile
    • phiona ratunku 12.11.12, 13:58
      troche sie boje. od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze, nie mocno, taki ucisk, ale caly czas.
      do tego - mialam wczoraj wieczor i dzis rano, plamienia. bardzo minimalne, na bielizenie nie bylo nic widac.
      czy tak moze sie zdarzac? bardzo sie denerwuje, eh....
      • ana_pe Re: ratunku 13.11.12, 14:02
        moze sie zdarzyc, ale ja bym powiadomiła lekarza. Pewnie konieczne bedzie zwiekszenie progesteronu. Powodzenia
    • njut Re: witam ponownie. 13.11.12, 14:39
      Jeśli można tak powiedzieć to i ja jestem "IUI-ką" październikowo-listopadową smile
      Napisz coś więcej o swojej niepłodności i wszystkich IUI.
      Ja jestem po pierwszej IUI na naturalnym cyklu. Na maleństwo czekamy już 3,5 roku, zaliczyłam 1 poronienie rok temu po stymulacji Clo+Pregnyl. Ogólnie wszystko u nas dobrze poza moją lekko podwyższoną PRL i za niskim PRG - ale biorę Bromergon i Luteinę i wydaje się już być ok. Inseminację miałam na pękniętym pęcherzyku. Nasienie męża super więc gin założył, że musi się udać. Ja jestem sceptyczna. Dziś 7dfl, 9 dni po IUI. Beta zaplanowana na sobotę a niechciany @ na wtorek.
    • katarzyna.br Re: witam ponownie. 15.11.12, 18:17
      Wow, gratuluję i trzymam kciuki

Rycząca 39-tka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka