Dodaj do ulubionych

Leczenie - dr Derwich

19.04.14, 13:15
Zwracam się do Forumowiczek , które leczyły bądź aktualnie leczą się u P. dr K.Derwicha z Poznania i są z jakiegoś powodu niezadowolone z leczenia . Mam na myśli podejście do pacjentki , rzetelność i dotrzymywanie terminów , w mniejszym stopniu efekty leczenia . Sama jestem ( raczej byłam ) pacjentką doktora i właśnie w tym zakresie nie spełnił moich oczekiwań . Gdyby znalazły się takie osoby chętnie wymienię doświadczenia .
Obserwuj wątek
    • blon-di1 Re: Leczenie - dr Derwich 19.04.14, 13:33
      Ja kilka lat tenu bylam na 3 wizytch u dr D w gabinecie prywatnym. Opoznienia 3h, zapisuje kilka osob na jedna godzine, a w poczekalni brak miejsca. Pani na recepcji oczywiscie nie zorientowana co sie dzieje. Sam lekarz nie podchodzi indywidualnie do pacjenta, leci standardem wszystkich. Brak rzetelnisci, profesjonalizmu.
    • king-a432 Re: Leczenie - dr Derwich 02.05.14, 10:14
      Ja dopiero rozpoczęłam leczenie u tego dr. Jestem raptem po kilku wizytach, mam nadzieję że pomoże. Opóźnienia mnie osobiście nie odstraszają, mogę czekać i kilka godzin byle były efekty. A Wam pomógł?
      • bianka_1616 Re: Leczenie - dr Derwich 13.05.14, 20:26
        Witam, orientujecie się ile kosztuje IUI wraz ze wszystkimi wizytami tzn. monitoringiem u dr Derwicha. Dzwoniłam do niego, nie odpowiedział mi konkretnie, tylko zaczął mówić, że najpierw musi sprawdzić czy nadaje się do inseminacji itd.
        Jeżeli któraś z Was w ostatnim czasie robiła u dr IUI proszę o wiadomość.
        • biedrona192 Re: Leczenie - dr Derwich 30.05.14, 15:11
          Hej, ja chodziłam długo do derwicha, wyrzucone pieniądze, stracony czas (dwa lata w plecy). na czwartej wizycie patrzyła się na mnie jakby mnie pierwszy raz widział, ma tyle pacjentek, ze nie kojarzy już nawet twarzy. Nastawiony na kasę, nie odbiera tel, polecam Ci do inseminacji dr Jachowskiego przyjmuje na bukowskiej, złoty człowiek
        • alexi83 Re: Leczenie - dr Derwich 16.06.14, 19:51
          Hej, ja chodze do dr Derwicha od grudnia 2013. Jestem po drugiej inseminacji i w 7 tygodniu ciąży.
          Bardzo sobie go chwale, pamięta mnie przy wizytach i jak dzwonię również kojarzy i pamięta co było na ostatniej wizycie. Zawsze oddzwania jak nie może odebrać. Na początku czekałam troche w kolejkach, ale jak mnie poznał i zobaczył, że naprawdę nam zależy to umawia na tak żebyśmy nie czekali. Każda wizyta kosztuje 200zł. Inseminacja dodatkowe 100zł.
          No i pobranie nasienia od męża 90zł.
    • aw861029 Re: Leczenie - dr Derwich 08.10.15, 09:45
      Witajcie. Próbuję się dostać do dr Derwicha. Mogę Was prosić o info jakim sposobem najszybciej się dostać na wizytę do niego. Może jakiś nr kom? 2 lata starań i powoli nie mam już sił... proszę o innfo: jarmuz861029@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka